MATCHESFASHION

Enormt utvalg av eksklusive merkevarer

Faktasjekket: 05/04/2021

MATCHESFASHION skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal. Sender fra: England. Retur: 28 dagers returrett. Prismatch: Nei. Besøk MATCHESFASHION
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

Denne nettbutikken må være drømmen for deg som har sansen for eksklusive merkeklær, men som også foretrekker at utvalget er stort. Her er det nemlig mye å boltre seg i. MATCHESFASHION fører en stor del av verdens mest kjente merkevarer i det mer luksuriøse prissjiktet, og tilbyr både klær, accessoirer, sko og mer.

Dette bør du vite som norsk kunde

Før du tar en nærmere titt på nettbutikken, bør du vite et par ting. For det første: Øverst i venstre hjørne kan du velge fraktdestinasjon. Når du har valgt Norge, kan du også velge at prisene skal vises i norsk valuta. Tollavgifter skal være tydelig spesifisert i handlekurven. Du kan velge å ikke betale toll på forhånd, men da er det ditt ansvar å betale toll ved levering. Vær også oppmerksom på at leveringer til Norge innebærer MVA-avgift.

MATCHESFASHION tilbyr to ulike typer levering til Norge, enten Express eller Standard. Express gir levering i løpet av 2-3 dager og koster 20 dollar. Standardfrakt gir levering i løpet av 4-5 dager og koster 14 dollar.

650 ulike designermerker

Designerklær: Her ser du to av de dyreste dameplaggene i utvalget.

Som nevnt fører denne nettbutikken et enormt utvalg av eksklusive merkevarer. Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Burberry, Prada, Alexander McQueen – dette er bare toppen av kransekaka. Utvalget byr altså på en lang rekke av de aller mest kjente og ettertraktede merkevarene innen moteindustrien. Her finner du blant annet designerklær til godt over 100.000 kr.

Utvalget er som nevnt også stort, med nærmere 11.500 dameklær og 6.000 herreklær å velge blant. Det samme gjelder sko, med nesten 2.300 damesko og 1.700 herresko i utvalget.

Kategorien for accessoirer er også omfattende, både for damene og herrene, med henholdsvis 4.400 og 2.300 ulike produkter. Dette innebærer eksempelvis solbriller fra Fendi, Celine og Tom Ford, nesten 200 belter, og ellers produkter som hatter, skjerf, lommebøker, også videre.

MATCHESFASHION har en egen kategori for vesker, med 700 herrevesker og 1.900 damevesker i utvalget. Her finner du blant annet vesker fra Acne Studios og Louis Vuitton. Du kan også sjekke vår liste over nettbutikker som tilbyr eksklusive vesker generelt.

Flotte smykker og råstilig dekor

Selv om klær, sko og accessoirer er denne nettbutikkens viktigste varekategorier, har MATCHESFASHION også en del eksklusive varer i andre kategorier. Her kan man trekke frem kategorien «Fine Jewelry» som byr på en rekke fantastiske og glamorøse smykker. Blant annet inngår diamantsmykker i dette utvalget, med en del smykker verdt hundretusenvis av kroner.

Ellers har nettbutikken også en kategori kalt «Home», som byr på en rekke high-end interiør- og dekorsaker. Bare for å nevne noen eksempler fra utvalget, kan vi trekke frem kashmirtepper, valnøttmorter, porselen- og krystallvaser, pynteputer, også videre.

Besøk MATCHESFASHION

Sosiale Medier

Du kan følge MATCHESFASHION på disse sosiale nettverkene.

Kontakt MATCHESFASHION

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +44(0)2070220828

MATCHESFASHION Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar