Bedre Nætter info

Senger med 100 dagers prøveperiode

Bedre Nætter skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Faktura Toll: Prisene er inkludert toll Prismatch: Ja

Denne nettbutikken har spesialisert seg på senger, sengerammer, madrasser og dyner. Bedre Nætter finnes utelukkende på nett, noe som er fordelaktig for prisnivået. Da slipper man jo en del fordyrende mellomledd.

Et utvalg til å sovne av

Bedre Nætter tilbyr ikke andre møbler enn senger. Regulerbare senger, kontinentalsenger og ordinære senger er blant sengetypene man finner her. I tillegg har denne nettbutikken et bra utvalg av rammemadrasser, fjærmadrasser, overmadrasser, og skummadrasser. Bedre Nætter har også dyner i ulike størrelser, samt også svanemerkede dyner. Svanemerkede dyner kan blant annet være gunstig for enkelte allergikere.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på BedreNætter.no
Bedre Nætter har tidvis noen skikkelig gode tilbud.

Kategoriene «Senger» og «Madrasser» har begge en del underkategorier. Disse er blant annet delt opp i ulike størrelser (lengde og bredde). Her får man tak i både senger og madrasser i dimensjoner som 120×200 cm og 180×200 cm.

Gode tilbud

Bedre Nætter har en egen underside for tilbudsvarer. Når denne saken ble skrevet var det flere tilbud tilgjengelig på denne siden som ville gitt en besparelse på 15.000 kr. Noen få av tilbudene ville også gitt en besparelse på hele 30.000 kr. Ganske betydelige beløp med andre ord. Skal man kjøpe seg seng kan det derfor være nyttig å følge med denne undersiden.

Fri frakt

* Fri frakt gjelder til nærmeste fortauskant.

Sosiale Medier

Du kan følge Bedre Nætter på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bedre Nætter

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66972008