All slags godteri fra Superkul.no

All slags godteri fra Superkul.no

Denne nettbutikken har et solid utvalg av godteri, og fører mange godterislag du ikke finner mange andre steder. Her kan du blant annet kjøpe amerikansk godteri, vegansk godteri, vegetargodteri, sukkerfritt godteri, halal godteri, glutenfritt godteri – og mer!

Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Verktøysett fra vidaXL

Verktøysett fra vidaXL

vidaXL tilbyr 40 ulike verktøysett i flere ulike prisklasser. Egner seg for enhver som har egen bolig med behov for litt småfiks, eller for dem som liker å mekke og fikse ting. Dette utvalget byr på verktøysett med kun noen få deler til verktøysett med godt over 100 ulike deler.

Pris: fra 493 kr til 3.849 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag.
InfoKjøp
Sfinx Konfekt

Sfinx Konfekt

En god konfekt slår sjelden feil, den kan jo nemlig spises! Sfinx Konfekt er en velkjent klassiker fylt med ulike godbiter av sjokolade med diverse fyll i. En slik gave egner seg godt når du ikke aner hva du skal kjøpe, spesielt til dem som påstår at «de har alt de trenger».

Pris: 174 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Dameparkas fra Canada Goose

Dameparkas fra Canada Goose

Canada Goose er kjent for sine høykvalitetsjakker. Jakkene deres er ikke populære kun på grunn av deres stilrene design, men også fordi jakkene isolerer varme ekstremt godt. Jakkene er nemlig foret med både dun og fjær, og tåler kulde ned til -20°C. Kommer i 4 størrelser. Denne gaven er for deg som vi gi henne noe som både er eksklusivt og har stor bruksverdi.

Pris: 12.100 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Gullbryllup, Jul, Konfirmasjon, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Økologiske valnøtter (750 g)

Økologiske valnøtter (750 g)

Vitaprana Organic Walnuts består av 100 % økologiske og usaltede valnøtter. Disse nøttene er særs næringsrike og er en naturlig kilde til flere mineraler, flerumettet fett og essensielle omega-3-fettsyrer. Valnøtter har et lavt innhold av karbohydrater, og inneholder ingen andre tilsetninger, verken sukker, e-stoffer eller noe annet.

Pris: 209 kr. Anledning: Bursdag, Jul.
InfoKjøp
Morsø Forno Pizzaovn i støpejern

Morsø Forno Pizzaovn i støpejern

Dette er en utendørsovn av støpejern med innebygd keramisk stein, som gjør det mulig å oppnå en utrolig høy temperatur. 500 grader er nemlig den anbefalte temperaturen for en pizzaovn, noe som ikke går i en vanlig ovn. Dette er en eksklusiv gave som kommer til å gi gavemottakeren glede i mange år fremover. Fri frakt inkludert.

Pris: 9.999 kr. Anledning: Bryllup, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Spillkonsollen Xbox Series S

Spillkonsollen Xbox Series S

Denne spillkonsollen er den minste og slankeste fra Xbox noensinne. Sammenlignet med en del andre konsoller er prisen overkommelig, og 19 kunder har til sammen gitt produktet nærmest full score. Xbox Series S er et godt gavetips som kan fungere til både barn, tenåringer og voksne som liker spillkonsoller.

Pris: 3.290 kr. Anledning: Bursdag, Jul, Konfirmasjon.
InfoKjøp
Økologisk bringebærfrøolje

Økologisk bringebærfrøolje

Denne oljen passer for alle hudtyper og har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden. Oljen er dessuten økologisk, vegansk og Cruelty Free. Loelle Bringebærfrøolje er et rent produkt og består kun av olje. Du slipper altså en lang liste med kunstige ingredienser. Merk deg at gratis frakt er inkludert ved kjøp av denne varen!

Pris: 229 kr. Anledning: Bursdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Bestselgende airfryer

Bestselgende airfryer

Airfryere, eller varmluftsfrityrkokere på norsk, er svært populære kjøkkenmaskiner om dagen. Modellen AeroFryer XXL er ikke bare ganske billig, men også en av bestselgerne på KitchenTime. Kapasiteten er på 5,6 liter og modellen egner seg derfor godt for familier. Samtlige kunder som har gitt tilbakemelding på produktet er dessuten strålende fornøyde.

