Zalando

100 dagers åpent kjøp

Zalando skjermbilde Fri frakt: Over 229 kr. Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal. Retur: 100 dagers åpent kjøp (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Zalando
Rated 1 out of 5
1 av 5 stjerner (basert på 1 omtale)

Zalando tilbyr moteriktige klær for både damer, herrer og barn. Utvalget inkluderer de fleste type ordinære klesplagg, men også sportstøy, undertøy og accessoirer. Zalando tilbyr for øvrig gratis retur og 100 dagers åpent kjøp.

Gigantisk utvalg

Fra Dameklær-seksjonen på Zalando.no.
På Zalando.no har man en rekke ulike filtreringsmuligheter når man skal gjøre produktsøk.

Først og fremst kan man slå fast at Zalando har et utrolig bra utvalg. En titt på underkategorien for klær viser at damene har over 80.000 plagg å velge blant, herrene – i overkant av 40.000, og barna – over 20.000. Som nevnt innledningsvis har Zalando de fleste type ordinære klesplagg. Dette gjelder klesplagg som kjoler, skjørt, bluser, bukser, gensere, jeans, kåper, t-skjorter, også videre.

I tillegg har Zalando en god del badetøy, både for damer, herrer og barn. Her finner man for eksempel svømmedrakter, badeshortser, badetruser, badekåper, bikinier, også videre.

Zalando har også et bra utvalg av sportstøy. Joggebukser, treningsjakker, treningstights og treningsdresser er blant plaggene man finner i dette utvalget.

Zalando har for øvrig også massevis av vesker, flere tusen faktisk.

Supert utvalg av sko

Også sko finnes det mer enn nok av i denne nettbutikken, enten man skal ha sneakers, pumps, sandaler, snøresko, pensko, tursko eller andre typer sko. Listen over ulike sko er temmelig lang, og inkluderer også fritidssko som golfsko og tennissko.

De har et kjempeutvalg av billige sko til damer, herrer og barn, fra mindre enn 350 kr. Har over 1.500 forskjellige damesko, nesten 400 herresko, og nesten 900 barnesko. Lav grense for fri frakt.

Over 1.000 ulike smykker

I tillegg har Zalando faktisk et greit utvalg av smykker. Blant annet har nettbutikken over 1.000 ulike smykker for damer. I dette utvalget vil man først og fremst finne billige smykker. Har imidlertid også noen dyrere smykker, blant annet øredobber fra Versace til 3.500 kr. Det er greit å huske at Zalando først og fremst selger klær, og er det smykker man er ute etter bør man antagelig heller velge seg en ren smykkebutikk. Da får man et langt bedre utvalg, bedre ekspertise og sannsynligvis bedre kvalitet. Både Mestergull og Gullmagasinet kan anbefales.

Merkeklær, men også billige klær

Zalando skryter av å selge alle Norges favoritt-merkeklær og sko i sin nettbutikk. Totalt ligger utvalget på over 1.900 forskjellige merkevarer. Med et så enormt utvalg som butikken har så er det ikke rart at man også finner en del billige klær og sko her. Dette inkluderer blant annet rundt 500 kjoler under 200 kr og rundt 300 jakker til dame under 300 kr. Til herre kan man nevne at de for øyeblikket har nesten 500 t-skjorter og singleter til under 100 kr og 100 jakker til under 300 kr. Zalando har også et godt utvalg av billige klokker, med rundt 80 modeller i prisklassen 180-300 kr.

Spesielt når det er salg, som det er med jevne mellomrom, kan man gjøre kupp her. Det er også mulig å få 10 % rabatt på en handlekurv over 750 kr ved å bli med på deres nyhetsbrev. Det er noen betingelser for å få denne rabatten. Du finner en link til nyhetsbrevet nederst på alle sidene i nettbutikken.

Om Zalando

Zalando mangler noe nesten enhver nettbutikk har (og bør ha), nemlig en Om oss-side. En slik side virker tillitsvekkende. Man får anledning til å bli bedre kjent med bedriften man tross alt skal legge igjen penger hos. Kanskje denne bedriften er opptatt av bærekraft? Kanskje bedriften ønsker å si noe om deres visjoner? En Om oss-side er en gyllen mulighet til å vise kundene at de har kommet til rett sted.

Live chat, men ikke e-post

Dessuten har de en live chat som er tilgjengelig så lenge de har kapasitet, stort sett i regulære åpningstider fra mandag til fredag.

Zalando mangler en tradisjonell Kontakt oss-side, som også de aller fleste nettbutikker har. Zalando har riktignok en side kalt «Hjelp & Kontakt», hvor de har listet opp en del spørsmål og svar, slik at kunden skal kunne finne svaret selv. Dessuten kan man nok bruke sosiale medier for å få kontakt.

Besøk Zalando

Sosiale Medier

Du kan følge Zalando på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zalando

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Zalando Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Dårlig

Rated 1 out of 5
21. oktober 2020

Klarer aldri levere riktig størrelse

Patrick

Kommentarer

Legg igjen en kommentar