Gorilla Sports info

Anerkjent treningsmerke

Faktasjekket: 21.05.2022

Gorilla Sports skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Gorilla Sports

Gorilla Sports er et kjent merkevare innen treningsutstyr, og er etablert i en rekke Europeiske land. Gorilla Sports fokuserer primært på utstyr ment for styrketrening, og tilbyr blant annet vektskiver, manualer, vektstenger, styrkeapparater, også videre.

Begrenset utvalg, men topp kvalitet

Utvalget til Gorilla Sports er ikke det største, det må sies. Likevel er jo merket kjent for sin gode kvalitet. Av og til er det heller ikke en ulempe med et begrenset utvalg, særlig når det gjelder visse varekategorier. Her får du blant annet kjøpt vektskiver, vektstenger, kettlebells, og den slags. Kun et par ulike valg inngår i hver av disse kategoriene, noe som gjerne gjør det mindre komplisert å fatte et endelig valg.

I tillegg har Gorilla Sports også enkelte styrkeapparater. Her kan vi blant annet trekke frem treningsbenker, inkludert skråbenker og benkpressbenker, samt noen ulike multigymmer.

Gorilla Sports har ikke det største utvalget, men tilbyr likevel litt av hvert

Det øvrige utvalget

Heller ikke det øvrige utvalget er stappfullt av varer, for å si det forsiktig. Du vil blant annet oppdage noen ulike klesplagg, en sandsekk, et par treningsbelter, drikkeflasker, karabinkroker, medisinballer, treningshansker, og den slags.

I tillegg kan du velge blant noen få ulike trenings-plagg her, som tights, funksjonell tanktopp, caps, hotpants, shorts, trenings-BH, samt joggebukser. Samtlige av disse er naturligvis merket med logoen til Gorilla Sports. Dette er nok ikke blant de rimeligste treningsklærne du finner. Ta heller en titt på vår oversikt over de ulike nettbutikkene som tilbyr billig treningstøy.

Utvalget byr også på noen boksehansker, boksesett, boksewraps, samt en boksesekk.

Blogg og tilbudsvarer

Gorilla Sports har også en blogg på nettsiden. Her skrives det først og fremst om treningstips. Det kan også nevnes at nettbutikken har en egen underside for tilbudsvarer.

Besøk Gorilla Sports

Sosiale Medier

Du kan følge Gorilla Sports på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Gorilla Sports

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.