Ellos info

Stort utvalg av klær, men også mye mer

Faktasjekket: 14.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Ellos skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Faktura Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Ved første øyekast ser Ellos ut som en typisk klesbutikk på nett. Det stemmer jo for så vidt at Ellos tilbyr moteriktige klær, både for dame, herre og barn. Imidlertid er det nok ikke like mange som vet at Ellos også har diverse elektronikk, interiør og møbler i sitt sortiment.

Klær til hele familien

Ellos har et godt utvalg av kjøkkenmaskiner.
Ellos selger ikke bare klær, men har også et godt utvalg av kjøkkenmaskiner, elektronikk og skjønnhetsprodukter.

La oss se nærmere på klær først, da dette åpenbart er et av fokusområdene til Ellos. Blant annet er jo forsiden dominert av klær, enten det er snakk om salgsfavoritter, tilbudsvarer eller ulike sesongkolleksjoner.

Som nevnt innledningsvis har Ellos klær for hele familien, det gjelder også spedbarn. Både hverdagsklær og selskapsklær for damer finner man mer enn nok av. Her er det både skjorter og bluser, skjørt og kjoler, jakker og kåper, samt undertøy, jeans, shorts, gensere, topper, tights, badetøy, nattøy og koseplagg. Ellos har også noen veldig billige brudekjoler, fra kun 800 kr.

Utvalget for menn er tilsvarende variert, med blant annet skjorter, gensere, pikétrøyer, jeans, undertøy, jakker og frakker, regntøy, dressjakker, også videre. For menn finner man også en kategori kalt «Opptil 6 XL». Ellos har altså et utvalg av klær som er ment for storvokste menn. Utvalget av barneklær og spedbarn er for øvrig også stort og variert.

Det generelle utvalget av sko er også relativt bra. Dette inkluderer mange ulike skotyper, som for eksempel sneakers, treningssko, støvler, pensko, sandaler, tøfler, vintersko, badesko og gummistøvler. Ellos fører blant annet merker som Ecco, Dr Martens og Vagabond.

Ellers

I tillegg til klær og sko har Ellos også en del andre varekategorier. Spesielt er elektronikk en kategori som inneholder en lang rekke tilknyttede varekategorier. Her finner man blant annet kjøkkenmaskiner, høretelefoner, mobiler, og robotstøvsugere. Ellos tilbyr også møbler og noe interiør. En del av disse varekategoriene rommer overraskende mange produkter. Møbler og kjøkkenmaskiner er to eksempler på dette.

Sosiale Medier

Du kan følge Ellos på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ellos

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66997500