Giftfri smokk fra Elodie

Giftfri smokk fra Elodie

Denne smokken er en av de tryggeste på markedet. Den er nemlig laget uten PVC, BPA og ftalater, giftstoffer som kan være helseskadelige. I tillegg er den utformet med tanke på en sunn utvikling av tennene. Dette er både et rimelig og miljøvennlig kjøp!

Pris: 89 kr. Gave til: Barn, Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Smykker fra Diamanthuset

Smykker fra Diamanthuset

Diamanthuset fører eksklusive smykker, og da ikke minst diamantsmykker. Her kan du blant annet finne smykker til din kjære, til konfirmanten, til dåpen, til bryllupsdagen, til bunaden, også videre. Denne nettbutikken tilbyr full angrerett på alle kjøp, gratis frakt, og ikke minst diamantsertifikat på alle kjøp av diamanter.

Gave til: Bestemor, Forlover (Hun), Henne, Hun Som Har Alt, Kjæresten (Henne), Mamma, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
InfoKjøp
Annonseplass
Babyprodukter fra Babyshop.no

Babyprodukter fra Babyshop.no

På Babyshop.no finner du en kategori simpelthen kalt Baby. Her finner du hundrevis av produkter: vippestoler, lekegrinder, babyklær, og mye mer. Når du besøker denne nettbutikken, vil du komme rett til kategorisiden Baby, hvor produktene er sortert etter bestselgere. Dette betyr at du vil se de mest solgte produktene først.

Pris: fra 29 kr til 6.999 kr. Gave til: Gravid, Henne, Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Rimelige barneklær fra Ellos

Rimelige barneklær fra Ellos

Ellos har tusenvis av barneklær i utvalget, og attpåtil er prisene svært hyggelige. Her kan du blant annet kjøpe basisklær, yttertøy, treningsklær og festklær til flere aldersgrupper. Nettbutikken har daglige tilbud på en del klær og accessoirer. Selv til kun 100 kr eller mindre vil du finne et betydelig utvalg av klær på tilbud. Frakten er gratis ved kjøp over 499 kr!

Pris: fra 50 kr til 2.099 kr. Gave til: Barn, Gutt, Han, Henne, Jente.
InfoKjøp
Annonseplass
100 byggeklosser av tre

100 byggeklosser av tre

Med disse byggeklossene kan barnet bygge mye rart! Å leke med byggeklosser oppmuntrer til kreativitet og fantasi, og bidrar til utviklingen av koordinasjon og finmotoriske ferdigheter.

Pris: 399 kr. Gave til: Barn, Gutt, Han, Henne, Jente.
InfoKjøp
Digitalk Easy Baby Monitor

Digitalk Easy Baby Monitor

Denne babymonitoren er enkel å bruke og byr samtidig på alle de nødvendige funksjonene. Rekkevidden er på opptil 300 meter med full lydkvalitet. Monitoren aktiveres straks en lyd oppfattes, og kommer med batterier som kan lades opp.

Pris: 895 kr. Gave til: Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Kuleramme – så barnet kan lære å telle

Kuleramme – så barnet kan lære å telle

Det er alltid kjekt med gaver som har en praktisk verdi. Med denne kulerammen blir det lettere å holde styr på tallene når barnet skal lære seg å telle og regne. Kuleramme er en klassisk retro-leke som gjør seg godt på arbeidspulten til barnet.

Pris: 299 kr. Gave til: Barn, Gutt, Han, Henne, Jente.
InfoKjøp
Babygym i naturlig trefarge

Babygym i naturlig trefarge

Denne babygymmen kommer i naturlig lyst treverk som passer godt inn i et hjem preget av skandinavisk stil. Skap din egen babygym ved å kjøpe passende figurer til å henge på den. Produktet har fått svært god omtale blant kundene til Mimmis.no. Konstruksjonen er naturligvis stødig og trygg for barnet.

Pris: 349 kr. Gave til: Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Leketeppe

Leketeppe

Dette teppet gir barnet et mykt og deilig underlag å leke på. Teppet kan brukes både på gulvet og i lekegrinden. Teppet – på 100 x 100 cm – er vattert, og er produsert av det danske merket Baby Dan. Materialet er for øvrig Øko-Tex sertifisert bomull.

Pris: 599 kr. Gave til: Barn, Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Lekematte

Lekematte

Denne myke lekematten er et populært produkt hos Babyshop.no. Lekematten er anbefalt som en babyshower-gave. Lekematten er myk, og består av syv forskjellige farger. Designet er inspirert av puslespill, slik at man kan sette sammen lekematten slik man ønsker.

Pris: 249 kr. Gave til: Barn, Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Badebalje for babyer

Badebalje for babyer

Denne praktiske badebaljen er både lett, bærbar og plassbesparende. Den kan nemlig brettes flat når den ikke er i bruk. Dermed kan baljen også lett tas med på reiser. Badebaljen er en av de mest solgte i sin kategori på Babyshop.no, og har vunnet en designerpris.

Pris: 578 kr. Gave til: Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Barnevognen Bugaboo

Barnevognen Bugaboo

Denne barnevognen er særs populær, og er en av de mest solgte barnevognene på Babyshop.no. Barnevognen er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner. Barnesetet er justerbart. Noe som er veldig praktisk er at vognen kan brettes i ett stykke til en kompakt og håndterbar størrelse. 2 års garanti er inkludert i kjøpet.

Pris: 4.839 kr. Gave til: Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Clikk™ Barnestol fra Stokke

Clikk™ Barnestol fra Stokke

Har du behov for en trygg og praktisk barnestol? Denne barnestolen tillater naturlige bevegelser, samtidig som den sikrer en stabil posisjon. Stolen tilbyr tre ulike konfigurasjoner, slik at den kan optimaliseres for ulike aldre. Monteringen er enkel og kan utføres uten verktøy. Stolen er lett og reisevennlig, og fri for ftalater.

Pris: 1.649 kr. Gave til: Nybakte Foreldre, Nyfødt.
InfoKjøp
Side 1 av 1
Annonseplass
Annonseplass