Zoovillage

Butikk ikon

Håndplukket utvalg og kjente varemerker

Zoovillage skjermbilde Fri frakt: Over 1000 kr. Betal med: , , . Sender fra: . Toll: Inkludert i prisen. Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Zoovillage Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken tilbyr klær, sko og accessoirer for damer og menn. ZooVillage fører mange kjente klesmerker, og har fokus på tidsriktig mote. ZooVillage har faktisk et bedre utvalg for menn enn for damer. De fleste andre nettbutikker, som har klær for både han og henne, har gjerne et bedre utvalg av dameklær.

Middels utvalg av klær

ZooVillage kan ikke sies å være blant nettbutikkene med best utvalg av klær. Utvalget av dameklær er på rundt 1.300 produkter. Utvalget av herreklær – omtrent 2.500 produkter.

Bildet viser noen av Dr. Martens-skoene i utvalget på ZooVillages nettbutikk.
Dr. Martens: ZooVillage har noen av markedets stiligste boots i sitt utvalg.

Vareutvalget

Varekategori Dame Herre
Klær 1.300 2.500
Sko 250 200
Accessoirer 90 140
Tallene hentet 29.09.2019

Skoutvalget er heller ikke så imponerende, med henholdsvis 250 sko for damer og litt over 200 sko for menn. Når det gjelder accessoirer, er det også menn som har det beste utvalget – omtrent 140 produkter, mot omtrent 90 produkter for damer.

Klesutvalget omfattes naturligvis av alle de mest brukte plaggene: Gensere, bukser, jeans, undertøy, skjorter, kjoler, skjørt, dresser – også videre. Skoutvalget består blant annet av boots, støvler, gummistøvler og tøfler. Av accessoirer finner man i hovedsak hodeplagg på ZooVillage, for det meste capser og luer. Ellers finner man også i underkant av 10 solbriller for begge kjønn, samt noen votter, lommebøker, og den slags.

Håndplukket utvalg

På sin Om Oss-side skriver ZooVillage følgende: «I dag har vi et håndplukket utvalg av klær, sko og tilbehør fra over 100 ulike varemerker – som vi er stolte forhandlere av på nettet.» Man kan også lese at ZooVillage har drevet med nøye utplukking av varemerker helt siden oppstarten i 1998.

Middels til høye priser – men bedre kvalitet

Prisnivået er ikke blant det laveste i markedet. Det skyldes antagelig ZooVillage fører mange klesmerker som er velkjente for høy produktkvalitet. Blant annet kan man få kjøpt følgende produkter på ZooVillage: Jeanerica-jeans – 1.799 kr, Oscar Jacobsen-jakke – 4.999 kr, og Dr. Martens-sko – 1.999 kr.

Besøk Zoovillage

Salg!

Regntøy

ZooVillage har salg på mer enn 30 regnfrakker. Samtlige av tilbudene ligger på 20 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på regntøy.

Parkas

ZooVillage har salg på mange parkaser, men man kan ikke filtrere etter dette, kun etter vinterjakker. Derfor er det totale antallet vanskelig å anslå. Tilbudene varierer iallfall fra 20 % rabatt til 70 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på parkas.

Sist sjekket: 09.11.2019

Vinterjakke

ZooVillage har salg på mer enn 160 vinterjakker for både damer og herrer. Tilbudene varierer iallfall fra 20 % rabatt til 70 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på vinterjakke.

Klær

ZooVillage har salg på mer enn 1.400 dameklær og mer enn 2.300 herreklær. Tilbudene varierer iallfall fra 20 % rabatt til 70 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på klær.

Sist sjekket: 09.11.2019

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Accessoirer Barneklær Dameklær Herreklær Klær Sko

Sosiale Medier

Du kan følge Zoovillage på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zoovillage

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.