Zalando info

100 dagers åpent kjøp

Faktasjekket: 29.06.2021

Zalando skjermbilde Fri frakt: Over 229 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal Retur: 100 dagers åpent kjøp (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Zalando

Zalando tilbyr moteriktige klær for både damer, herrer og barn. Utvalget inkluderer de fleste type ordinære klesplagg, men også sportstøy, undertøy og accessoirer. Zalando tilbyr for øvrig gratis retur og 100 dagers åpent kjøp.

Gigantisk utvalg

Fra Dameklær-seksjonen på Zalando.no.
På Zalando.no har du en rekke ulike filtreringsmuligheter når du skal gjøre produktsøk.

Først og fremst kan vi slå fast at Zalando har et utrolig bra utvalg. En titt på underkategorien for klær viser at damene har over 100.000 plagg å velge blant, herrene – over 60.000 plagg, og barna – over 20.000. Som nevnt innledningsvis har Zalando de fleste type ordinære klesplagg. Dette gjelder klesplagg som kjoler, skjørt, bluser, bukser, gensere, jeans, kåper, t-skjorter, også videre.

I tillegg har Zalando en god del badetøy, både for damer, herrer og barn. Her finner du for eksempel svømmedrakter, badeshortser, badetruser, badekåper, bikinier, også videre.

Zalando har også et bra utvalg av sportstøy. Joggebukser, treningsjakker, treningstights og treningsdresser er blant plaggene du finner i dette utvalget. Zalando har for øvrig også massevis av vesker, flere tusen faktisk.

Supert utvalg av sko

Også sko finnes det mer enn nok av i denne nettbutikken, enten du skal ha sneakers, pumps, sandaler, snøresko, pensko, tursko eller andre typer sko. Listen over ulike sko er temmelig lang, og inkluderer også fritidssko som golfsko og tennissko.

De har et kjempeutvalg av billige sko til damer, herrer og barn, blant annet med hundrevis av sko til mindre enn 300 kr. Har over 30.000 forskjellige damesko, 11.000 herresko, og mer enn 6.000 barnesko.

Over 2.700 ulike smykker

I tillegg har Zalando faktisk et greit utvalg av smykker. Blant annet har nettbutikken over 2.700 ulike smykker for damer. I dette utvalget vil du først og fremst finne billige smykker. Har imidlertid også noen dyrere smykker, blant annet fra merker som Anchor&Crew og Versace. Det er greit å huske at Zalando først og fremst selger klær, og er det smykker du er ute etter, bør du antagelig heller velge deg en ren smykkebutikk. Da får du et langt bedre utvalg, bedre ekspertise og sannsynligvis bedre kvalitet. Både Mestergull og Gullmagasinet kan anbefales.

Merkeklær, men også billige klær

Zalando skryter av å selge alle Norges favoritt-merkeklær og -sko i sin nettbutikk. Det kan nok stemme. Zalando har en egen underside med oversikt over alle merkene de fører, og den listen er temmelig lang.

Med et såpass enormt utvalg som denne butikken har, er det ikke rart at du også finner en del billige klær og sko her. Dette inkluderer blant annet hundrevis av kjoler til under 200 kr, et par hundre damejakker til under 300 kr, og nesten haugevis av t-skjorter og singleter for herrer til under 100 kr. Zalando har for øvrig også et godt utvalg av billige klokker, med rundt 80 modeller (for både damer og herrer) i prisklassen 180 – 300 kr.

Spesielt når det er salg, som det er med jevne mellomrom, kan du gjøre kupp her. Det er også mulig å få 10 % rabatt på en handlekurv over 750 kr ved å bli med på deres nyhetsbrev. Det er noen betingelser for å få denne rabatten. Du finner en link til nyhetsbrevet nederst på alle sidene i nettbutikken.

Live chat, men ikke e-post

Dessuten har de en live chat som er tilgjengelig så lenge de har kapasitet, stort sett i regulære åpningstider fra mandag til fredag.

Zalando mangler en tradisjonell Kontakt oss-side, som også de aller fleste nettbutikker har. Zalando har riktignok en side kalt «Hjelp & Kontakt», hvor de har listet opp en del spørsmål og svar, slik at kunden skal kunne finne svaret selv. Dessuten kan du nok bruke sosiale medier for å få kontakt.

Besøk Zalando

Sosiale Medier

Du kan følge Zalando på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zalando

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.