Kjell & Company

Butikk ikon

Alt av hjemmelektronikk

Kjell & Company skjermbilde Betal med: , , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Kjell & Company

Kjell & Company tilbyr elektronikk til hjemmet, både via sine fysiske butikker, men også via nettbutikken deres.

Solid vareutvalg

Utvalget til Kjell & Company er generelt godt, og flere av varekategoriene er stappfulle av produkter. For å ta noen eksempler på varekategorier med et solid og variert utvalg, kan man blant annet nevne «Datatilbehør», «Nettverk», «Batterier» og «Smarte Hjem».

Bildet viser noen av dronene på Kjell.com
Kjell & Company har også noen ulike droner i sitt utvalg.

Denne nettbutikken byr på produkter som robotstøvsugere, platespillere, eksterne harddisker, bilsteroer, klassiske spillkonsoller – som Nintento Classic, dimmerbrytere, LED-lamper, en haug av ulike kabler og adaptere – og mye mer.

Litt uoversiktelig

Det kan være litt vanskelig å finne produkter, særlig om det er noe spesifikt man leter etter. Et søk på siden vil nemlig inkludere en del produkter som ikke ser ut til å være direkte relatert til søket. Kategorisystemet er også veldig omfattende, og det kan ta litt tid å manøvrere seg frem til riktig sted.

Kjell & Company ble for øvrig grunnlagt i 1988, og har hovedkontor i Sverige. I Norge alene har Kjell & Company 15 butikker, i tillegg til nettbutikken som er omtalt i denne artikkelen.

Besøk Kjell & Company

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Apple Droner Elektronikk Foto Gadgets Hi-Fi Klokker Kontor Lydopptakere Mobil Nettbrett PC Radio TV Videokameraer

Sosiale Medier

Du kan følge Kjell & Company på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kjell & Company

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69520900

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.