Kolonial.no

En av de billigste og største matbutikkene på nett

Kolonial.no skjermbilde Betal med: . Sender fra: . Retur: Angrerett i 14 dager*. Prismatch: Nei. Besøk Kolonial.no
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Dette selskapet ble startet i 2013, og tilbyr kjøp og frakt av dagligvarer på nett. Kolonial.no er det selskapet – av denne typen selskaper – med raskest vekst i hele det nordiske markedet.

Et supermarked på nett

Med mer enn 6.000 varer i sitt sortiment har Kolonial et utvalg på linje med et supermarked. Dette utvalget inkluderer alle typer kategorier innen dagligvarer, det vil si: Ulike mat– og drikkevarer, hygieneprodukter, husholdningsartikler, snus og tobakk, også videre.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Kolonial.no
Kolonial.no har en egen underside for tilbudsvarer. Her kan man gjøre noen gode kupp.

Ferskere enn i butikken

Kolonial opererer med en holdbarhetsgaranti på 7 dager. De skriver selv at på grunn av høy rullering ligger frukt og grønnsaker bare et par timer hos dem, før varene sendes videre til kundene. I tillegg lagres varene under perfekte forhold, og man unngår også en masse berøring av varene. I butikkene så er det jo ikke akkurat uvanlig at folk klemmer og kjenner på frukt eller grønt for å avgjøre modenheten.

Dessuten vil varene både pakkes og fraktes i ulike temperatursoner, helt frem til døren eller avhentingssted. Alt dette gjør at Kolonial kan skryte på seg en ferskhet som man vanskelig vil finne i fysiske butikker.

Rimelig (eller gratis) levering

Enkelte dager og tidspunkt er levering gratis. Man kan ofte få billigere levering ved å velge tidspunkt der Kolonial allerede har avtale om å levere for noen som bor i nærheten av deg. Kolonial.no tilbyr levering alle dager på Østlandet og har 32 steder hvor man kan hente varene gratis.

En av de billigste matbutikkene på nett

En uavhengig pristest i 2017 konkluderte med at, dersom man henter  varene på egenhånd, er Kolonial den rimeligste butikken på nett, med nesten 5 % lavere priser enn Kiwi. Kolonial har flere ganger blitt kåret til den billigste matbutikken på nett, og skriver selv at de har vunnet samtlige pristester i alle medier siden 2013.

*Angrerett

Betingelser for angrerett kan variere og er avhengig av ulike faktorer. Det anbefales at man leser mer om disse vilkårene på hjemmesiden til Kolonial.no.

Besøk Kolonial.no

Sosiale Medier

Du kan følge Kolonial.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kolonial.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22102120

Kolonial.no Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.