CDON info

Nordens største varehus

Faktasjekket: 09.04.2022

CDON skjermbilde Fri frakt: På mange av varene Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal, Qliro Toll: Nei* Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

CDON var tidligere mest kjent som en nettbutikk med et solid utvalg av CD-er og DVD-er. Nå i dag fører CDON imidlertid varer innen lang rekke ulike varekategorier.

Denne nettbutikken har over 30.000 månedlige Google-søk og er definitivt populær. Når det kommer til både størrelsen og variasjonen i utvalget, kan nok CDON regnes som en av de beste nettbutikkene i Norge. Her får du nemlig tak i det meste.

Nettbutikken med det beste utvalget?

Som nevnt innledningsvis er nok CDON mest kjent for å ha et godt utvalg innen film og musikk. Utvalget ligger nemlig på hundretusenvis av ulike titler. Det som er ukjent for mange er at denne nettbutikken også tilbyr produkter innen en rekke andre varekategorier.

Bildet viser noe av filmutvalget på CDON.com
CDON har et veldig bra utvalg av film, men husk at dette er bare én av utallige varekategorier.

Vi kan blant annet trekke frem kategorier som Hus, Hage, Hvitevarer, Baby og Sport. Her kan du kjøpe alt fra tredemøller til kontinentalsenger, robotgressklippere, robotstøvsugere, solcellepaneler, og mye mer.

Visste du forresten at CDON også har et kjempebra utvalg av sexleketøy? Det er snakk om flere tusen erotiske produkter og mange ulike sexleketøy for både damer og menn.

Billige produkter

CDON fører rimelige produkter innen en rekke varekategorier, og tilbyr blant billige sofabord, møbler, kjøleskap, klær, lamper, og telt.

Et visst utvalg av billige smarttelefoner og billige mobiler gjør seg også gjeldende.

Gavekort som kan brukes på så mangt

Å finne den perfekte gaven blant det enorme utvalget til CDON kan være litt som å finne nåla i høystakken. Da kan det være greit å slippe stresset, ved at den heldige gavemottakeren i stedet kan velge hva hen vil ha selv. CDON tilbyr nemlig digitale gavekort opp til en verdi på 2.000 kr. Du kan velge leveringsdato og fylle inn mottakers e-postadresse for direkte levering. Om du ønsker å motta gavekortet til din egen e-postadresse, kan du bare la feltet for mottakerens e-postadresse stå tomt. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

*Tollavgift

CDON skriver følgende om tollavgift tilknyttet kjøp på sin side: «CDON er en markedsplass med over 1700 selgere på vår plattform. Visse selgere sender sine varer fra utlandet, og du som og du som kunde kan måtte midlertidig betale et tilhørende tollgebyret hvis du vil motta leveransen. CDON/selgeren vil deretter refundere denne kostnaden og endre den i betalingen din.»

Sosiale Medier

Du kan følge CDON på disse sosiale nettverkene.

Kontakt CDON

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.