Unisport info

Prisvinnende nettbutikk for fotballfrelste

Faktasjekket: 06.06.2022

Unisport skjermbilde Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers angrerett Prismatch: Ja

Unisport tilbyr offisielle fotballdrakter, samt fotballsko, supporterutstyr og treningsklær. Dette er for øvrig en prisvinnende nettbutikk som har mottatt et drøss av priser. Du finner Unisport blant annet på YouTube, hvor de har en kanal med mer enn 250 millioner visninger.

Massevis av fotballsko

Vi kan først nevne at Unisport fører godt over 1.000 fotballsko. Kjente merker som Puma, Umbro og Nike er noen av merkene du vil finne i dette utvalget. I tillegg til vanlige fotballsko, byr nettbutikken også på fotballsko ment for grus, kunstgress, vått gress og innendørsfotball. Spennende nok finnes det også et utvalg av Limited Edition-fotballsko i utvalget. Ellers byr utvalget også på en del løpesko.

Her ser du noen av fotballdraktene i utvalget. Legg merke til at enkelte av draktene kun er for medlemmer av kundeklubben, som Manchester Uniteds hjemmedrakt fra 90-92.

Fotballdrakter og supporterutstyr

Først og fremst er jo Unisport kjent for sitt utvalg av offisielle fotballdrakter og supporterutstyr. Hundrevis av fotballdrakter inngår i utvalget, samt øvrig klubbtøy. Her får du også kjøpt massevis av diverse supporterutstyr, som sengetøy, capser, treningstøy, flagg og lignende saker.

Unisport tilbyr for øvrig prismatch, noe som betyr at du ikke vil finne deres varer billigere på et annet nettsted. I så fall kan du jo nemlig benytte deg av prismatchen. Sjekk vår liste over nettbutikker som selger billige klær, om det skulle være interessant.

Sportsutstyr for den fotballfrelste

Det skal også nevnes at Unisport fører en del sportsutstyr. Naturligvis er det meste av dette utstyret relatert til fotball. Her kan du nemlig kjøpe fotballer, keeperhansker, leggskinn, kjegler, små fotballmål, taktikktavle, treningsvester, keeperhansker og den slags.

Har mer enn bare treningsklær

Utvalget av treningsklær består av noen tusen plagg. Utvalget inkluderer plagg for både menn, damer og barn. Her får du kjøpt tights, joggebukser, hettegensere og den slags. I tillegg byr utvalget på accessoirer som halsvarmere, hodebånd, capser og lignende.

Digitale gavekort

Et gavekort fra Unisport kan være den perfekte gaven for fotballfrelste folk. Dette er altså digitale gavekort du kan kjøpe på nett i deres nettbutikk. Du kan velge beløpet helt selv og velge blant en rekke designalternativer. Gavekortet kan også skrives ut, slik at du har noe fysisk å gi bort. Gavekortene er gyldige i hele 3 år fra kjøpstidspunkt.

Sosiale Medier

Du kan følge Unisport på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Unisport

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21403300