Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Lindex skjermbilde

5 Lindex

En av de store kleskjedene i Europa

Lindex fører et par tusen klær på nett, med et godt utvalg for både damer, barn, og babyer. Her får du kjøpt basisplagg, regntøy, badetøy, mammaklær, søskenantrekk, og mye mer. Lindex er kjent for sine lave priser, og har hundrevis av plagg til under 200 kr. Sjekk salgs-kategorien for gunstige tilbud. Har også en rekke 3 for 2-tilbud. 60 dagers returrett.

Fri frakt: Over 249 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info

Gratis Nyhetsbrev

Nyttige eposter for alle som handler på nett

Bli med på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon om netthandel i Norge, gode tilbud, og mye mer.

  • Eksklusive tilbud
  • Ingen spam
Påmelding
Fra vårt nettverk:

Internetier

Hennes & Mauritz skjermbilde

14 Hennes & Mauritz

Billige klær til kvinner, menn og barn

H&M er kjent for sine lave priser, og fører selvsagt også et godt utvalg av billige klær på nett. Har for eksempel et helt drøss av kjoler i prisklassen 100-150 kr, og de er ikke på salg engang. Fører ellers massevis av plagg til kun et par hundrelapper, fra stilige busker til gensere, topper og mer. Her kan du kjøpe billige klær til både damer, menn og barn.

Fri frakt: Kun medlemmer (over 300 kr) Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal
Besøk Info
Dressmann skjermbilde

15 Dressmann

Kjent norsk klesbutikk, også på nett

Dressman er kjent for sine hyggelige priser og har godt utvalg av billige herreklær på nett. Her kan du blant annet kjøpe jeans fra 400 kr, skjorter fra 200 kr, gensere fra 200 kr, også videre. Sjekk også salgskategorien, som har opp mot 75 % rabatt på enkelte plagg. Legg merke til at frakten er helt gratis om du bestiller til butikk.

Fri frakt: Til butikk Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Zalando skjermbilde

16 Zalando

Stort utvalg og lave priser

Zalando har et kjempeutvalg av billige klær. Her kan du velge blant titusenvis av klær i prisklassen 100-300 kr. Utvalget byr blant annet på bukser, gensere, skjorter, t-skjorter og ellers mange ulike hverdagsplagg, samt også undertøy, treningstøy og penklær. Du kan sortere utvalget etter Deals, som altså gjelder klær på salg og tilbud.

Pris: 100 - 56.300 kr Fri frakt: Over 229 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
Fretex skjermbilde

17 Fretex

Gjenbruk på sitt beste

Fretex er en kjent gjenbruksbutikk, som også er tilstede på nett. Ettersom alle deres klær er bruktvarer, innebærer det også at prisene blir justert deretter. Her kan du kjøpe merkeklær og vintage/retroklær til sterkt reduserte priser. For øyeblikket tilbyr Fretex flere tusen billige klær på nett, med best utvalg for damer. Herrene kan velge blant hundrevis av plagg.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Vipps
Besøk Info