Wish

Rimelig e-handelplattform

Wish skjermbilde Betal med: , , , . Toll: Kan pålyde. Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt)*. Prismatch: Nei. Besøk Wish
0,0 rating
0 av 5 stjerner (0 omtaler)
Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken skiller seg litt ut i mengden av nettbutikker. Wish er nemlig ikke en ren nettbutikk som sådan. Wish er snarere en e-handelplattform som kobler sammen selgere og forbrukere. Varesortimentet er derfor både variert og veldig omfattende. Her får man kjøpt produkter innen varegrupper som klær og sko, interiør, gadgets og hobby, og mye mer.

Tilstede på Wish er altså en lang rekke med ulike bedrifter og entreprenører, som bruker plattformen for å nå millioner av forbrukere verden over. Wish skriver selv at de «gir folk tilgang til rimelige varer», noe som stemmer på en prikk. Prisnivået er ofte veldig lavt.

Krever registrering

I motsetning til de fleste andre nettbutikker krever Wish registrering av brukernavn, samt innlogging, før bruk av nettsiden. Dette gjøres enkelt og raskt. Det ser imidlertid ut til at kjønnet på brukeren påvirker hvilket utvalg man får se. Da undertegnede registrerte seg som mann, var det nemlig herreprodukter som dukket opp i de fleste varekategoriene. Det er riktignok enkelt å gjøre søk etter dameprodukter. Et søk på «dameklær» vil for eksempel lede deg rett til et utvalg av dameklær.

Kun noen få varegrupper vises

Ikke alle varegruppene vises i kategorisystemet. Man ser kun noen få av varegruppene etter innlogging. Dersom man søker etter ønsket varegruppe vil likevel søkefunksjonen avdekke et utvalg (om det finnes selvsagt). Undertegnede søkte etter «dyreutstyr» og «helse», og fikk opp en lang resultatliste med diverse produkter.

Supert utvalg, men mangler funksjoner

Bildet viser noen av produktene i kategorien "Gadgets" på Wish.com
Her sees noen av produktene i kategorien «Gadgets».

Det er tydeligvis ingenting i veien med utvalget. Et klikk på kategorien «Gadgets» avdekker en lang rekke med ulike produkter. Dessverre viser ikke

Wish noe oversikt over det totale antallet. Derfor er det vanskelig å si noe om hvor omfattende utvalget innen hver varekategori faktisk er. Noe annet som savnes er ulike filtreringsfunksjoner. Det kunne vært kjekt å filtrert etter underkategori, prisnivå og lignende.

Undertegnede scrollet seg nedover et godt stykke på hver produktkategori, og det så aldri ut til å være noe ende på visa, om man kan bruke det uttrykket.

Wish ser ut til å ha et helt supert utvalg av klær, for både damer og herrer, sko, vesker, accessoirer, hobbyprodukter, mobiltilbehør, interiør, samt utstyr og tilbehør til bil. I tillegg kommer antagelig en lang rekke med varegrupper som av ukjente grupper ikke ble gjort synlig for undertegnedes bruker. Som nevnt var det imidlertid bare å søke etter ønsket varegruppe, så dukket massevis av produkter opp.

Henvis venner og tjen opptil 1.050 kr

Wish har en egen ordning for henvisning av venner. Gi en venn opptil 50 % rabatt når denne registrerer seg og bruker koden din på sitt første kjøp. Motta deretter 21 kr i Wish Cash for hver henvisning etter at deres første bestilling er sendt. Tjen opptil 1.050 kr. Les mer på nettsiden deres.

Besøk Wish

Salg!

Babyklær

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på babyklær.

Sist sjekket: 15.04.2020

Regntøy

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på regntøy.

Dameklær

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på dameklær.

Sist sjekket: 15.04.2020

Herreklær

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på herreklær.

Sist sjekket: 15.04.2020

Barneklær

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på barneklær.

Sist sjekket: 15.04.2020

Klær

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 15.04.2020

Møbler

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på møbler.

Sist sjekket: 15.04.2020

Interiør

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på interiør.

Sist sjekket: 15.04.2020

Barnesko

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på barnesko.

Sist sjekket: 15.04.2020

Sko

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 15.04.2020

Vesker

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på vesker.

Sist sjekket: 15.04.2020

Sykkel

Wish har alltid salg. Tilbudene kan variere fra noen få prosent til helle 99 % rabatt! Flere nettbutikker med salg på sykkel.

Sist sjekket: 15.04.2020

Kontakt Wish

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 1-800-266-0172

Wish Omtaler

Ønsker du å skrive en omtale on denne nettbutikken? Bli med i dag!

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.