Zalando info

Stort utvalg og lave priser

Faktasjekket: 29.06.2021

Zalando skjermbilde Fri frakt: Over 229 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal, Vipps Retur: 100 dagers åpent kjøp (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Zalando

Zalando tilbyr moteriktige og prisvennlige klær for både damer, herrer og barn. Utvalget inkluderer de fleste type ordinære klesplagg, men også sportstøy, undertøy og accessoirer.

Søkedata fra Google viser for øvrig at Zalando er en av Norges mest populære nettbutikker.

Gigantisk utvalg

Fra Dameklær-seksjonen på Zalando.no.
På Zalando.no har du en rekke ulike filtreringsmuligheter når du skal gjøre produktsøk.

Den viktigste grunnen til denne nettbutikkens popularitet kan være at utvalget er såpass stort. En titt på underkategorien for klær viser at damene har mer enn 80.000 plagg å velge blant, herrene – nesten 50.000 plagg, og barna – nærmere 20.000. Som nevnt innledningsvis fører Zalando de fleste type ordinære klesplagg. Dette gjelder klesplagg som kjoler, skjørt, bluser, bukser, gensere, jeans, kåper, t-skjorter, også videre.

I tillegg har Zalando en god del badetøy, både for damer, herrer og barn. Her finner du for eksempel svømmedrakter, badeshortser, badetruser, badekåper, bikinier, også videre.

Zalando har også et godt utvalg av sportstøy. Joggebukser, treningsjakker, treningstights og treningsdresser er blant plaggene du finner i dette utvalget. Zalando har for øvrig også massevis av vesker i utvalget, flere tusen faktisk.

Supert utvalg av sko

Også sko finnes det mer enn nok av i denne nettbutikken, enten du skal ha sneakers, pumps, sandaler, snøresko, pensko, tursko eller andre typer sko. Listen over ulike sko er temmelig lang, og inkluderer også fritidssko som golfsko og tennissko.

Zalando har et kjempeutvalg av billige sko, både for damer, herrer, og barn. Fører blant annet hundrevis av sko til mindre enn 300 kr. Her kan du velge blant mange tusen sko, enten det er snakk om damesko, herresko, eller barnesko.

Et par tusen prisvennlige smykker

I tillegg har Zalando faktisk et godt utvalg av smykker. Blant annet tilbyr nettbutikken mer enn 3.000 smykker for damer. Dette byr først og fremst på billige smykker. Har imidlertid også noen dyrere smykker, blant annet fra merker som Anchor&Crew og Versace. Det er greit å huske at Zalando først og fremst selger klær, og er det smykker du er ute etter, bør du antagelig heller velge deg en ren smykkebutikk. Da får du et langt bedre utvalg, bedre ekspertise, og sannsynligvis bedre kvalitet. Både Mestergull og Gullmagasinet kan anbefales.

Fører både merkeklær og billige klær

Zalando skryter av å føre alle Norges favoritt-merkeklær og -merkesko. Det er nok iallfall ikke langt unna sannheten. Zalando har en egen underside med oversikt over alle merkene de fører, og den listen er imponerende lang. Her finner du både eksklusive merker, som Bally, By Malene Birger, og Versace, men også mange merker tilhørende de rimeligere prisklassene.

Ellers skal det nevnes at nettbutikken fører et stort utvalg av billige klær. Dette inkluderer blant annet hundrevis av kjoler til under 200 kr, et par hundre damejakker til under 300 kr, og drøssevis av t-skjorter og singleter til under 100 kr. Zalando fører også en del billige klokker, til kun et par hundrelapper, både for damer og herrer.

Spesielt når det er salg, som det er med jevne mellomrom, kan du gjøre kupp her. Det er også mulig å få 10 % rabatt på en handlekurv over 750 kr, simpelthen ved å abonnere på deres nyhetsbrev. Det er noen betingelser for å få denne rabatten. Du finner en link til nyhetsbrevet nederst på alle sidene i nettbutikken.

Live chat, men ikke e-post

Dessuten har Zalando en såkalt live chat som er tilgjengelig så lenge nettbutikken har kapasitet, stort sett i regulære åpningstider fra mandag til fredag. Dette innebærer at du kan chatte med deres kundeservice, og få svar på spørsmål der og da.

Zalando mangler en tradisjonell Kontakt oss-side, som også de aller fleste nettbutikker har. Zalando har riktignok en side kalt Hjelp & Kontakt, hvor de har listet opp en del spørsmål og svar, slik at kunden skal kunne finne svaret selv. Dessuten kan du nok bruke sosiale medier for å få kontakt.

Besøk Zalando

Sosiale Medier

Du kan følge Zalando på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zalando

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.