NA-KD info

Suksessrik motebutikk for damer

Faktasjekket: 26.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
NA-KD skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal Sender fra: Nederland Toll: Inkludert i prisen Retur: 90 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

NA-KD tilbyr dameklær, damesko og accessoirer – som blant annet smykker og vesker. Ifølge dem selv er NA-KD et av de 20 raskest voksende selskapene i Europa, og skal nå være verdensledende innen netthandel knyttet til mote.

Formidabel suksess

Som nevnt innledningsvis er NA-KD et selskap i voldsom vekst. De startet opp i 2015, og har lagt vekt på samarbeid med de mest populære influenserne og kjendisene i hele verden. Man kan også lese på nettsiden deres, at de er «opptatt av å tenke utenfor boksen og å vise følgerne våre hva det vil si å være unik og skille seg ut fra mengden.»

Mye klær og varierte priser

Det totale utvalget av klær ligger på mer enn 15.000 ulike plagg, noe som slettes ikke er verst. La oss se litt nærmere på de ulike varekategoriene. I likhet med de fleste nettbutikker som tilbyr dameklær, fører også NA-KD alt innen basisplagg.

Bildet viser noen av de mest eksklusive kjolene til NA-KD
Noen av nettbutikkens mest eksklusive kjoler

Utvalget inkluderer altså gensere, bukser, blazere, skjorter, kjoler, også videre. Badetøy, undertøy og treningstøy inngår også i utvalget. Bikini finnes også i utvalget, faktisk nesten 800 ulike typer. Prisene varierer en del, for eksempel fører NA-KD kjoler fra under 100 kroner og helt opp til flere tusen kroner.

Du finner faktisk en del billige dameklær her, samt en del billige damesko. Mye takket være alle rabattene og at de tilbyr gratis frakt og retur. Frakten og returen er til og med klimakompensert.

Hundrevis av sko

Skoutvalget ligger på litt mer enn 400 ulike modeller. Sneakers, pumps, høyhælte sko, platåsko, slip-ins og lave sko er blant skotypene man kan velge blant. NA-KD har også boots, hvor enkelte antagelig kan brukes som vintersko – uten at dette er videre spesifisert, eller brukt som en egen kategori

Nesten 1.000 accessoirer

Utvalget av accessoirer ligger på mer enn 700 produkter. Utvalget inkluderer nærmere 200 smykker. Her er det imidlertid snakk om billige smykker, og altså ikke smykker av edelmetaller, også videre. Ellers byr utvalget på belter, hårtilbehør, sjal, skjerf, luer, hansker, samt noen få ulike deksler til mobiltelefoner.

Omtrent 300 vesker inngår også i utvalget, med flere ulike typer: Skuldervesker, håndvesker, midjevesker, også videre. Nærmere 100 solbriller inngår også i utvalget. Flere av solbrillene er ganske billige, mange av dem koster under 200 kr. Man finner imidlertid også noen få eksklusive solbriller her, som koster over 1.500 kr.

Gavekort på epost

Et NA-KD gavekort kan være den perfekte gave for moteinteresserte jenter og unge kvinner. Dette er digitale gavekort som sendes direkte til din epostadresse og er klare til bruk med en gang. Du velger om du videresender eposten til den heldige mottakeren eller om du skriver ut gavekortet for å ha noe fysisk å gi.

Gyldighet i 2 år fra kjøpsdato. Beløp fra 100 kr til 1.500 kr.

Sosiale Medier

Du kan følge NA-KD på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NA-KD

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.