Barnas Hus skjermbilde

Barnas Hus

Klær og utstyr for barn

Har massevis av babyklær, barnevogner og leker, men også produkter som soveposer, reisesenger og slikt. Tilbyr den kjente barnevognen Baby Jogger City Elite (har flere modeller, også Baby Jogger City Mini GT). Har en kundeklubb med gunstige fordeler for medlemmer.

Betal med: Bankkort, Faktura
Les mer Besøk butikk
Nøstebarn skjermbilde

Nøstebarn

Ubehandlet ull til hele familien

Nøstebarn har et bra utvalg av ulltøy for babyer, og tilbyr blant annet produkter som babysokker, ullgensere og babyluer. Man får også kjøpt enkelte produkter i skinn her, som for eksempel tøfler og støvler.

Fri frakt: Fra 1500 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Vipps
Les mer Besøk butikk
Sprell.no skjermbilde

Sprell.no

Trygge leker

Ok utvalg av babyprodukter. Her kan man blant annet kjøpe sovepose til babyer, babyklær, rangler og tyggeleker. Fører kun produkter som tilfredsstiller norske og europeiske sikkerhetsstandarder.

Fri frakt: Over 1000 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort
Les mer Besøk butikk
IKEA skjermbilde

IKEA

Kjempeutvalg og lave priser

Har en del møbler og interiør for babyer, blant annet badebaljer, stellebord og sprinkelseng. Har også en del tekstiler, blant annet soveposer og madrassbeskytter. Her får du også kjøpt bestikk for babyer, samt noen solide treleker.

Betal med: Bankkort, Delbetaling, Gavekort, PayPal
Les mer Besøk butikk
Cubus skjermbilde

Cubus

Tidsriktige klær til lave priser

Godt utvalg av babyklær, men har ingen andre relevante varekategorier for babyer. Har blant annet svanemerkede babyklær, og babyklær av organisk bomull. Utvalget er delt inn i to kategorier, nemlig Newborn 50-68 (0-6 mnd), og Baby 62-86 (3-18 mnd).

Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort
Les mer Besøk butikk
Clas Ohlson skjermbilde

Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Har et dårlig utvalg av babyprodukter. Mange av de aktuelle kategoriene er nærmest tomme. Til gjengjeld finner man en del gode babycaller her, blant annet noen som kan styres via app, med monitor inkludert. Har også babystol og vippestol.

Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Postoppkrav
Les mer Besøk butikk
Finn.no skjermbilde

Finn.no

Norges største markedsplass

På Finn.no finnes det tusenvis av babyprodukter, og da spesielt klær. Her kan nybakte småbarnsforeldre virkelig spare betydelige summer. Ikke bare kan man kjøpe babyklær til en billig penge her, men man finner også barnevogner, babyleker, sprinkelsenger og en rekke andre babyprodukter.

Betal med: Bankkort
Les mer Besøk butikk