Pris: 1.299 kr. Anledning: Bryllup, Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Gjenbruksklær fra NA-KD

Gjenbruksklær fra NA-KD

Er hun opptatt av bærekraft og gjenbruk? Da kan bruktkategorien på NA-KD være midt i blinken. Her vil du finne godt over 1.000 dameplagg til reduserte priser, både jeans, kjoler, koseklær, festklær – og mer. I tillegg er frakten (og eventuelt returen) klimakompensert, og ikke minst gratis. Varens tilstand er naturligvis gjennomgått av NA-KD.

Pris: fra 59 kr til 1.419 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Populære dameklær fra Ellos

Populære dameklær fra Ellos

Denne nettbutikken er en av de aller største innen damemote, og dét er ikke uten grunn. Utvalget er kjempestort og tidsriktig, i tillegg til at prisnivået er hyggelig. Her finner du alt fra basisklær til staselige festklær. Frakten er dessuten gratis ved bestillinger på mer enn 499 kr.

Pris: fra 45 kr til 7.995 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Helt rå mobil – iPhone 13 Pro

Helt rå mobil – iPhone 13 Pro

iPhone Pro 13 fra Apple er en av de råeste mobiltelefonene du finner på markedet i dag. Prisjakt.no viser at Netonnet for øyeblikket er en av nettbutikkene som tilbyr denne mobilen til markedets laveste pris. Med denne mobilen kan du blant annet filme i 4K Dolby Vision HDR, og kameraet ellers er utstyrt med nattmodus, vidvinkel, utravidvinkel, og mer.

Pris: 18.190 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag.
InfoKjøp
Smykker fra Diamanthuset

Smykker fra Diamanthuset

Diamanthuset fører eksklusive smykker, og da ikke minst diamantsmykker. Her kan du blant annet finne smykker til din kjære, til konfirmanten, til dåpen, til bryllupsdagen, til bunaden, også videre. Denne nettbutikken tilbyr full angrerett på alle kjøp, gratis frakt, og ikke minst diamantsertifikat på alle kjøp av diamanter.

Anledning: Bryllup, Bryllupsdag, Bursdag, Dåp, Gullbryllup, Jul, Konfirmasjon, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Bærekraftig damemote fra NA-KD

Bærekraftig damemote fra NA-KD

NA-KD tilbyr tusenvis av klær, men også hundrevis av accessoirer, sko og vesker. Frakten (og en eventuell retur) er gratis, og ikke minst klimakompensert – som betyr at alle bestillinger herfra er klimanøytrale. Det er også mulig å kjøpe gavekort her, slik at hun selv kan plukke ut de varene hun liker.

Pris: fra 30 kr til 5.539 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Gavekort fra NA-KD

Gavekort fra NA-KD

Vanskelig å finne en passende gave til henne? Da kan et gavekort hos en populær og moteriktig nettbutikk være midt i blinken. NA-KD tilbyr blant annet klær, sko, vesker og andre accessoirer for damer. Prisene er jevnt over ganske hyggelige.

Pris: fra 100 kr til 1.500 kr. Anledning: Bryllupsdag, Jul, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Robotstøvsuger fra Xiaomi

Robotstøvsuger fra Xiaomi

Spar tid og la roboten ta seg av støvsugingen! Denne robotstøvsugeren har blitt testet av Tek.no, og har fått svært gode skussmål. Konklusjonen er at denne forholdsvis rimelige modellen matcher flere av toppmodellene.

Pris: 1.972 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Stygge julegensere – nå på tilbud!

Stygge julegensere – nå på tilbud!

Såkalte Ugly Christmas Sweaters – altså stygge julegensere – har blitt svært populære de siste årene. Dette er en gave som er egnet for å lage latter på julaften, og som – med en viss selvironisk distanse – kan brukes i løpet av den påfølgende romjulen.

Pris: 50 kr. Anledning: Jul.
InfoKjøp
TF Bank
re:member