AliExpress info

Her kan du kjøpe billige varer fra Kina

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
AliExpress skjermbilde Fri frakt: På mange av varene Betal med: Bankkort Sender fra: Kina Toll: Kan pålyde* Prismatch: Nei

AliExpress er en nettbutikk med et veldig omfattende og variert vareutvalg. AliExpress byr blant annet på varekategorier som mobiler, klokker, klær, kjøkkenartikler, møbler og (veldig) mye mer.

En av de billigste nettbutikkene

Med tanke på at de fleste varene sendes fra Kina, er det ikke overraskende at denne nettbutikken har mange billige produkter. Dette må være en av de rimeligste nettbutikkene i verden. Blant annet har AliExpress billige klær – både billige herreklær og billige dameklær, samt billig interiør og billige kofferter.

Du kan filtrere varesøket slik at kun produkter som sendes fra andre land vises, som for eksempel Spania eller Frankrike, men da får du ikke det store utvalget. De fleste produktene har fri frakt. Du kan også filtrere for å kun vise produkter med fri frakt.

Millioner av klær

La oss begynne med klesutvalget, som inkluderer noe for både damer og herrer. Når du klikker seg inn på kategorien for dameklær kan du lese følgende tekst på toppen av siden: Women’s Clothing (7.575.470 Results). Imponerende, eller hva? Blant annet er det en rekke billige brudekjoler å få kjøpt her, fra kun 500 kr og oppover.

Utvalget, både for damer og menn, inkluderer alt av vanlige plagg. Det vil si: bukser, gensere, topper, kjoler, jakker, også videre. Utvalget av accessoirer er også bra, og det gjelder for begge kjønn. Her får du tak i vesker, bagger, belter, diverse hodeplagg, skjerf, og lignende. Samme konklusjon kan man trekke av skoutvalget: utvalget er ekstremt omfattende, enten du skal ha joggesko, pensko, vinterstøvler eller noen andre typer sko.

Sminkeutvalget

Billig sminke hos AliExpress
Er du komfortabel med å handle på engelsk finner du blant annet mye billig sminke hos AliExpress.

Du finner kategorien Makeup under Health & Beauty. Her finnes det enorme mengder av billige varer. Dersom du filtrerer dette utvalget for å vise varer som koster fra 50 kr og mindre, får du mer enn 100.000 resultater.

Det kan for øvrig være greit å sortere på Orders for å vise de mest populære produktene først.

Og millioner av – alt mulig annet

Samme tendens som for klær, altså et utvalg på flere millioner produkter, gjelder også flere av de andre kategoriene. Som nevnt er denne nettbutikken proppfull av diverse varekategorier.

Kategorien Mobilephones & Telecommunications har nærmere 6 millioner resultater på siden. En tilfeldig titt på en av underkategoriene, nemlig iPhone viser et utvalg på mange hundre ulike produkter. For øvrig har denne nettbutikken et særs godt utvalg av billige mobiler og billige smarttelefoner.

Elektronikk generelt er det også masse av, enten du er opptatt av droner, fotokameraer, videokameraer, PC-komponenter, utstyr relatert til Hi-Fi, overvåkningsutstyr eller noe annet. Nettbrett er også inkludert i utvalget her. Søkeordet tablets, som betyr nettbrett, viser et resultat på over 13.000 ulike produkter. Dette består da av både nettbrett og relatert utstyr.

Klokker finner du også mye av i denne nettbutikken, både billige klokker og en del dyrere varianter. Det samme kan man si om en del andre varekategorier: altså at utvalget omfatter både rimeligere og dyrere varianter. Dette gjelder for eksempel smykker. AliExpress byr på massevis av billige smykker, men også dyrere smykker. Bilpleie er en annen velassortert kategori.

Toll

AliExpress oppgir ingen spesifikke opplysninger om toll, men ber i stedet kundene om å forhøre seg med tollmyndighetene i sitt eget land for spørsmål. Du kan lese mer om norske tollregler hos Tolletaten eller lese vår artikkel om netthandel.

Live Support

Det er også verdt å merke seg at AliExpress tilbyr support 24 timer i døgnet, 7 timer i uken.

Sosiale Medier

Du kan følge AliExpress på disse sosiale nettverkene.

Kontakt AliExpress

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.