Marcussen Ur & Smykker info

Fra billig til eksklusivt

Faktasjekket: 27.03.2021

Marcussen Ur & Smykker skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Marcussen Ur & Smykker

Denne nettbutikken tilbyr hovedsakelig klokker og smykker. Marcussen Ur & Smykker er en gammel og ærverdig forretning som så dagens lys allerede i 1920-årene. Nå i dag drives forretningen videre av den tredje generasjonen i familien.

Flere prisklasser: Både billige og eksklusive klokker

Da denne saken ble skrevet, inkluderte kategorien «Alle klokker» også mange smykker. Dette skyldtes nok en teknisk feil, og gjorde at det totale antallet klokker var vanskelig å anslå. Uansett: Utvalget er tilstrekkelig stort til at kunder kan velge mellom flere prisklasser og ikke minst en del ulike merkevarer.

Nettbutikken har nok først og fremst et bra utvalg av klokker i medium og opp mot eksklusiv prisklasse, men har også et visst utvalg av billige klokker. De billigste klokkene i utvalget er et par ulike Casio-modeller til 500 kr, men nettbutikken har ellers også et mindre utvalg av klokker til under 1.000 kr.

Som nevnt har nettbutikken en del eksklusive klokker. Her kan man trekke frem den dyreste klokken i utvalget, en Breitling Chronomat (gull/stål, Anthracite, 42 mm), til 132.000 kr. Ellers byr utvalget på en del klokker fra 50.000 og oppover, og et enda større utvalg i prisklassen 20.000 – 50.000 kr. Breitling, Omega, Rado og Tag Heuer er blant de mer luksuriøse merkevarene du finner hos Marcussen Ur & Smykker.

Fra billige anheng til diamantsmykker

Eksklusive klokker
Eksklusive klokker: Her ser du de dyreste klokkene i utvalget.

Denne nettbutikken har også et greit utvalg av smykker i forhold til prisklasse. Her dukker det nemlig opp en del billige smykker, blant annet anheng fra 180 kr. Samtidig byr utvalget også på smykker til mer enn 50.000 kr. Chros, Chimento, Van Bergen og Arne Nordlie er noen av merkevarene denne nettbutikken tilbyr. Diamantsmykker utgjør noen av de mest eksklusive smykkene i dette utvalget. For øvrig ligger utvalget av smykker på mer enn 850 ulike produkter.

Det kan også nevnes at Marcussen Ur & Smykker har en egen kategori for sølvbestikk. Der vil du finne mange ulike produktserier med sølvbestikk i ulikt design. Ellers er det også greit å vite at nettbutikken fører diverse bunadssølv.

Ellers kan du gjerne også ta en titt på vår bloggpost om priser på forlovelsesringer og gifteringer. Her tar vi nemlig for oss priser på både rimelige og dyre alternativer, inkludert modeller med diamanter. I tillegg går vi også gjennom priser på gravering.

Verdt å nevne

Marcussen Ur & Smykker er medlem av Protid-kjeden, som er et samarbeid av selvstendige urmakere. Samarbeidet dreier seg blant annet om felles ordninger for varebytte og forsikring ved klokkekjøp. Den norske klokkedesigneren Rune Bruvik, som har basert sin kolleksjon på den norske naturen, samarbeider for øvrig med Marcussen Ur & Smykker.

Besøk Marcussen Ur & Smykker

Sosiale Medier

Du kan følge Marcussen Ur & Smykker på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Marcussen Ur & Smykker

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 37021114