Dressmann info

Kjent norsk klesbutikk, også på nett

Faktasjekket: 29.08.2021

Dressmann skjermbilde Fri frakt: Til butikk Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 6 måneders åpent kjøp (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Dressmann

Denne nettbutikken tilbyr rimelige og tidsriktige klær for menn i alle aldre. På Dressmann kan du blant annet kjøpe alle slags basisklær, samt dresser, frakker og jakker.

Alt av basisklær – til en rimelig penge

Som nevnt innledningsvis er Dressmann en totalleverandør av basisklær. Dette betyr at du kan kle seg fra topp til tå med plagg fra Dressmann alene. I tillegg til basisplagg som jeans, skjorter, gensere, jakker og slikt, finner du også blazere, frakker, vester, undertøy og nattøy her. Dressmann har også et visst utvalg av accessoirer. Dette utvalget inkluderer slips, sløyfer, lommetørklær, slipsnåler, mansjettknapper, bukser og bukseseler.

Bilde fra XL-kategorien på Dressmann.no
Slik ser XL-kategorien ut. Legg merke til hvor mange ulike XL-størrelser Dressmann tilbyr.

Dressmann åpnet i 2007 en egen avdeling kalt Dressmann XL, hvor du får tak i klær helt opp i størrelse 9XL. Denne avdelingen har fått sitt eget utsalg flere steder i landet. Det er tydelig at det var behov for et slikt utsalg, for det ser ut til at denne ideen traff markedet godt.

Prisnivået på Dressmann er også temmelig gunstig, her kan du rett og slett velge blant en lang rekke med billige klær. Dressmann har dessuten en egen kategori for salg, med klær til desto lavere priser. Ifølge dem selv er for øvrig Dressmann Nordens største motekjede innen herreklær.

Middelmådig utvalg

Utvalget generelt er ikke akkurat overveldende. Det behøver imidlertid ikke å være et stort minus med et litt beskjedent utvalg. For det første blir jo vareutvalget mer oversiktlig. Andre nettbutikker, som kanskje har hundrevis av én produkttype, krever gjerne litt mer tid av brukeren.

Og kanskje er det som med barna og fruktfatet, at man gjerne spiser litt mer når skålen ikke er overlesset med frukt, men i stedet serveres i mindre porsjoner? Det er vel litt smak og behag dette her. De som foretrekker et kjempeutvalg kan nok bli litt skuffet over utvalget i denne nettbutikken.

Rabatter og bonuser for medlemmer

Kundeklubben til Dressmann, Friends of Dressmann, er et gratis tilbud som gir en rekke fordeler for medlemmer. Dette inkluderer blant annet 5 % bonus på alle kjøp i både butikk og nettbutikk, unike medlemstilbud, 10 % avslag på ett valgfritt produkt, 50 % avslag på skreddertjenester i butikk, og fri frakt på kjøp gjort i nettbutikken.

Besøk Dressmann

Sosiale Medier

Du kan følge Dressmann på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Dressmann

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21937212