Nordic LED

Spesialist på LED-belysning

Nordic LED har både taklamper, vegglamper, bordlamper og gulvlamper i utvalget sitt. Ellers får man også kjøpt eksklusive krystallkroner her, samt en rekke utendørslamper.

Fri frakt: Over 1.999 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Les mer Besøk butikk

Trademax

"Alt" til hjemmet

Kjempeutvalg, med mer enn 9.200 lamper i utvalget. Har de fleste type lamper, som taklampe, vegglampe, gulvlampe, også videre. Tilbyr også krystallkrone, bildebelysning og skap- og benkbelysning. Mye gunstige priser.

Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Les mer Besøk butikk

MegaFlis

Over 1 million kunder

MegaFlis har et bra utvalg av lamper. Her får du kjøpt vegglamper, bordlamper, stålamper, downlights og pendler. I tillegg har MegaFlis arbeidslamper, lysarmaturer, lysspeil, plafonder og takspotter.

Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Les mer Besøk butikk
Bolia

Bolia

Stilige designermøbler

Har et begrenset utvalg, men samtidig tilsier prisnivået at utvalget er mer eksklusivt enn hos en del konkurrenter. Har pendellamper, LED-lamper, gulvlamper, bordlamper og vegglamper. Lampene er åpenbart designet med stil og eleganse for øyet.

Betal med: Bankkort, Gavekort
Les mer Besøk butikk

Nordic Nest

Åpent kjøp i 365 dager

Stort utvalg, med mer enn 3.400 lamper i utvalget. Har lamper fra populære merker som House Doctor, Gubi, Herstal og Muuto. Utvalget byr på de fleste typer lamper, i tillegg til fjærlamper, plafonder og barnelamper.

Fri frakt: Over 799 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura
Les mer Besøk butikk