Zalando

100 dagers åpent kjøp

Faktasjekket: 29/06/2021

Zalando skjermbilde Fri frakt: Over 229 kr. Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal. Retur: 100 dagers åpent kjøp (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Zalando

Zalando tilbyr moteriktige klær for både damer, herrer og barn. Utvalget inkluderer de fleste type ordinære klesplagg, men også sportstøy, undertøy og accessoirer. Zalando tilbyr for øvrig gratis retur og 100 dagers åpent kjøp.

Gigantisk utvalg

Fra Dameklær-seksjonen på Zalando.no.
På Zalando.no har man en rekke ulike filtreringsmuligheter når man skal gjøre produktsøk.

Først og fremst kan man slå fast at Zalando har et utrolig bra utvalg. En titt på underkategorien for klær viser at damene har over 96.000 plagg å velge blant, herrene – omtrent 52.000, og barna – over 25.000. Som nevnt innledningsvis har Zalando de fleste type ordinære klesplagg. Dette gjelder klesplagg som kjoler, skjørt, bluser, bukser, gensere, jeans, kåper, t-skjorter, også videre.

I tillegg har Zalando en god del badetøy, både for damer, herrer og barn. Her finner man for eksempel svømmedrakter, badeshortser, badetruser, badekåper, bikinier, også videre.

Zalando har også et bra utvalg av sportstøy. Joggebukser, treningsjakker, treningstights og treningsdresser er blant plaggene man finner i dette utvalget. Zalando har for øvrig også massevis av vesker, flere tusen faktisk.

Supert utvalg av sko

Også sko finnes det mer enn nok av i denne nettbutikken, enten man skal ha sneakers, pumps, sandaler, snøresko, pensko, tursko eller andre typer sko. Listen over ulike sko er temmelig lang, og inkluderer også fritidssko som golfsko og tennissko.

De har et kjempeutvalg av billige sko til damer, herrer og barn, fra mindre enn 350 kr. Har over 26.000 forskjellige damesko, nesten 10.000 herresko, og nesten 6.000 barnesko. Lav grense for fri frakt.

Over 2.700 ulike smykker

I tillegg har Zalando faktisk et greit utvalg av smykker. Blant annet har nettbutikken over 2.700 ulike smykker for damer. I dette utvalget vil man først og fremst finne billige smykker. Har imidlertid også noen dyrere smykker, blant annet fra merker som Anchor&Crew og Versace. Det er greit å huske at Zalando først og fremst selger klær, og er det smykker man er ute etter, bør man antagelig heller velge seg en ren smykkebutikk. Da får man et langt bedre utvalg, bedre ekspertise og sannsynligvis bedre kvalitet. Både Mestergull og Gullmagasinet kan anbefales.

Merkeklær, men også billige klær

Zalando skryter av å selge alle Norges favoritt-merkeklær og -sko i sin nettbutikk. Det kan nok stemme. Zalando har en egen underside med oversikt over alle merkene de fører, og den listen er temmelig lang.

Med et såpass enormt utvalg som denne butikken har, er det ikke rart at man også finner en del billige klær og sko her. Dette inkluderer blant annet hundrevis av kjoler til under 200 kr, et par hundre damejakker til under 300 kr, og nesten haugevis av t-skjorter og singleter for herrer til under 100 kr. Zalando har for øvrig også et godt utvalg av billige klokker, med rundt 80 modeller (for både damer og herrer) i prisklassen 180 – 300 kr.

Spesielt når det er salg, som det er med jevne mellomrom, kan man gjøre kupp her. Det er også mulig å få 10 % rabatt på en handlekurv over 750 kr ved å bli med på deres nyhetsbrev. Det er noen betingelser for å få denne rabatten. Du finner en link til nyhetsbrevet nederst på alle sidene i nettbutikken.

Live chat, men ikke e-post

Dessuten har de en live chat som er tilgjengelig så lenge de har kapasitet, stort sett i regulære åpningstider fra mandag til fredag.

Zalando mangler en tradisjonell Kontakt oss-side, som også de aller fleste nettbutikker har. Zalando har riktignok en side kalt «Hjelp & Kontakt», hvor de har listet opp en del spørsmål og svar, slik at kunden skal kunne finne svaret selv. Dessuten kan man nok bruke sosiale medier for å få kontakt.

Besøk Zalando

Sosiale Medier

Du kan følge Zalando på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zalando

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.