Lyse Rom

Tilbyr gratis byggehjelp via telefon

Lyse Rom skjermbilde Fri frakt: Over 40.000 kr. Betal med: , , . Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Lyse Rom
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Denne nettbutikken tilbyr blant annet hagestuer, vinterhager og diverse tilbehør og utstyr til hagebygg. Lyse Rom samarbeider med en av Sveriges ledende produsenter av hagestueprodukter, nemlig Halle Plast.

Rotete og lite brukervennlig nettside

Våre omtaler av nettbutikker skal ikke først og fremst dreie seg om design. I dette tilfellet er det imidlertid verdt å peke på et par ting. Med et tilstrekkelig dårlig design kan man faktisk avskrekke en del kunder. Lyserom.no kunne hatt godt av et ny nettside. Logoen er nemlig skrekkelig og det øvrige oppsettet er svært rotete. Dette gjør at nettsiden blir vanskelig å manøvrere, og gir også et amatørmessig preg som ikke er heldig.

Bilde fra Lyserom.no
Lyserom.no kunne hatt godt av et helt nytt design. Oppsettet er ikke veldig kundevennlig.

Det er rett og slett litt vanskelig å få et presist inntrykk av utvalget her. Kategorien «Hagestue og alu glasspartier» har fått følge av en rekke underkategorier, blant annet «Rammeløse skyvedører» og «Uisolerte glasspartier». En uvitende besøkende kan jo undre seg, er dette tilbehør eller er det snakk om ulike typer hagestuer?

Uansett, en av kategoriene – «Halle frittstående hagestuer» – er imidlertid enkel å fatte. Her finner man nemlig store produktbilder og tydelig informasjon om hva man ser. Den eneste forskjellen mellom disse hagestuene er imidlertid størrelsen og hvorvidt man ønsker isolasjon eller ei. Ikke akkurat en overveldende mengde ulike modeller å velge blant.

Tomme kategorier og manglende bilder

Hva med drivhus? Vel, når denne saken ble skrevet – til tross for at Lyse Rom har en egen kategori kalt «Drivhus» – fantes det ikke et eneste drivhus i sortimentet deres.

Og hva med vinterhager? Vel, i en av kategoriene – «Ultraframe vinterhager» – kan man lese følgende: «Med et stor antall design, ingen standardmål og en enestående finish, finnes det en løsning or alle.» Dessverre er denne teksten kun ledsaget av to bilder. Til tross for at Lyse Rom ikke opererer med standardmål kunne man jo likevel benyttet seg av et par beskrivende bilder, slik at kunder kan få et inntrykk av de ulike mulighetene? Det bør også nevnes at Lyse Rom tilbyr komplette byggesett, slik at man kan konstruere vinterhagene på egenhånd.

Lyse Rom har faktisk en kategori kalt «Bildegalleri», hvor de har en del produktbilder. Det blir imidlertid lite intuitivt å måtte lete seg frem til produktbilder i denne kategorien når man egentlig befinner seg på et helt annet sted på nettsiden.

Som et tips: Grønt Fokus tilbyr mange av de samme produktene som Lyse Rom, bare med et langt mer brukervennlig design og bedre bruk av bilder.

Det øvrige utvalget

Ellers har Lyse Rom også en del andre produkter i sitt sortiment. Dette inkluderer blant annet verandatak i aluminium, diverse produkter relatert til solskjerming, glassrekkverk, skråstøtter og glassfiberplater. Lyse Rom har også en del produkter i PVC, blant annet vinduer, dører, gjerder og rekkverk.

Verdt å nevne

Lyse Rom tilbyr gratis byggehjelp via telefon eller e-post. Dette innebærer at Lyse Rom hjelper til med planleggingen, valg av produkter, eller gir svar på spesielle løsninger hvor standardprodukter ikke passer. Lyse Rom kan også levere glasspartier og hagestuer på spesialmål.

Besøk Lyse Rom

Sosiale Medier

Du kan følge Lyse Rom på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lyse Rom

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 93200362

Lyse Rom Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.