Urverket.no

Kjempeutvalg av eksklusive klokker

Faktasjekket: 14/03/2021

Urverket.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna. Sender fra: Sverige. Toll: Inkludert i prisen. Retur: 90 dagers åpent kjøp. Prismatch: Nei.
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

Denne nettbutikken tilbyr klokker til både menn og damer. På nettsiden man lese at Urverket.no tilbyr «klokker på nett med opptil 75 % rabatt på ordinære priser». I tillegg omtaler de seg selv som Skandinavias største nettbutikk for merkeklokker. Har vært en suksess siden oppstarten i 2006, og har levert klokker til mer enn 100.000 kunder.

Nesten 30.000 klokkemodeller

Urverket.no har omtrent 29.600 klokker i utvalget, hvorav 18.800 er herreklokker og de resterende er dameklokker. Ikke bare er utvalget av klokkemodeller stort, Urverket.no tilbyr også en lang rekke med ulike klokkemerker. Har blant annet klokker fra velkjente merker som Polar, Garmin, Cartler, Breitling, TAG Heuer, Omega, og mange andre.

Tilbyr følgende urverkstyper: Kvarts (batteridrevet), automatisk (selvtrekkende), eco-Drive, soldrevet kvartsur, og mekanisk/manuell trekking. Har også en lang rekke ulike type klokker. Her får du blant annet kjøpt digitale klokker, pilotklokker, dykkerklokker, dressklokker, komplassklokker, sportsklokker, smartklokker, titaniumsklokker, diamantklokker, også videre. Disse ulike klokketypene kan du enkelt finne frem til, ettersom disse er listet opp i egne kategorier.

Bildet viser noen av diamantklokkene i utvalget til Urverket.no
Eksklusive klokker: Bildet viser noen av dameklokkene i utvalget.

Det skal også nevnes at Urverket.no har en egen side kalt «Salg» og en annen kalt «Outlet». Her finner du naturligvis tilbudsklokker og klokker til outlet-priser.

Har klokker til over 1 million kr

Denne nettbutikken byr på både dyre, eksklusive klokker, men også rimeligere klokker. Har  blant annet mer enn 900 klokker til mindre enn 1.000 kr, og samtidig har nettbutikken mer enn 1.100 klokker til mellom 100.000 og 1.000.000! Som om ikke det var nok: Urverket.no har faktisk flere enn 50 klokker som koster over millionen.

Urverket.no fører en rekke eksklusive klokkemerker, blant annet Breitling, Cartier, Chopard, Rolex, Audemars Piguet, Hublot, Invicta, og mange andre.

Kjøpsbetingelser

Det er også verdt å få med seg at nettbutikken tilbyr rask levering, fri retur og bytte, samt 90 dagers åpent kjøp. Klokkene leveres med minimum 2 års garanti, og i tillegg kan du kjøpe en utvidet garantibeskyttelse, om det er ønskelig. Urverket.no gjør også et poeng ut av at kundeservicen deres alltid er tilgjengelig for råd og veiledning i forkant av et klokkekjøp.

Kontakt Urverket.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21-628844

Urverket.no Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar