CDON info

Nordens største varehus

Faktasjekket: 25.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
CDON skjermbilde Fri frakt: På mange av varene Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal, Qliro Retur: Angrerett innen 14 dager, ikke inkl. frakt Prismatch: Nei

Denne nettbutikken er kjent for sitt utvalg av film og musikk, men CDON har faktisk et omfattende utvalg innen et stort antall varekategorier. Med sitt enorme vareutvalg, kan CDON trygt kalle seg Nordens største underholdningsbutikk på nett.

Nettbutikken med det beste utvalget?

Som nevnt innledningsvis er nok CDON mest kjent for å ha et godt utvalg innen film og musikk. Med hundretusenvis av CD-plater og bøker, og tusenvis av spill, er kanskje ikke det så rart? Det som antagelig er ukjent for mange, er at denne nettbutikken også tilbyr produkter innen andre varekategorier,

Bildet viser noe av filmutvalget på CDON.com
CDON har et veldig bra utvalg av film.

Vi kan blant annet trekke frem kategorier som Hus, Hage, Hvitevarer, Baby og Sport. Her kan du kjøpe alt fra tredemøller til kontinentalsenger, robotgressklippere, robotstøvsugere, solcellepaneler, og mye annet.

Visste du forresten at CDON også har et kjempebra utvalg av sexleketøy? Det er snakk om flere tusen erotiske produkter og mange ulike sexleketøy for både damer og menn.

Billige produkter

CDON fører rimelige produkter innen en rekke varekategorier, og tilbyr blant billige sofabord, møbler, kjøleskap, klær, lamper, og telt.

Et visst utvalg av billige smarttelefoner og billige mobiler gjør seg også gjeldende. Nettbutikken tilbyr renoverte, brukte iPhoner, noe som betyr sterkt reduserte priser.

Den billigste modellen i utvalget, iPhone 7 (128 GB), koster kun 2.000 kr. Skriv refurbished iphone i søkefeltet for å finne disse mobilene. Sjekk vår liste over hvilke steder du ellers kan kjøpe billig iPhone på nett.

Gavekort som kan brukes på så mangt

Å finne den perfekte gaven blant det enorme utvalget til CDON kan være litt som å finne nåla i høystakken. Da kan det være greit å slippe stresset ved at den heldige gavemottakeren heller kan velge selv hva hen vil ha.

CDON tilbyr digitale gavekort opp til en verdi på 2.000 kr. Du kan velge leveringsdato og fylle inn mottakers epostadresse for direkte levering. Om du ønsker å motta gavekortet til egen epostadresse kan du bare la mottakers epostadresse-felt stå tomt. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Ellers

Kampanjetorget kan du sjekke midlertidige tilbud og kampanjer. CDON har også en egen løsning for firmakunder. Du kan også registrere seg som e-handler på CDON Marketplace og selge dine egne produkter og varemerker derfra. Da kan du nyte godt av fordelene ved å bruke en godt etablert nettside for e-handel, og nå ut til millioner av potensielle kunder.

Sosiale Medier

Du kan følge CDON på disse sosiale nettverkene.

Kontakt CDON

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.