Lille Vinkel Sko

Lang erfaring og unike skomerker

Lille Vinkel Sko skjermbilde Betal med: , , . Sender fra: . Retur: 14 dagers angrerett*. Prismatch: Nei. Besøk Lille Vinkel Sko
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobedrift, og etablerte sin første fysiske butikk i 1984. Nå i dag har Lille Vinkel Sko 9 ulike avdelinger, hvor en av dem er denne nettbutikken. Nettbutikken ble for øvrig lansert helt tilbake i 1999. Dette betyr at Lille Vinkel Sko har lengst erfaring i Norge med å selge sko på nettet.

Et alternativ til de store skokjedene

Lille Vinkel sko skriver at de ønsker å være et alternativ til de store skokjedene. Disse står nemlig for nesten 90 % av all skohandel i Norge. Som de sier det selv: «Vi følger med på hva som skjer i motebildet, og lever av at ingen skokjede bestemmer vårt utvalg».

Bildet viser denne nettbutikkens eneste herrestøvletter.
Støvletter for herrer: Slike sko finner man ikke så ofte i skobutikker.

Videre skriver Lille Vinkel SKO at de ofte kjøper sko direkte fra fabrikkene. På den måten slipper de en rekke fordyrende mellomledd, og i tillegg kan de skryte av å føre en del spennedene merker som de er alene om. Samtidig har Lille Vinkel sko likevel en del kjente merkevare og

Først og fremst sko til damer og herrer

Hovedkategoriene består av «Dame», «Herre» og «Barn», men utvalget varierer fra kategori til kategori. Lille Vinkel Sko har nemlig over 1.300 ulike damesko, i underkant av 500 herresko, men bare omtrent 30 sko for barn.

Skoutvalget for damer inkluderer skotyper som: Høst-/vintersko, pensko, sandaler, sandaletter, sneakers, støvler, støvletter og tøfler. Dette utvalget er nesten identisk med herrenes utvalg, som faktisk også har kategorien «Støvletter». I sistnevnte underkategori er det imidlertid kun ett produkt. Utvalget for barn inkluderer blant annet skoletter, støvler og tøfler.

Leverer ikke til utlandet

Denne nettbutikken tilbyr ikke leveranse til utlandet. I fremtiden vil Lille Vinkel Sko imidlertid jobbe for å etablere en egen avdeling innen EU.

14 dagers angrerett

* Lille Vinkel Sko har gjort det slik at de har lagt ved en ferdigutfylt returseddel. Denne koster 99 kroner ved bruk, den eneste utgiften knyttet til retur av varer.

Besøk Lille Vinkel Sko

Salg!

Vintersko

Lille Vinkel Sko har 85 vintersko for damer på salg og mer enn 50 vintersko for herrer på salg. Mange gode tilbud! Flere nettbutikker med salg på vintersko.

Sist sjekket: 08.03.2020

Barnesko

Lille Vinkel Sko har 19 barnesko på salg. Mange gode tilbud! Flere nettbutikker med salg på barnesko.

Sist sjekket: 08.03.2020

Sko

Lille Vinkel Sko har mer enn 600 damesko og mer enn 260 herresko på salg. Mange av tilbudene ligger på omtrent 25 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 08.03.2020

Sosiale Medier

Du kan følge Lille Vinkel Sko på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lille Vinkel Sko

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22670025

Lille Vinkel Sko Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.