VERO MODA

Populær blant unge kvinner

VERO MODA skjermbilde Betal med: , , , . Toll: Les mer*. Retur: 30 dagers returrett*. Prismatch: Nei. Besøk VERO MODA
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

VERO MODA er et kjent klesmerke for mange. Siden 1987 har VERO MODA vært et populært merke blant unge og moteriktige kvinner. Nå i dag er VERO MODA en del av BESTSELLER-familien, som de selv kaller det. Dette er altså et selskap som driver flere nettbutikker, inkludert denne, som vi nå skal se nærmere på.

Et utvalg helt på det jevne

Vareutvalget til VERO MODA ligger helt på det jevne, iallfall hva utvalget av dameklær gjelder. Det totale klesutvalget ligger nemlig på rundt 3.450 ulike produkter. Utvalget av accessoirer og spesielt sko kunne imidlertid vært noe bedre, med henholdsvis kun rundt 100 og 30 produkter.

Bildet viser noen av de strikkede produktene på Veromoda.no
Strikkede produkter: Her ser man noen av de strikkede genserne i utvalget til VERO MODA.

Når det gjelder klær, finner man alle de ordinære plaggene her: Gensere, bukser, jakker, skjørt, topper, også videre.

VERO MODA har også en del strikkede produkter, samt en del jumpsuits og blazere. Accessoirene inkluderer blant annet en del luer, skjerf, belter og solbriller. Det beskjedne skoutvalget består blant annet av noen boots, noen sneakers og noen sandaler.

Hyggelig prisnivå

Prisnivået er ganske bra. Her finner man rett og slett en del billige klær. Blant annet over 150 jakker til under 500 kr, de billigste koster ca. 250 kr og utvalget er ganske greit rundt 350 og 400 kr.

Merk at det ikke fungerer helt å sortere på pris og vise de billigste produktene først når jeg skriver dette. Noen billigere produkter vises etter dyrere produkter, så ikke stopp scrollinga med en gang du kommer til ditt maks prisnivå.

Denne nettbutikkene har også et bra utvalg jeans til 250 kr og 300 kr. Kjolene starter på 150 kr og de har totalt nesten 500 forskjellige nå.

Mange av varene er på salg og nettbutikken har en egen side for «gode tilbud».

En del av accessoirene er også ganske billige. For eksempel kan man trekke frem solbriller til 149 kr, belte til 159 kr, og strikket lue til 129 kr.

Det hyggelige prisnivået gjelder også skoene, og her kan man trekke frem ankel boots til 499 kr og høyhælte pumps til 449 kr.

VERO MODA Club

Dersom man melder seg i kundeklubben til VERO MODA, får man adgang til eksklusive tilbud, konkurranser og de siste nyhetene. I tillegg får man 50 kr rabatt ved ens første kjøp i nettbutikken.

VERO MODA-app

Jommen har ikke VERO MODA også en egen app. Her får man tilgang til nyheter, mulighet til å bli medlem i kundeklubben, oppdateringer om spesialtilbud. I tillegg kan man bruke appen til å finne nærmeste VERO MODA-butikk.

Toll

VERO MODA oppgir at alle priser skal være inkludert ulike avgifter knyttet til forsendelser til andre land. VERO MODA skriver også følgende: «Please note that some banks do charge an extra overseas transaction fee. This fee is charged by the bank and will not be reimbursed by BESTSELLER. For more information, please contact your bank».

30 dagers returrett

* Fraktkostnader ved retur er gratis såfremt man benytter seg av den billigste form for standardlevering som VERO MODA tilbyr.

Besøk VERO MODA

Salg!

Parkas

VERO MODA har noen parkaser på salg. Det finnes ikke en egen varekategori for disse, så man må finne dem frem i kategorien "Jakker". Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på parkas.

Sist sjekket: 08.03.2020

Dameklær

VERO MODA har for tiden salg på mer enn 1.500 dameklær. Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på dameklær.

Sist sjekket: 08.03.2020

Vinterjakke

VERO MODA har noen vinterjakker på salg. Det finnes ikke en egen varekategori for disse, så man må finne dem frem i kategorien "Jakker". Opptil 50 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på vinterjakke.

Sist sjekket: 08.03.2020

Klær

VERO MODA har i lang tid vært et populært klesmerke blant unge kvinner. Nettbutikken deres kan friste med billige klær, sko og accessoirer.

Sosiale Medier

Du kan følge VERO MODA på disse sosiale nettverkene.

Kontakt VERO MODA

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

VERO MODA Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.