Sunkost info

Sunnere alternativer

Sunkost skjermbilde Fri frakt: Fra 199 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

Sunkost er en butikkjede som selger produkter innen helse og velvære. På nettbutikken får man blant annet kjøpt ulike kosttilskudd, sunne mat- og drikkevarer, og en god del produkter innen kroppspleie og livsstil.

Tradisjonelt design som gjør jobben

Med designet dominert av grønt og hvitt er det lite som levner tvil om at denne nettsiden handler om helse. Denne fargekombinasjonen brukes også av mange av konkurrentene til Sunkost. Ellers har man naturligvis fremhevet menyen – med hvit tekst på grønn bakgrunn. Temmelig tradisjonelt, men det fungerer jo bra – så, hvorfor ikke?

Varer for sunnhet, pleie og velvære

Varesortimentet er delt opp i kategoriene: «Kosttilskudd», «Sunn mat», «Sunn Snacks», «Drikke», «Personlig Pleie», og «Livsstil». Alle disse kategoriene har underkategorier, og noen av dem har ganske mange.

Her vises underkategoriene til "Sunn mat" på Sunkost.no
Sunkost har et godt utvalg og spennende av diverse matvarer av den sunne typen.

Utvalget er ganske godt innen både kosttilskudd og sunn mat. Her kan man få tak i ting som steviabasert søtning, drikken kombucha, lecitinkapsler eller proteindrikker. Både den ernæringsbevisste husmoren, den trendy studenten og vektløfteren kan altså få sine varer her, alle sammen. Utvalget er ikke enormt, men det dekker nok behovene til sin målgruppe.

Tilbud og kundeklubb

Ellers finner man også en egen underside for tilbud, hvor du kan se alle tilgjengelige tilbud. I tillegg har nettbutikken en egen liste over varemerkene de selger, noe som er ganske kjekt hvis man er på jakt etter en spesiell produsent.

Sunkost har også en kundeklubb med gode tilbud og fordeler for medlemmer. Som medlem får man hvert sjette Sunkost- og Femarelle-produkt gratis. Man får også en rekke unike medlemstilbud, og dessuten en liten overraskelse på bursdagen sin. Sistnevnte var jo en artig vri når det kommer til fordeler, og noe som andre nettbutikker gjerne kan la seg inspirere av.

Sosiale Medier

Du kan følge Sunkost på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sunkost

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 55527400