AJ Produkter info

Møbler og tilbehør til arbeidsplassen

Faktasjekket: 25.08.2021

AJ Produkter skjermbilde Fri frakt: Over 15.000 eks. mva Betal med: Bankkort, Faktura Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk AJ Produkter

Denne nettbutikken tilbyr møbler og utstyr til kontor, lager, industri, skole og barnehage, også videre. De omtaler seg selv som et «fullserviceforetak». AJ Produkter designer og leverer sine egne produkter, og har snart holdt på i 40 år.

Massevis av solide møbler

AJ Produkter har et godt og variert utvalg av møbler. En arbeidsplass bør finne alt de trenger her, enten det er snakk om et kontor, en barnehage eller en kantine. Utvalget inkluderer både større møbler, som skap og bord, til mindre møbler, som stumtjenere og brosjyrestativer.

Konferansemøbler, entrémøbler og resepsjon, kontormøbler, kantinemøbler: dette er bare noen av varekategoriene når det kommer til møbler. Disse byr igjen på en rekke underkategorier. Her kan du finne alt fra solide arkivskap og hevbare skrivebord til kontorvogner og loungemøbler.

Nettbutikken har også en del sofaer. De aller fleste av sofaene har avtagbart stoff, massive treben og har ellers et slitesterkt design. AJ Produkter har flere typer sofaer i sitt utvalg: 2-seters og 3-seters, hjørnesofaer, lenestoler, puffer, modulsofaer, samt vis-à-vis sofaer.

Det er også verdt å nevne at AJ Produkter antagelig har en del møbler du ikke finner hos så mange andre nettbutikker. Dette skyldes jo at AJ Produkter har spesialisert seg på innredning til ulike arbeidsplasser, og ikke til private hjem. Derfor kan du her finne produkter som: Resepsjonsdisker, butikkhyller, kabelbokser, ståbord, også videre.

Diverse til kontoret

I tillegg til massevis av kontormøbler, har AJ Produkter også en del tilbehør og diverse småsaker til kontoret. Vi kan nevne: Oppslagstavler, papirkurver, makulerings- og lamineringsmaskiner, etikettskrivere, fotstøtter, også videre.

Bildet viser noen av modulsofaene til AJ Produkter
AJ Produkter har flere typer modulsofaer, her ser du noen av dem.

Ok utvalg av belysning

Nettbutikken byr også på en gulvlamper, bordlamper og taklamper. Utvalget er imidlertid ikke så stort, og omfatter bare litt i overkant av 30 ulike produkter. Et langt bedre utvalg av lamper finner du for eksempel hos Lampegiganten eller Christiania Belysning.

Litt verktøy

Du finner også en egen underkategori for verktøy her. Utvalget byr på en del diverse håndverktøy, som for eksempel drill, boltekutter og hammer. Ellers byr utvalget også på en del lufttrykkverktøy og kompressorer, samt en del verktøysett.

Verktøyetutvalget er imidlertid langt fra det beste på markedet. Er det verktøy du er ute etter, bør du heller kikke på nettbutikker som Jernia eller StayPro, som har et langt bedre og mer variert utvalg av verktøy.

Besøk AJ Produkter

Sosiale Medier

Du kan følge AJ Produkter på disse sosiale nettverkene.

Kontakt AJ Produkter

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 67024200