Bildeler.no

Bildeler til 23 bilmerker

Bildeler.no skjermbilde Betal med: Delbetaling, Faktura, Postoppkrav, Vipps. Sender fra: Norge. Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Ja.
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

Norsk Bildelsenter har drevet import og salg av bildeler i 30 år. Ifølge dem selv har fokuset alltid vært på kvalitetsdeler – til lavest mulig pris. Nå i dag driver denne filosofien også nettbutikken deres, Bildeler.no.

Massevis av bildeler

Bildeler.no skriver selv at de fokuserer på bilder som er eldre enn 5 år. Med bildeler til 23 bilmerker, dekker nettbutikken nå 85 % av ettermarkedet i dette segmentet. På lageret sitt i Vestfold har Bildeler.no mer enn 200.000 ulike bildeler.

Kategoriene på nettbutikken vitner om et omfattende utvalg av bildeler. For å illustrere med et eksempel: Kategorien «For- og bakstilling» består av mer enn 30 underkategorier/bildeler. Her finner man blant annet bladfjær, drivaksel, fjær, hjullager, luftkompressor og spindel. Det er riktignok ikke alle kategoriene som har såpass mange underkategorier, men i sum får man inntrykk av et svært variert utvalg.

Ellers vil man også finne bildeler til bremser, motor og clutch, elektriske deler, lykter og lys, karosseri, også videre.

Bilpleie og kjemiske produkter

Av bilpleie vil man blant annet finne bilsjampo, avfettingsprodukter, glassrengjøring, motorvask, polering, og mye mer. En kategori kalt «Kjemi» byr på bremserens, eksospasta, frostvæske, og den slags.

Spesialisert verktøy

Bildet viser et av produktene på Bildeler.no.
Inspeksjonskamera gjør det lett å undersøke vanskelige områder.

Verktøy er det også en del av her. En av kategoriene, nemlig «Håndverktøy», har ikke det store utvalget, og byr blant annet på latmannsarm, pipesett og slagskrutrekker. Kategorien «Spesialverktøy» består imidlertid av et mye større utvalg. Her finner man spesialisert verktøy for biler. Her kan man finne verktøy for automatgirkasse, bilradio og bensinpumpe. Her finner man også frostvæsketester, glødepluggverktøy, inspeksjonskamera – og mye mer.

Sommerdekk

Bildeler har et utvalg av ulike sommerdekk, nemlig 16″, 17″, 18″, 19″ og 20″. I tillegg har nettbutikken et lite utvalg av diverse sentreringsringer.

Er det dekk du først og fremst er på jakt etter, bør du heller besøke Dekkonline.com, som antagelig har det beste utvalget av dekk. Nettbutikken Tirendo har på sin side massevis av ulike spesialdekk.

Ellers

Det er verdt å merke seg at lavprisløftet (prismatch) til Bildeler.no gjelder slitedeler.

Sosiale Medier

Du kan følge Bildeler.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bildeler.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 32854040

Bildeler.no Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar