Personvern

Behandler av personlig informasjon samlet fra Nettbutikkinfo.no er eier av siden Alexiuz AS, Gamlegrensa 8A, 3747 Skien, Telemark.

Du kan kontakte oss med dette kontaktskjemaet.

Alexiuz AS er opptatt av å trygt bevare informasjon om våre brukere. Vi verken selger eller deler den private informasjonen vi samler med andre enn oppgitte tredjeparter. Informasjonen deles med disse for å samle statistikk over hvordan nettstedet brukes, for å sende nyhetsbrev og annen kommunikasjon på e-post.

Hvilke type personlig informasjon vi innhenter

Dersom du blir med på vårt nyhetsbrev så innhenter vi epostadressen din sammen med samtykke om å sende deg markedsføring.

Dersom du klikker på linker til nettbutikkene vi skriver om så vil det ofte vises for oss om vi får salg eller ikke, men dette er anonymisert og vi ser ikke hva som er kjøpt hos dene enkelte nettbutikken heller.

Tredjeparter som bruker personlig informasjon

Vi bruker Brevo for vårt nyhetsbrev. Personlig informasjon vi deler med dem er abonnentens epost og IP adresse. De prosesserer denne dataen i Frankrike. Les med i deres personvernserklæring.

Vi benyttet tidligere Constant Contact for epost abonnering. Personlig informasjon vi deler med dem er abonnentens epostaddresse. De prosesserer denne dataen i USA. Les mer i deres personvernserklæring.

Vi benyttet tidligere Google AdSense for reklame. Dette er en reklameløsning som kan vise deg relevant reklame. For å gjøre dette så ser de på hvilke nettsider du har besøkt tidligere og hvilke nettsider du besøker her på Nettbutikkinfo. Du kan slå av funksjonen til Google som gir deg personling tilpassede annonser her.

Vi benytter foreløping ikke en tredjepart for statistikk.

Ansvarsfraskrivelse

Vi tar ikke ansvar for hvordan de eksterne sidene vi linker til samler eller bruker personlig informasjon.

Forbehold

Vi tar forbehold om å redigere denne personverserklæringen når som helst uten forvarsel.