Ellos info

Stort utvalg av klær, men også mye mer

Faktasjekket: 12.03.2022

Ellos skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Ved første øyekast ser Ellos ut som en typisk klesbutikk på nett. Det stemmer jo at Ellos tilbyr moteriktige klær, både for dame, herre og barn. Imidlertid er det nok ikke like mange som vet at Ellos også fører elektronikk, interiør og møbler. Denne nettbutikken er for øvrig en av Norges mest populære nettbutikker, det viser nemlig søkedata fra Google.

Klær til hele familien

Ellos har et godt utvalg av kjøkkenmaskiner.
Ellos selger ikke bare klær og accessoirer, men har også et godt utvalg av kjøkkenmaskiner, diverse elektronikk og en rekke ulike skjønnhetsprodukter.

La oss se nærmere på klær først, da dette åpenbart er et av fokusområdene til Ellos. Blant annet er jo forsiden dominert av klær, enten det er snakk om nye plagg, salgsfavoritter, klær på salg eller ulike sesongkolleksjoner.

Som nevnt innledningsvis har Ellos klær for hele familien, det gjelder også spedbarn. Dameklær finner du mer enn nok av, både hverdagsklær og selskapsklær. Her er det både skjorter og bluser, skjørt og kjoler, jakker og kåper, samt undertøy, jeans, shorts, gensere, topper, tights, badetøy, nattøy og koseplagg. Ellos har også noen veldig billige brudekjoler, fra kun 800 kr.

Utvalget for av herreklær er tilsvarende variert, med blant annet skjorter, gensere, pikétrøyer, jeans, undertøy, jakker og frakker, regntøy, dressjakker, også videre. For menn finnes også en kategori kalt Opptil 6 XL. Utvalget av barneklær og babyklær er for øvrig også stort og variert.

Det generelle utvalget av sko er også relativt bra. Dette inkluderer mange ulike skotyper, som for eksempel sneakers, treningssko, støvler, pensko, sandaler, tøfler, vintersko, badesko og gummi-støvler. Ellos fører blant annet merker som Ecco, Dr Martens og Vagabond.

Ellers

I tillegg til klær og sko har Ellos også en del andre varekategorier. Spesielt er elektronikk en kategori som består av en lang rekke tilknyttede varekategorier. Her finner du blant annet kjøkkenmaskiner, høretelefoner og robotstøvsugere. Ellos tilbyr også møbler og noe interiør. En del av disse varekategoriene rommer overraskende mange produkter. Møbler og kjøkkenmaskiner er to eksempler på dette.

Gavekort

Om det er en gave du er ute etter, kan et gavekort være perfekt. Da kan nemlig den heldige mottakeren selv velge hva hen vil ha. For å finne gavekortene Ellos selger, kan du søke på «gavekort» i søkefeltet i nettbutikken deres. Ellos selger gavekort fra 200 kr til 10.000 kr. Gavekortene er digitale og leveres direkte til mottaker på e-post.

Sosiale Medier

Du kan følge Ellos på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ellos

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66997500