BESTSELLER

Butikk ikon

Rimelige klær til hele familien

BESTSELLER skjermbilde Betal med: , , , . Sender fra: . Toll: Prisene er inkludert toll. Retur: 30 dagers returrett (ink. frakt)*. Prismatch: Nei. Besøk BESTSELLER Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken tilbyr klær, sko og accessoirer for både dame, herre og barn. BESTSELLER har flere velkjente klesmerker i sitt utvalg, og tilbyr også mammaklær og Plus Size-klær.

Mye billige klær

Innledningsvis bør det nevnes at prisnivået til BESTSELLER er temmelig bra. Her kan man rett og slett finne en del billige klær. Dette gjelder blant annet bukser for damer til 299 kr, samt jakke til 499 kr. Utvalget byr også på sko til herre for 500 kr, og jakke for herrer til 500 kr. Disse eksemplene står imidlertid ikke alene, det er mange klær i denne nettbutikken som ligger på et svært rimelig prisnivå. Dette betyr imidlertid ikke at samtlige klær er billige.

Man finner for eksempel en jakke fra J. Lindeberg til 4.000 kr her, samt dunkåpe til 2.500 kr.

Bildet viser noen av de mest populære produktene på Bestseller
TRENDING: Denne nettbutikken har en egen kategori for populære produkter.

Mye klær og accessoirer

La oss se litt på utvalget for damene først. Underkategoriene for «Klær» rommer en rekke ulike klesplagg. Her finner man kjoler, jakker, kåper, jeans, bukser, blazere, kimonos, jumpsuits og lignende. Også sportstøy, undertøy, badetøy, mammaklær og Plus Size inngår i dette utvalget.

For å si litt om størrelsen på utvalget, kan man jo trekke frem noen eksempler. BESTSELLER tilbyr blant annet over 2.300 ulike kjoler, over 1.300 jakker og kåper, samt over 200 jumpsuits. Ikke verst. Enkelte kategorier har imidlertid ikke like mange produkter. Dette gjelder blant annet undertøy, som har under 100 ulike plagg, og badetøy, som har i overkant av 50 plagg.

Kategorien «Accessoirer» har over 1.200 produkter, noe som er ganske bra. Her finner man accessoirer som skjerf, belter, luer, hansker og vesker. Smykker og solbriller inngår også i denne kategorien. Smykkeutvalget ligger på i underkant av 400 ulike produkter, og utvalget av solbriller ligger på rundt 20 ulike modeller.

Når det gjelder sko, tilbyr BESTSELLER litt over 900 ulike modeller for damer. Dette inkluderer blant annet sneakers, loafers, snøresko, støvler og espadrillos.

Litt dårligere utvalg for herrene

Det totale utvalget av klær for herrer ligger på nærmere 5.000 produkter. Dette inkluderer da klesplagg som skjorter, jeans, shorts, badebukser, blazere og yttertøy. Dessuten finnes det også egne kategorier for sportsklær, undertøy og Plus Size. Utvalget av accessoirer er langt dårligere for herrene, med bare i underkant av 300 ulike produkter. Her finner man skjerf, luer, belter, caps og den slags. Også sko er det færre av, sammenlignet med utvalget for damene. BESTSELLER har nemlig litt i overkant av 300 ulike sko for herrer. Dette inkluderer blant annet sneakers, sandaler, støvler og pensko.

Oversiktelig utvalg for barn

BESTSELLER har løst kategorisystemet for barn på en grei måte. De har nemlig egne underkategorier for de ulike aldersgruppene. Kategorien «Newborn» har litt over 800 produkter. «Mini» har over 2.100 produkter. «Kids» har nærmere 2.400 produkter, og «Teens» har over 500 produkter. Det er verdt å merke seg at det er kun «Mini» og «Kids» som byr på sko.

Retur/angrerett

Dersom man skal benytte seg av angreretten, vil retur kun være gratis dersom man velger billigste form for standard levering som BESTSELLER tilbyr.

Besøk BESTSELLER

Salg!

Parkas

Bestseller har enkelte parkaser på salg. Dessverre kan man ikke filtrere etter denne varekategorien, så man må lete seg frem blant kategorien "Jakker". Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på parkas.

Sist sjekket: 31.12.2019

Klær

Bestseller har omtrent 4.900 dameklær og 2.500 herreklær på salg. Salget inkluderer jakker, kjoler, gensere, undertøy, og mye mer. Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 31.12.2019

Vintersko

Bestseller har vintersko på salg, for både damer og herrer. Dessverre kan man ikke filtrere etter denne varekategorien, så man må lete seg frem blant kategorien "Sko". Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på vintersko.

Sist sjekket: 31.12.2019

Sko

Bestseller har omtrent 600 damesko og 80 herresko på salg. Flere av tilbudene gir 50 % rabatt, eller mer. Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 31.12.2019

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Accessoirer Barneklær Briller Dameklær Herreklær Klær Sko Smykker

Sosiale Medier

Du kan følge BESTSELLER på disse sosiale nettverkene.

Kontakt BESTSELLER

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960635

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.