CDON info

Nordens største varehus

Faktasjekket: 25.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
CDON skjermbilde Fri frakt: På mange av varene Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal, Qliro Retur: Angrerett innen 14 dager, ikke inkl. frakt Prismatch: Nei

Denne nettbutikken er kjent for sitt utvalg av film og musikk, men CDON har faktisk et omfattende utvalg innen et stort antall varekategorier. Med sitt enorme vareutvalg, kan CDON trygt kalle seg Nordens største underholdningsbutikk på nett.

Nettbutikken med det beste utvalget?

Som nevnt innledningsvis er nok CDON mest kjent for å ha et godt utvalg innen film og musikk. Med hundretusenvis av CD-plater og bøker, og tusenvis av spill, er kanskje ikke det så rart?

Bildet viser noe av filmutvalget på CDON.com
CDON har et veldig bra utvalg av film.

Det som antagelig er ukjent for mange, er at nettbutikken også tilbyr produkter innen andre varekategorier, som for eksempel Hus, Hage, Hvitevarer, Baby og Sport. Her kan du kjøpe alt fra tredemøller og elipsemaskiner, til kontinentalsenger, robotgressklippere, robotstøvsugere, og mye annet. Utvalget er så variert og omfattende at CDON antagelig ikke overdriver når de kaller seg selv for Nordens største varehus.

Visste du forresten at CDON også har et kjempebra utvalg av sexleketøy? Overraskende, men helt sant! Det er snakk om flere tusen erotiske produkter og mange ulike sexleketøy for både damer og menn.

Billige produkter

CDON fører rimelige produkter innen en rekke varekategorier, og tilbyr blant billige sofabord, møbler, kjøleskap, klær, lamper, og telt.

Et visst utvalg av billige smarttelefoner og billige mobiler gjør seg også gjeldende. Nettbutikken tilbyr renoverte, brukte iPhoner, noe som betyr sterkt reduserte priser.

Den billigste modellen i utvalget, iPhone 7 (128 GB), koster kun 2.000 kr. Skriv refurbished iphone i søkefeltet for å finne disse mobilene. Sjekk vår liste over hvilke steder du ellers kan kjøpe billig iPhone på nett.

Ellers

Kampanjetorget kan du sjekke midlertidige tilbud og kampanjer. CDON har også en egen løsning for firmakunder. Du kan også registrere seg som e-handler på «CDON Marketplace» og selge dine egne produkter og varemerker derfra. Da kan du nyte godt av fordelene ved å bruke en godt etablert nettside for e-handel, og nå ut til millioner av potensielle kunder.

Sosiale Medier

Du kan følge CDON på disse sosiale nettverkene.

Kontakt CDON

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.