Lindex info

En av de store kleskjedene i Europa

Faktasjekket: 17.04.2022

Lindex skjermbilde Fri frakt: Over 249 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Retur: 60 dagers returrett Prismatch: Nei Besøk Lindex

Lindex en av Europas mest kjente motekjeder, og har blant annet butikker i 18 land. Denne kleskjeden, som i sin tid ble startet i Sverige, tilbyr blant annet klær, sko og accessoirer for både damer og barn – til svært hyggelige priser.

Først og fremst klær

Det er spesielt utvalget av billige dameklær og billige barneklær Lindex er mest kjent for. Utvalget byr først og fremst på basisplagg, men inkluderer også treningstøy, mamma-tøy, badetøy, og mer. Samtidig fører Lindex også noen hundre produkter relatert til skjønnhet, som i all hovedsak består av sminke som neglelakk, maskara, og leppestifter.

Babyjakke
Babysortimentet til Lindex er laget av bærekraftige materialer, inkludert denne jakken.

Skandinavisk design og bærekraft

Lindex har designet en rekke klær selv, men har siden 2009 også samarbeidet med flere eksterne designere. Har blant annet samarbeidet med Paul Gaultier, som har ført til flere flotte kolleksjoner.

Lindex skriver selv at deres designuttrykk er preget av deres skandinaviske arv.

Man bør også merke seg at Lindex er opptatt av bærekraft. Mer enn halvparten av deres vare-sortiment kommer nemlig fra bærekraftige kilder.

Alle babyklærne til Lindex er dessuten laget av bærekraftige materialer. I tillegg er bomullen i babytøyet deres økologisk, og bomullsplaggene er alltid GOTS-sertifisert. Til tross for alt dette er ikke prisene avskrekkende i det hele tatt, Lindex tilbyr nemlig også billige babyklær.

Alltid salg på Lindex

Mange nettbutikker med et større utvalg velger å inkludere en fast salgskategori i menyen. Dette gjelder også Lindex, som har en oversiktlig og intuitiv salgskategori, der du også kan sortere utvalget etter pris, størrelse, farge, også videre.

Besøk Lindex

Sosiale Medier

Du kan følge Lindex på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lindex

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 80045332