Meny

Norges beste matvareutvalg

Meny skjermbilde Betal med: Bankkort. Retur: 14 dagers angrerett*. Prismatch: Nei. Besøk Meny

Meny trenger vel ingen videre presentasjon? Det er tross alt snakk om en Norges mest kjente matvarekjeder. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres.

Stort utvalg av matvarer

Meny skriver selv at de har Norges største utvalg, og at nettbutikken deres har over 10.000 varer i sortimentet. Her finner man alle type hverdagsvarer. Også tobakk og øl kan bestilles rett fra nettbutikken.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Meny.no
I likhet med enkelte andre matvarekjeder har også Meny begynt med 10-kroners marked.

I tillegg har jo Meny en del spennende produkter man ikke finner hos andre matkjeder. Her kan man finne hvitvinseddik fra middelhavsområdet, glassnudler, fiken, økologisk Shi-Take, og mye annet.

Levering på døren

Meny tilbyr hjemkjøring av matvarer man bestiller på nettbutikken. Dersom man handler for over 1000 kr, og om man låser ordren ved midnatt dagen før levering, koster det 59 kr å få varene levert på døren.

Handler man for mindre enn 1000 kr, er prisen for hjemkjøring kr 89. Man kan hente eller få hjemkjøring av varer fra nettbutikken alle hverdager fra klokken 12 og frem til butikkens stengetid. På lørdager kan man hente i butikk eller få hjemkjøring fra klokken 10.

Billigere dagligvarer på nett

Det er ikke bare Meny som har en matbutikk på nett med et bra utvalg. Kolonial.no har over 6.000 varer. Litt mindre utvalg enn Meny, men til gjengjeld opererer Kolonial med lavere priser.

Fornøyd-garanti

Meny opererer med en fornøydgaranti. Er det noe som er feil, eller noe man er misfornøyd med, kan man altså benytte seg av denne garantiordningen og få pengene tilbake.

Angrerett

* Meny vil tilbakebetale returfrakten om man benytter seg den billigste fraktmetoden Meny tilbyr. Det er også greit å vite at en rekke varer er unntatt returretten, dette gjelder blant annet matvarer som raskt forringes eller utgår på dato. Les mer på nettsiden deres.

Besøk Meny

Sosiale Medier

Du kan følge Meny på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Meny

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22563500