MyMuse

Fokus på sensuelt undertøy

MyMuse skjermbilde Fri frakt: Over 900 kr. Betal med: , , , . Sender fra: . Retur: 30 dagers åpent kjøp (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk MyMuse
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken fokuserer på sensuelt undertøy, samt en del produkter relatert til erotikk. MyMuse skriver selv at de fokuserer på undertøy av høykvalitet produsert av europeiske leverandører. Nettbutikken ble lansert i 2013, og tilbyr nå levering i hele Europa.

Sensuelle saker

MyMuse oppgir ingen tall over utvalget deres. Noen nettbutikker gjør nettopp dette, andre ikke. Det kan derfor være litt vanskelig å si noe sikkert om det totale utvalget. Ofte er det jo slik at nisjebutikker, på grunn av sitt smale fokus, ikke har det aller største utvalget.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Mymuse.no
Gode tilbud: MyMuse har en egen side for tilbudsvarer, hvor man kan gjøre noen skikkelige kupp.

Uansett, MyMuse har undertøy som BH-er, korsett, truser, suspender, shapewear og strømpebukser. Ellers finner man også et lite utvalg av noe sportstøy her, samt en del badetøy. Den røde tråden? Den sensuelle estetikken, naturligvis. Her finner man ikke mye bestemorsaktig undertøy, for å si det slik!

Erotiske produkter

Ellers benytter MyMuse seg av en kategori kalt «Accessoires». Denne kunne like gjerne ha blitt kalt «Erotiske produkter» eller bare «Erotikk«, for hvem er det som egentlig bruker håndjern eller maske som et accessoir?

I denne kategorien finner man også produkter som massasjeoljer, brystteip, brystpaljetter, en del plakater med erotiske motiver, og lignende. Noen vibratorer og dildoer for kvinner inngår også i utvalget.

Besøk MyMuse

Salg!

Dameklær

My Muse har salg på en god del undertøy. Fra 40 % til 60 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på dameklær.

Sist sjekket: 08.03.2020

Klær

MyMuse tilbyr undertøy av det sensuelle slaget, og har også en del produkter relatert til erotikk. MyMuse er opptatt av god, europeisk kvalitet på sitt undertøy.

Sosiale Medier

Du kan følge MyMuse på disse sosiale nettverkene.

Kontakt MyMuse

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 24076700

MyMuse Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.