Lindex info

En av de store kleskjedene i Europa

Faktasjekket: 29.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Lindex skjermbilde Fri frakt: Over 249 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal, Vipps Retur: 60 dagers returrett Prismatch: Nei

Dette er en av Europas mest kjente motekjeder, som blant annet er til stede på 18 markeder. Lindex, som i sin tid ble startet i Sverige, tilbyr blant annet tidsriktige klær, sko og accessoirer for både damer og barn – til svært hyggelige priser.

Først og fremst klær

Det er spesielt utvalget av dameklær Lindex er mest kjent for, i tillegg et til gjennomgående lavt prisnivå. Dette utvalget byr først og fremst på basisplagg, men inkluderer også kaftaner, kimonoer og mammatøy. Kleskjeden har ellers også et kjempebra utvalg av klær for barn, med alt av basisklær, både gensere, bukser og undertøy, i tillegg til nattøy, regntøy og badetøy.

Samtidig har Lindex omtrent 300 produkter innen skjønnhet og sminke. Her kan du blant annet få kjøpt ansiktsmasker, parfyme, dagkremer, sminke, hårbørster, og mye mer.

Alltid salg på Lindex

Mange nettbutikker med et større utvalg velger å inkludere en fast salgskategori i menyen. Dette gjelder også Lindex, som har en oversiktlig og intuitiv salgskategori der du også kan sortere etter ting som pris, størrelse, farge, også videre.

Skandinavisk design og bærekraft

Babyjakke
Babysortimentet til Lindex er laget av bærekraftige materialer, inkludert denne jakken.

Lindex har designet en rekke klær selv, men har siden 2009 også samarbeidet med eksterne designere. Lindex har, sammen med blant annet Jean Paul Gaultier, utviklet en rekke flotte kolleksjoner. Lindex skriver selv at deres designuttrykk er preget av deres skandinaviske arv.

Man bør også merke seg at Lindex er opptatt av bærekraft: mer enn halvparten av deres varesortiment kommer fra bærekraftige kilder. Alle babyklærne til Lindex er laget av bærekraftige materialer. I tillegg er bomullen i babytøyet deres økologisk, og bomullsplaggene er alltid GOTS-sertifisert.

Lindex skriver følgende selv:

«Babysortimentet vårt er nøye utviklet slik at produktene kan brukes så lenge som mulig og deretter gis videre til yngre søsken eller en ny baby. Produktene har høy kvalitet og et sesongløst design og farger som varer over tid. Klærne har nyttige funksjoner, som en ekstra knapperekke i kilen på bodyene og brettbare mansjetter som gjør at plagget kan vokse én størrelse.»

Sosiale Medier

Du kan følge Lindex på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lindex

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 80045332