? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Torshov Sport skjermbilde
9

Torshov Sport

Spesialist på klubbhandel

Torshov Sport tilbyr et godt sammensatt og stort utvalg av utstyr og bekledning til fotball, ishockey og løping. Her får du blant annet kjøpt fotballsko, skøyter, ishockeykøller, joggesko, medisinsk utstyr, treningsklær, og mye mer. Nettbutikken fører en lang rekke med kjente sportsmerker, som Adidas, Nike, Puma, Asics, også videre.

Fri frakt: Over 1.300 Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
X-life skjermbilde
12

X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life har nok først og fremst et godt utvalg av treningsutstyr, som for eksempel manualer, vektskiver, treningsapparater, og den slags. Utvalget av sportsutstyr er ikke like stort, og gjelder først og fremst varer som boksesekker, boksehansker, og MMA-hansker.

Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sportamore skjermbilde
13

Sportamore

Nordens største sportsbutikk på nett

Sportamore har egne kategorier for en rekke ulike sporter, blant annet alpint, fotball, golf, tennis, også videre. Utvalget er riktignok varierende fra kategori til kategori. Først og fremst er det sportstøy og -sko du får kjøpt her, men utvalget byr også på tennisracketer, fotballer, langrennski, sykkelhjelmer og mer. Sportamore opererer kun på nett og skriver selv at de derfor kan tilby ganske rimelige priser.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal
Besøk Info
Milslukern skjermbilde
14

Milslukern

Fokus på sykkel, ski og kajakk

Milslukern fører blant annet sykler og sykkelutstyr, sportsbriller, løpesko, langrennski, rulle-ski, kajakker og mer. Her kan du også få gunstige medlemspriser på mange av varene dersom du melder deg inn i kundeklubben, som for øvrig er helt gratis og uforpliktende.

Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde
16

XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har et godt utvalg av produkter relatert til sport, også på nett. Dette gjelder populære idretter som fotball, snowboard, ski, racketsport, golf, også videre. Fører mange kjente varemerker, som for eksempel Nike, Puma, Adidas, Asics og Mizuno.

Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
TF Bank
re:member