STS Alpereiser

Butikk ikon

50.000 gjester hver år

STS Alpereiser skjermbilde Betal med: , . Prismatch: Nei. Besøk STS Alpereiser
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)

Ta en tur til alpene? Helt siden etableringen i 19756 har STS Alpereiser vært Nordens største arrangør av reiser til Alpene. Foretaket inkluderer også hotellvirksomhet, reiseledere, samt hjelp med transport og overnatting.

Ordner transport, overnatting og reiseleder

STS Alpereiser tilbyr reiser til 19 ulike destinasjoner i Alpene. Foretaket har også utdannede reiseledere på hver av disse destinasjonene. Med 10 egne hoteller i Bad Gastein og Cervinia, samt ordninger for 250 utvalgte hotell og pensjonater, vil også det praktiske rundt overnattinger også være enkelt. Via STS Alpereiser kan man ta direktefly fra Oslo, Stavanger og Bergen, og i tillegg får man tilgang fra rask buss fra flyplass til skistedet. STS Alpereiser hjelper mer enn 50.000 reisende hvert år.

Mange ulike typer reiser og opplegg

Hovedkategoriene til STS Alpereiser er som følger: Skireiser, Sommerreiser, Vandringsreiser, Temareiser, Konferansereiser, samt Hoteller & Reiser. Disse kategoriene har imidlertid en rekke med underkategorier, med vidt forskjellige typer reiser og opplevelser.

Bildet viser to av de ulike aktivitetene STS Alpereiser tilbyr
Ulike aktiviteter: STS Alpereiser tilbyr aktiviteter for enhver smak

Guidede turer, vinsmaking, pubquiz, klatring, rafting, yoga, fotturer, golf, spa og sykling: Dette er bare noen av opplevelsene STS Alpereiser tilbyr.

Det finnes også en egen liste over anbefalte utflukter, altså til destinasjoner og severdigheter som ligger utenfor Bad Gastein og Cervinia. Noen eksempler på destinasjoner for utflukter er Venezia, Salzburg og Hohen Werfen (ørneredet).

Her er det noe for enhver smak altså. På nettsiden finnes det også en liste over anbefalte restauranter i både Bad Gastein og Cervinia.

Åpent kjøp på våren

Alle som bestiller reise for sommeren i mars og april, har rett til å avbestille eller endre reisen uten kostnader frem til den 30. Dette tilbudet gjelder alle bestillinger på sommer- og vandringsreiser. I tillegg til åpent kjøp, vil alle middager til en verdi av inntil 3.500 kr være inkludert i sommer- og vandringsreiser som er bestilt før den 30. april.

Besøk STS Alpereiser

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Opplevelser Reise

Sosiale Medier

Du kan følge STS Alpereiser på disse sosiale nettverkene.

Kontakt STS Alpereiser

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21314900

Omtaler

Vil du bli med og skrive en omtale om denne nettbutikken, eller delta i vårt shoppingforum?

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.