Hennes & Mauritz

Billige klær til kvinner, menn og barn - Stort utvalg!

Fri frakt: Bare for medlemmer, da over 300 kr. Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal. Sender fra: Sverige. Toll: Prisene er inkludert toll. Retur: Angrerett i 14 dager (ikke inkl. frakt), men du kan alltid returnere varer innen 30 dager til en fysisk butikk. Prismatch: Nei. Besøk Hennes & Mauritz
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Den store kleskjeden Hennes & Mauritz er nok godt kjent for de fleste, og er etablert i alle verdensdeler. I nettbutikken deres selger de pene, men billige klær, sko, og mye mer til både kvinner, menn og barn.

Klær til hele familien

En av årsakene til H&M’s suksess er nok prisnivået kombinert med godt utvalg og god tilgjengelighet. Også i nettbutikken vil du finne klær til både kvinner, menn og barn – i alle aldre.

Kjempeutvalg

H&M’s utvalg for damer ligger på rundt 8.200 ulike varer. Dette inkluderer alle slags klær, samt over 1.000 produkter relatert til skjønnhet og sminke. For herrene er imidlertid utvalget en del mindre, og ligger på omtrent 2.000 varer.

Bildet er hentet fra nettbutikken til Hennes & Mauritz.
Det er lett å finne frem på denne nettbutikken, bare se på alle filtreringsmulighetene.

Som bildet til høyre viser er det lett å finne frem på denne nettbutikken. Ikke bare har H&M mange kategorier, men også en lang rekke ulike filtreringsmuligheter.

Ikke bare klær og sminke

Litt mer overraskende er det kanskje at en av undersidene på nettbutikken heter H&M Home, hvor det altså selges ting til hjemmet. Her vil man finne pledd, puter, tepper, glass, porselen, lys, kjøkkenutstyr, og mye annet.

Til sammen har H&M omtrent 2.000 varer relatert til interiør. Som med klær er prisnivået her også lavt. Derfor kommer også H&M med på vår liste over de billigste interiørbutikkene på nett. Har blant annet billige rammer.

Tilbudsvarer

En annen av undersidene deres er for øvrig dedikert til varer på salg. De har mange varer på salg for øyeblikket, men dette er nok midlertidig og utvalget kan derfor variere en god del.

Du finner en link til sidene for salg øverst i menyen i nettbutikkene deres.

Når denne saken ble skrevet hadde H&M salg på over 5.000 klær med gode rabatter på rundt 50 %.

Bærekraftige klær

H&M har for øvrig også en kategori for bærekraftige varer. Her selges såkalte Conscious-produkter, som på ulike måter har mindre påvirkning på miljøet enn andre klær. Dette skyldes blant annet bruk av resirkulerte materialer.

H&M Club

Kundeklubben til H&M heter H&M Club, og som medlem kan du tjene poeng på alt du kjøper hos dem. Disse poengene kan omsettes i spesielle belønninger, spesialtilbud, rabatter og invitasjoner til arrangementer.

Medlemmer får også fri frakt på handler over 300 kr og fri retur også!

Vær forresten oppmerksom på at nettbutikken til H&M i utgangspunktet er engelsk. Enkelte undersider og øvrig innhold er derfor ikke tilgjengelig på norsk.

Besøk Hennes & Mauritz

Salg!

Babyklær

H&M har for tiden hundrevis av babyklær på salg. Enkelte av tilbudene er på hele 50 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på babyklær.

Sist sjekket: 04.03.2020

Dameklær

H&M har for tiden mer enn 4.700 dameklær på salg. Salget inkluderer kjoler, topper, bukser, yttertøy og mye mer. Opptil 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på dameklær.

Sist sjekket: 04.03.2020

Herreklær

H&M har nesten 600 herreklær på salg. Salget inkluderer gensere, undertøy, skjorter, yttertøy og mye mer. Opptil 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på herreklær.

Sist sjekket: 04.03.2020

Barneklær

H&M har for tiden salg på mer enn 1.000 barneklær. Opptil 70 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på barneklær.

Sist sjekket: 04.03.2020

Klær

Godt utvalg, god tilgjengelighet og rimelige priser har gjort H&M til en av verdens største kleskjeder. Her får man blant annet kjøpt klær og interiørvarer.

Sko

H&M har for tiden over 200 damesko på salg, samt mer enn 50 herresko på salg. Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 04.03.2020

Sosiale Medier

Du kan følge Hennes & Mauritz på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Hennes & Mauritz

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 63870000

Hennes & Mauritz Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar