Drone med 4K-kamera

Drone med 4K-kamera

Det er ikke uten grunn at droner har blitt populære de siste årene. Ikke bare er det artig å fly dronen i seg selv, men det er ekstra stas når dronene kan gjøre filmopptak. Denne dronen er en av bestselgerne på CDON. I tillegg er dronen ganske rimelig sammenlignet med en del andre droner som kan gjøre opptak i samme kvalitet. 

Pris: 1.096 kr. Anledning: Bursdag, Jul, Konfirmasjon.
InfoKjøp
All slags godteri fra Superkul.no

All slags godteri fra Superkul.no

Denne nettbutikken har et solid utvalg av godteri, og fører mange godterislag du ikke finner mange andre steder. Her kan du blant annet kjøpe amerikansk godteri, vegansk godteri, vegetargodteri, sukkerfritt godteri, halal godteri, glutenfritt godteri – og mer!

Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Verktøysett fra vidaXL

Verktøysett fra vidaXL

vidaXL tilbyr 40 ulike verktøysett i flere ulike prisklasser. Egner seg for enhver som har egen bolig med behov for litt småfiks, eller for dem som liker å mekke og fikse ting. Dette utvalget byr på verktøysett med kun noen få deler til verktøysett med godt over 100 ulike deler.

Pris: fra 493 kr til 3.849 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Sfinx Konfekt

Sfinx Konfekt

En god konfekt slår sjelden feil, den kan jo nemlig spises! Sfinx Konfekt er en velkjent klassiker fylt med ulike godbiter av sjokolade med diverse fyll i. En slik gave egner seg godt når du ikke aner hva du skal kjøpe, spesielt til dem som påstår at «de har alt de trenger».

Pris: 174 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag, Valentines Day.
InfoKjøp
Herreklær fra Ellos

Herreklær fra Ellos

Ellos tilbyr tusenvis av moteriktige herreklær på nett. Prisene er slettes ikke verst, og du vil finne daglige tilbud på en del klær og accessoirer. Her kan du blant annet kjøpe basisklær, yttertøy, treningsklær og festklær. Frakten er gratis ved kjøp over 499 kr.

Pris: fra 45 kr til 3.500 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul.
InfoKjøp
Økologiske valnøtter (750 g)

Økologiske valnøtter (750 g)

Vitaprana Organic Walnuts består av 100 % økologiske og usaltede valnøtter. Disse nøttene er særs næringsrike og er en naturlig kilde til flere mineraler, flerumettet fett og essensielle omega-3-fettsyrer. Valnøtter har et lavt innhold av karbohydrater, og inneholder ingen andre tilsetninger, verken sukker, e-stoffer eller noe annet.

Pris: 209 kr. Anledning: Bursdag, Jul.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Spillkonsollen Xbox Series S

Spillkonsollen Xbox Series S

Denne spillkonsollen er den minste og slankeste fra Xbox noensinne. Sammenlignet med en del andre konsoller er prisen overkommelig, og 19 kunder har til sammen gitt produktet nærmest full score. Xbox Series S er et godt gavetips som kan fungere til både barn, tenåringer og voksne som liker spillkonsoller.

Pris: 3.290 kr. Anledning: Bursdag, Jul, Konfirmasjon.
InfoKjøp
Bestselgende airfryer

Bestselgende airfryer

Airfryere, eller varmluftsfrityrkokere på norsk, er svært populære kjøkkenmaskiner om dagen. Modellen AeroFryer XXL er ikke bare ganske billig, men også en av bestselgerne på KitchenTime. Kapasiteten er på 5,6 liter og modellen egner seg derfor godt for familier. Samtlige kunder som har gitt tilbakemelding på produktet er dessuten strålende fornøyde.

Pris: 1.299 kr. Anledning: Bryllup, Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Helt rå mobil – iPhone 13 Pro

Helt rå mobil – iPhone 13 Pro

iPhone Pro 13 fra Apple er en av de råeste mobiltelefonene du finner på markedet i dag. Prisjakt.no viser at Netonnet for øyeblikket er en av nettbutikkene som tilbyr denne mobilen til markedets laveste pris. Med denne mobilen kan du blant annet filme i 4K Dolby Vision HDR, og kameraet ellers er utstyrt med nattmodus, vidvinkel, utravidvinkel, og mer.

Pris: 18.190 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag.
InfoKjøp
Gavekort fra Stayhard

Gavekort fra Stayhard

Usikker på hva han ønsker seg? Et gavekort fra en skikkelig herrebutikk kan være et godt forslag. Stayhard tilbyr stilige klær, sko, accessoirer og skjønnhetsprodukter. Stayhard tilbyr gavekort i mange ulike prisklasser.

Pris: fra 100 kr til 10.000 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul.
InfoKjøp
Drill fra Black & Decker

Drill fra Black & Decker

Når man først skal kjøpe seg verktøy, er det lurt å kjøpe fra velkjente kvalitetsmerker. Denne slagbormaskinen, nemlig Black & Deckers 18 V li-ion, kan bore i både tre, metall, plast, betong og murverk. En særs passende gave for enhver som liker å fikse ting selv. 

Pris: fra 1.299 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul.
InfoKjøp
Robotstøvsuger fra Xiaomi

Robotstøvsuger fra Xiaomi

Spar tid og la roboten ta seg av støvsugingen! Denne robotstøvsugeren har blitt testet av Tek.no, og har fått svært gode skussmål. Konklusjonen er at denne forholdsvis rimelige modellen matcher flere av toppmodellene.

Pris: 1.972 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Robotgressklipper fra vidaXL

Robotgressklipper fra vidaXL

På jakt etter en dyr gave som samtidig er superpraktisk? Robotgressklippere er i vinden som aldri før, og det er ikke jo så rart – en robotgressklipper sparer deg jo faktisk for masse tid!

Pris: 5.849 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul.
InfoKjøp
Stygge julegensere – nå på tilbud!

Stygge julegensere – nå på tilbud!

Såkalte Ugly Christmas Sweaters – altså stygge julegensere – har blitt svært populære de siste årene. Dette er en gave som er egnet for å lage latter på julaften, og som – med en viss selvironisk distanse – kan brukes i løpet av den påfølgende romjulen.

Pris: 50 kr. Anledning: Jul.
InfoKjøp
Foto trykket på aluminium

Foto trykket på aluminium

Fotoknudsen.no tilbyr trykk på aluminiumsplate med dine egne bilder. Sluttresultatet er utrolig flott, med skarpe detaljer og nydelige farger. Last opp et bilde av barnebarna, av familien, av hytta, av et flott naturmotiv – hva som helst, og bestill en helt unik fotogave.

Pris: fra 209 kr til 1.899 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Trådløs høyttaler (Sonos One Gen 2)

Trådløs høyttaler (Sonos One Gen 2)

Er hun eller han glad i musikk – og god lyd? Sonos One Gen 2 er en av markedets mest populære trådløse høyttalere. Sonos One har kjempegod og fyldig lydkvalitet, og kan kobles trådløst til nett. Den perfekte gaven til en sann musikkelsker.

Pris: 2.290 kr. Anledning: Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Konfirmasjon, Morsdag.
InfoKjøp
Gamingprodukter (til B-vare priser)

Gamingprodukter (til B-vare priser)

Netonnet.no har som regel en del gamingprodukter sortert som B-vare, som for eksempel kan bety at varen er returnert, og som gir lavere priser. Her kan du altså spare penger uten at det går utover kvaliteten. Hodetelefoner, tastatur, laptoper og stasjonære PC-er er vanlige produkter å finne i denne kategorien.

Pris: fra 159 kr til 15.990 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
TF Bank
re:member