Lindex skjermbilde

5 Lindex

En av de store kleskjedene i Europa

Lindex fører hundrevis av skjønnhetsvarer på nett. Her kan du blant annet kjøpe ansikts-masker, parfymer, dagkremer, sminke, manikyrsett, hårbørster, og diverse annet. Riktignok er det utvalget av sminke som er klart best. Legg merke til den lave grensen for fri frakt, og husk i tillegg at denne kleskjeden i all hovedsak opererer med gunstige priser.

Fri frakt: Over 249 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Coolshop skjermbilde

9 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop fører nærmere 400 produkter i sin kategori Helse og personlig pleie. Dette utvalget byr blant annet på terapilys, barbermaskiner (og barberutstyr generelt), munnbind, feber-termometer, også videre. Coolshop fører også tusenvis av andre skjønnhetsprodukter, særlig relatert til parfyme og sminke. Coolshop tilbyr også prismatch.

Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info

Gratis Nyhetsbrev

Nyttige eposter for alle som handler på nett

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon om netthandel i Norge, gode tilbud, og mye mer.

  • Eksklusive tilbud
  • Ingen spam
Påmelding
Apotek 1 skjermbilde

10 Apotek 1

En velkjent apotekkjede

Kjempeutvalg av medisiner, kosttilskudd, skjønnhetspleie, og har ellers produkter som blodsukkermåler, termometer og den slags.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps
Besøk Info
DX skjermbilde

12 DX

Tonnevis med elektronikk og gadgets

DX har et godt utvalg av helseprodukter. Her får du kjøpt termometer, pulsmåler, snorkeutstyr, elektriske tannbørster, massasjeapparater og mye mer. Foksuet er på elektroniske hjelpemidler og gadgets.

Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, PayPal
Besøk Info
Finn.no skjermbilde

13 Finn.no

Norges største markedsplass

På Finn.no kan man finne mye rart, også innen denne kategorien. Blant annet kan man finne ting som høreapparater, blodtrykksmålere, massasjestoler og mye annet.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Specsavers skjermbilde

14 Specsavers

Verdens største privateide optikerkjede

Rimelige priser, fornøydgaranti og briller for hele familien: Specsavers ser ut til å være like gode på nett som i sine fysiske butikker. På Specsavers får du kjøpt vanlige briller, solbriller, designerbriller, og ulike typer linser. Her kan du blant annet kjøpe solbriller fra populære designermerker som Timberland, Kylie Minogue, og Marc Jacobs. Når det gjelder både priser, utvalg og vilkår kan Specsavers utvilsomt regnes som en av de beste nettbutikkene for briller.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
LensWay skjermbilde

15 LensWay

Eies av verdensledende brilleglassprodusent

Rask levering, fornøydgaranti og velkjente varemerker. På Lensway får man blant annet kjøpt briller, solbriller og linser.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura
Besøk Info
XXL skjermbilde

16 XXL

Den største sportskjeden i Norden

Sports- og friluftsbutikken XXL har det meste når det kommer til sport, trening og friluftsliv. Utvalget er rett og slett imponerende, enten du skal ha treningsklær, friluftsutstyr, fiskeutstyr, eller noe annet. Dessuten tilbyr XXL fornøydgaranti, prisløfte i 30 dager, samt gratis retur og bytte. Det er sjeldent at nettbutikker tilbyr så mange gunstige betingelser på én gang. Vi kan dermed slå fast at XXL kan regnes som en av de beste nettbutikkene innen sport og friluft.

Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Clas Ohlson skjermbilde

17 Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Clas Ohlson fører en del elektriske verktøy relatert til helse og skjønnhet. Her kan vi trekke frem blodtrykksmålere, barbermaskiner, hårfønere, personvekter, elektriske tannbørster, også videre. Sjekk kategorien Kropp og Velvære for å se mer.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Postoppkrav
Besøk Info