Norges Tehus

Har noen av verdens beste teer

Norges Tehus skjermbilde Fri frakt: Over 268 kr. Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort. Sender fra: Norge. Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Norges Tehus
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

Dette er noe så sjeldent som en norsk produsent av te. Norges Tehus har flere ganger utmerket seg i den internasjonale konkurransen for mat og drikke, Great Taste Awards. Hver gang Norges Tehus har deltatt, har de de blitt premiert for sine gode teer. Bestill noen av verdens beste tetyper rett fra nettbutikken deres.

Økologisk te av topp kvalitet

Norges Tehus, som for øvrig er en familiebedrift, tilbyr te i løsvekt, teposer og diverse utstyr. Velg blant smaker som hvit te, grønn te, matcha, chai, oolong, rooibos, en rekke smaksatte teer – og enda mer. Når det gjelder teposer, enten det er snakk om innpakkede teposer eller te i zip-pose, kan du velge blant smaker som «Moroccan Mint», «Sitron og Ingefær», «Mango og Chili», også videre.

Kvaliteten er det ingenting i veien med, tvert imot. Norges Tehus er Norges største merkeimportør av økologisk te. For å bruke definisjonen Økologisk, må ingrediensene være sertifisert økologisk, og anlegget deres må både sertifiseres av Debio, samt kontrolleres av Mattilsynet. Norges Tehus går faktisk lenger enn dette, og tar stikkprøver for plantevernmidler og andre forurensninger.

Internasjonal anerkjennelse

To av de premierte teene på Norges Tehus
Gullstjerne-te: Disse to teene har fått internasjonal anerkjennelse.

Som nevnt innledningsvis, har Norges Tehus deltatt på Great Taste Awards, som regnes som matverdenens svar på Oscar-utdelingen. Hvert eneste år sendes det inn mer enn 12.000 bidrag fra verden rundt. Alle disse bidragene blir vurdert av eksperter. Flere av Norges Tehus’ sine tetyper har blitt tildelt gullstjerner for «utmerket smak».

Verdt å nevne

I tillegg til te i løsvekt og teposer, har også Norges Tehus et visst utvalg av utstyr og tilbehør. Blant annet får du her kjøpt en enkel tebrygger (til kun 300 kr), matchavisp, matchabolle, te-timer, tekanne, og oppbevaringsboks for te.

Videre byr utvalget på et ørlite utvalg av godteri, blant annet økologisk, fairtrade-sjokolade.

Alle teene til Norges Tehus blir for øvrig solgt i tette aluminiumspakker med zip-lås. Det er nemlig viktig at te beskyttes mot luft og lys, for ellers vil kvaliteten raskt kunne forringes.

Til sist skal det neves at dersom du kjøper for mindre enn 268 kr, som gir gratis frakt, koster frakten 69 kr. På nettsiden skriver også Norges Tehus at de tilbyr rask levering, uten å spesifisere dette nærmere. Det er likevel klart at nettbutikker med lager i Norge, ofte har mulighet til å levere varer relativt raskt.

Besøk Norges Tehus

Sosiale Medier

Du kan følge Norges Tehus på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Norges Tehus

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Norges Tehus Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar