Smykker fra Diamanthuset

Smykker fra Diamanthuset

Diamanthuset fører eksklusive smykker, og da ikke minst diamantsmykker. Her kan du blant annet finne smykker til din kjære, til konfirmanten, til dåpen, til bryllupsdagen, til bunaden, også videre. Denne nettbutikken tilbyr full angrerett på alle kjøp, gratis frakt, og ikke minst diamantsertifikat på alle kjøp av diamanter.

Gave til: Bestemor, Forlover (Hun), Henne, Hun Som Har Alt, Kjæresten (Henne), Mamma, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
Les merKjøp her
Parfloating med massasje

Parfloating med massasje

Finn roen med din utvalgte i en flytetank: en lys- og lydisolert tank med kroppstemperert vann som er såpass salt at dere vil få følelsen av vektløshet og fullstendig ro. Etter 60 minutter med dette – såkalt parfloating – påfølger 50 minutters massasje med mange ulike teknikker. Prisen gjelder for to personer.

Pris: 2.950 kr. Gave til: Foreldre, Han, Henne, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne).
Les merKjøp her
Luksusopphold på hotell for to

Luksusopphold på hotell for to

Femretters gourmet-meny, nydelig havutsikt og deilig frokostbuffé på et av Norges eldste hoteller, nemlig Hotell Kong Karl i Sandefjord – perfekt for dem som liker romantikk og luksuriøse omgivelser med et historisk sus over seg.

Pris: 3.590 kr. Gave til: Foreldre, Han, Henne, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne).
Les merKjøp her
Overnatting for to i Igloohut

Overnatting for to i Igloohut

Denne nydelige hytta ligger midt i naturen med flott utsikt over en sjø. I umiddelbar nærhet har dere tilgang til turer i skog og mark, enten på ben eller på ski i vinterhalvåret. En sauna følger også med, som kan brukes året rundt. Igloohut har fått topp rangering av kundene.

Pris: 2.450 kr. Gave til: Foreldre, Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne).
Les merKjøp her
Luksuscruise for to til København

Luksuscruise for to til København

Hva med å overraske din kjære med et herlig luksuscruise? Overraskelsen kan også passe som en gave til et par, for eksempel et nygift par eller foreldrene dine. Reisen foregår i 2 dager og 2 netter, og byr på en luksuriøs lugar med dobbeltseng, morgenbuffet, og mer. Sjekk nettsiden for mer informasjon om avreisedatoer.

Pris: 2.098 kr. Gave til: Bestefar, Bestemor, Foreldre, Han, Henne, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne), Mamma, Pappa, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
Les merKjøp her
Blåmeis glassfigur

Blåmeis glassfigur

Er hun eller han glad i fugler og har sansen for flott dekor? Denne munnblåste blåmeisen er en særs vakker pyntegjenstand designet av Maud Gjeruldsen Bugge. Passer like fint i gave til eldre som yngre folk. Gjør seg også godt som gave til ansatte, kollegaer eller lignende, for hvem har vel ikke plass til en nydelig blåmeis av glass i vinduskarmen?

Pris: 349 kr. Gave til: Ansatte, Barnehageansatte, Bestefar, Bestemor, Foreldre, Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Hytta, Kjæresten (Henne), Kollega, Mamma, Onkel, Pappa, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
Les merKjøp her
Opplevelsesgavekort

Opplevelsesgavekort

YouWish.no tilbyr hundrevis av ulike opplevelser. Eventyr, action, mat og drikke, kultur og moro, motorsport, helse og velvære, dyr og natur – dette er bare noen av de mange hovedkategoriene i utvalget. Med et opplevelsesgavekort velger gavemottakeren selv hva hun eller han har lyst å gjøre.

Pris: fra 200 kr. Gave til: Ansatte, Barnehageansatte, Bestefar, Bestemor, Bror, Foreldre, Forlover (Han), Forlover (Hun), Gravid, Gutt, Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Jente, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne), Kollega, Kompis, Lærer, Mamma, Onkel, Pappa, Student, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Turglad, Venninne.
Les merKjøp her
Karaffel av Georg Jensen

Karaffel av Georg Jensen

Har hun sans for elegante kurver og utsøkt design? Denne karaffelen er designet av den velkjente designeren Georg Jensen, og er preget av hans karakteristiske buktende former. Funger godt som gave til enkeltperson, men kan også gis som gave i et bryllup.

Pris: 1.049 kr. Gave til: Bestemor, Henne, Kjæresten (Henne), Mamma, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
Les merKjøp her
Telt av høy kvalitet

Telt av høy kvalitet

Dette teltet er perfekt for dem som er godt vant til friluftslivet, og som har behov for et ekstra robust telt. Hilleberg Nallo 2 GT er et allroundtelt for hele året. Teltet er designet for å være ultralett, men også pålitelig i all slags vær og forhold. Midt i blinken for friluftsfolk som stiller høye krav til teltets egenskaper. Teltet anbefales for jegere, naturfotografer og andre.

Pris: 10.399 kr. Gave til: Turglad.
Les merKjøp her
Lysestake laget av Georg Jensen

Lysestake laget av Georg Jensen

Disse elegante lysestakene vil nok gjøre henne glad og begeistret. Georg Jensen er en anerkjent designer med produkter som gjerne kjennetegnes av sine flytende former. Lysestakene er laget av blankt rustfritt stål, og fås også kjøpt i andre størrelser.

Pris: 1.599 kr. Gave til: Bestemor, Henne, Mamma, Svigermor.
Les merKjøp her
Bernadotte Termokanne

Bernadotte Termokanne

Er den gamle termokannen slitt og litt fæl? Hvorfor ikke gi en ny og elegant termokanne som gave? Denne termokannen er en gammel klassiker som fortsatt er anerkjent for sitt flotte design. Finnes også i mindre variant på 0,8 liter. 

Pris: 1.471 kr. Gave til: Bestemor, Foreldre, Henne, Mamma, Svigermor, Tante.
Les merKjøp her
Side 1 av 1