Morsø Forno Pizzaovn i støpejern

Morsø Forno Pizzaovn i støpejern

Dette er en utendørsovn av støpejern med innebygd keramisk stein, som gjør det mulig å oppnå en utrolig høy temperatur. 500 grader er nemlig den anbefalte temperaturen for en pizzaovn, noe som ikke går i en vanlig ovn. Dette er en eksklusiv gave som kommer til å gi gavemottakeren glede i mange år fremover. Fri frakt inkludert.

Pris: 9.999 kr. Gave til: Bestefar, Bestemor, Bror, Foreldre, Forlover (Han), Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Hytta, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne), Mamma, Pappa, Svigerfar, Svigermor, Søster, Venninne.
InfoKjøp
Bestselgende airfryer

Bestselgende airfryer

Airfryere, eller varmluftsfrityrkokere på norsk, er svært populære kjøkkenmaskiner om dagen. Modellen AeroFryer XXL er ikke bare ganske billig, men også en av bestselgerne på KitchenTime. Kapasiteten er på 5,6 liter og modellen egner seg derfor godt for familier. Samtlige kunder som har gitt tilbakemelding på produktet er dessuten strålende fornøyde.

Pris: 1.299 kr. Gave til: Bestefar, Bestemor, Bror, Foreldre, Forlover (Han), Forlover (Hun), Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Hytta, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne), Kompis, Mamma, Nybakte Foreldre, Onkel, Pappa, Student, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
InfoKjøp
Smykker fra Diamanthuset

Smykker fra Diamanthuset

Diamanthuset fører eksklusive smykker, og da ikke minst diamantsmykker. Her kan du blant annet finne smykker til din kjære, til konfirmanten, til dåpen, til bryllupsdagen, til bunaden, også videre. Denne nettbutikken tilbyr full angrerett på alle kjøp, gratis frakt, og ikke minst diamantsertifikat på alle kjøp av diamanter.

Gave til: Bestemor, Forlover (Hun), Henne, Hun Som Har Alt, Kjæresten (Henne), Mamma, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Parfloating med massasje

Parfloating med massasje

Finn roen med din utvalgte i en flytetank: en lys- og lydisolert tank med kroppstemperert vann som er såpass salt at dere vil få følelsen av vektløshet og fullstendig ro. Etter 60 minutter med dette – såkalt parfloating – påfølger 50 minutters massasje med mange ulike teknikker. Prisen gjelder for to personer.

Pris: 2.490 kr. Gave til: Foreldre, Han, Henne, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne).
InfoKjøp
Luksusopphold på hotell for to

Luksusopphold på hotell for to

Femretters gourmet-meny, nydelig havutsikt og deilig frokostbuffé på et av Norges eldste hoteller, nemlig Hotell Kong Karl i Sandefjord – perfekt for dem som liker romantikk og luksuriøse omgivelser med et historisk sus over seg.

Pris: 3.590 kr. Gave til: Foreldre, Han, Henne, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne).
InfoKjøp
Overnatting for to i Igloohut

Overnatting for to i Igloohut

Denne nydelige hytta ligger midt i naturen med flott utsikt over en sjø. I umiddelbar nærhet har dere tilgang til turer i skog og mark, enten på ben eller på ski i vinterhalvåret. En sauna følger også med, som kan brukes året rundt. Igloohut har fått topp rangering av kundene.

Pris: 2.450 kr. Gave til: Foreldre, Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne).
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Luksuscruise for to til København

Luksuscruise for to til København

Hva med å overraske din kjære med et herlig luksuscruise? Overraskelsen kan også passe som en gave til et par, for eksempel et nygift par eller foreldrene dine. Reisen foregår i 2 dager og 2 netter, og byr på en luksuriøs lugar med dobbeltseng, morgenbuffet, og mer. Sjekk nettsiden for mer informasjon om avreisedatoer.

Pris: 2.098 kr. Gave til: Bestefar, Bestemor, Foreldre, Han, Henne, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne), Mamma, Pappa, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
InfoKjøp
Blåmeis glassfigur

Blåmeis glassfigur

Er hun eller han glad i fugler og har sansen for flott dekor? Denne munnblåste blåmeisen er en særs vakker pyntegjenstand designet av Maud Gjeruldsen Bugge. Passer like fint i gave til eldre som yngre folk. Gjør seg også godt som gave til ansatte, kollegaer eller lignende, for hvem har vel ikke plass til en nydelig blåmeis av glass i vinduskarmen?

Pris: 349 kr. Gave til: Ansatte, Barnehageansatte, Bestefar, Bestemor, Foreldre, Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Hytta, Kjæresten (Henne), Kollega, Mamma, Onkel, Pappa, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
InfoKjøp
Opplevelsesgavekort

Opplevelsesgavekort

YouWish.no tilbyr hundrevis av ulike opplevelser. Eventyr, action, mat og drikke, kultur og moro, motorsport, helse og velvære, dyr og natur – dette er bare noen av de mange hovedkategoriene i utvalget. Med et opplevelsesgavekort velger gavemottakeren selv hva hun eller han har lyst å gjøre.

Pris: fra 200 kr. Gave til: Ansatte, Barnehageansatte, Bestefar, Bestemor, Bror, Foreldre, Forlover (Han), Forlover (Hun), Gravid, Gutt, Han, Han Som Har Alt, Henne, Hun Som Har Alt, Jente, Kjæresten (Han), Kjæresten (Henne), Kollega, Kompis, Lærer, Mamma, Onkel, Pappa, Student, Svigerfar, Svigermor, Søster, Tante, Turglad, Venninne.
InfoKjøp
Karaffel av Georg Jensen

Karaffel av Georg Jensen

Har hun sans for elegante kurver og utsøkt design? Denne karaffelen er designet av den velkjente designeren Georg Jensen, og er preget av hans karakteristiske buktende former. Funger godt som gave til enkeltperson, men kan også gis som gave i et bryllup.

Pris: 1.049 kr. Gave til: Bestemor, Henne, Kjæresten (Henne), Mamma, Svigermor, Søster, Tante, Venninne.
InfoKjøp
Telt av høy kvalitet

Telt av høy kvalitet

Dette teltet er perfekt for dem som er godt vant til friluftslivet, og som har behov for et ekstra robust telt. Hilleberg Nallo 2 GT er et allroundtelt for hele året. Teltet er designet for å være ultralett, men også pålitelig i all slags vær og forhold. Midt i blinken for friluftsfolk som stiller høye krav til teltets egenskaper. Teltet anbefales for jegere, naturfotografer og andre.

Pris: 10.399 kr. Gave til: Turglad.
InfoKjøp
Lysestake laget av Georg Jensen

Lysestake laget av Georg Jensen

Disse elegante lysestakene vil nok gjøre henne glad og begeistret. Georg Jensen er en anerkjent designer med produkter som gjerne kjennetegnes av sine flytende former. Lysestakene er laget av blankt rustfritt stål, og fås også kjøpt i andre størrelser.

Pris: 1.599 kr. Gave til: Bestemor, Henne, Mamma, Svigermor.
InfoKjøp
Bernadotte Termokanne

Bernadotte Termokanne

Er den gamle termokannen slitt og litt fæl? Hvorfor ikke gi en ny og elegant termokanne som gave? Denne termokannen er en gammel klassiker som fortsatt er anerkjent for sitt flotte design. Finnes også i mindre variant på 0,8 liter. 

Pris: 1.471 kr. Gave til: Bestemor, Foreldre, Henne, Mamma, Svigermor, Tante.
InfoKjøp
TF Bank
re:member