SmartBuyGlasses

Både billige briller og designerbriller

SmartBuyGlasses skjermbilde Fri frakt: Over 660 kr. Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal. Retur: 100 dagers returrett*. Prismatch: Ja. Besøk SmartBuyGlasses
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 omtaler)

Denne nettbutikken tilbyr blant annet briller, solbriller og linser. SmartBuyGlasses har også designerbriller i sitt sortiment, blant annet fra merkevarer som Ray-Ban, Oakley og Gucci. SmartBuyGlasses har også en rekke billige briller i sitt sortiment.

Kjempegode filtreringsmuligheter

Utvalget av solbriller ligger på over 13.000, og utvalget av vanlige briller ligger på godt over 15.000. En titt innom hver av disse kategoriene avslører at utvalget også er veldig variert, både med tanke på stil, pris og varemerke.

Dette bildet viser noen av solbrillene på Smartbuyglasses.no
Du kan kjøpe mange typer briller i denne butikken.

En artig funksjon på denne siden er muligheten for å filtrere varesøk etter brillefasong. «Katteøyne», «Ovale», «Pilot» og «Runde» er bare noen av disse fasongene. Se bildet for flere fasonger.

Man kan også filtrere varesøk etter spesielle funksjoner, om man for eksempel ønsker solbriller med styrke, polariserte solbriller, speilglass og lignende. For øvrig kan man også filtrere briller etter farge, materiale, pris, størrelse og innfatning.

Merkevareutvalget er også temmelig bra og inkluderer blant annet merkevarer som Adidas Originals, Burberry, Dolce & Gabbana, G Star Raw, Michael Kors, O’Neill, Oakley, også videre.

Billige briller og designerbriller

Prismatchgarantien til SmartBuyGlasses vitner om at de ønsker å fremstå som en nettbutikk for billige briller. Det er imidlertid greit å vite at SmartBuyGlasses ikke utelukkende har billige briller, som tidligere nevnt i saken fører SmartBuyGlasses også designerbriller. Her er det altså snakk om god variasjon i pris. Bare for å illustrere denne variasjonen kan man nevne Boucheron-briller til over 11.000 kr og Hawkers-briller til under 300 kr.

Prismatch

Prismatchgarantien til SmartBuyglasses fungerer litt annerledes enn mange nettbutikker. Her er det nemlig slik at om man finner et produkt billigere et annet sted enn hos dem, vil SmartBuyGlasses tilbakebetale prisforskjellen – i tillegg til 20 kr. At 20 kr skal utgjøre en stor forskjell for forbrukerne kan man lure på, men de skal jo ha for kreativiteten.

Verv en venn

SmartBuyGlasses har også en slags vervekampanje gående, hvor man kan sende venner en unik rabattkode. Denne rabattkoden gir 50 kr i rabatt på deres første kjøp. Når kjøpet er utført kan den som vervet den andre også få en rabattkode verdt 50 kr.

100 dagers returrett

* SmartBuyGlasses tilbyr full refusjon for produkt(er) i ubrukt stand og med originalemballasje. Ikke returner produktet uten først å kontakte deres kundeservice.

Besøk SmartBuyGlasses

Sosiale Medier

Du kan følge SmartBuyGlasses på disse sosiale nettverkene.

Kontakt SmartBuyGlasses

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

SmartBuyGlasses Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar