? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Apotek 1 skjermbilde
10

Apotek 1

En velkjent apotekkjede

Kjempeutvalg av medisiner, kosttilskudd, skjønnhetspleie, og har ellers produkter som blodsukkermåler, termometer og den slags.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps
Besøk Info
DX skjermbilde
12

DX

Tonnevis med elektronikk og gadgets

DX har et godt utvalg av helseprodukter. Her får du kjøpt termometer, pulsmåler, snorkeutstyr, elektriske tannbørster, massasjeapparater og mye mer. Foksuet er på elektroniske hjelpemidler og gadgets.

Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, PayPal
Besøk Info
Finn.no skjermbilde
13

Finn.no

Norges største markedsplass

På Finn.no kan man finne mye rart, også innen denne kategorien. Blant annet kan man finne ting som høreapparater, blodtrykksmålere, massasjestoler og mye annet.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Specsavers skjermbilde
14

Specsavers

Verdens største privateide optikerkjede

Rimelige priser, fornøydgaranti og briller for hele familien: Specsavers ser ut til å være like gode på nett som i sine fysiske butikker. På Specsavers får du kjøpt vanlige briller, solbriller, designerbriller, og ulike typer linser. Her kan du blant annet kjøpe solbriller fra populære designermerker som Timberland, Kylie Minogue, og Marc Jacobs. Når det gjelder både priser, utvalg og vilkår kan Specsavers utvilsomt regnes som en av de beste nettbutikkene for briller.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
LensWay skjermbilde
15

LensWay

Eies av verdensledende brilleglassprodusent

Rask levering, fornøydgaranti og velkjente varemerker. På Lensway får man blant annet kjøpt briller, solbriller og linser.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura
Besøk Info
XXL skjermbilde
16

XXL

Den største sportskjeden i Norden

Sports- og friluftsbutikken XXL har det meste når det kommer til sport, trening og friluftsliv. Utvalget er rett og slett imponerende, enten du skal ha treningsklær, friluftsutstyr, fiskeutstyr, eller noe annet. Dessuten tilbyr XXL fornøydgaranti, prisløfte i 30 dager, samt gratis retur og bytte. Det er sjeldent at nettbutikker tilbyr så mange gunstige betingelser på én gang. Vi kan dermed slå fast at XXL kan regnes som en av de beste nettbutikkene innen sport og friluft.

Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Clas Ohlson skjermbilde
17

Clas Ohlson

Variert og omfattende varesortiment

Clas Ohlson fører en del elektriske verktøy relatert til helse og skjønnhet. Her kan vi trekke frem blodtrykksmålere, barbermaskiner, hårfønere, personvekter, elektriske tannbørster, også videre. Sjekk kategorien Kropp og Velvære for å se mer.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Postoppkrav
Besøk Info
TF Bank
re:member