Vita info

Skjønnet og velvære

Faktasjekket: 07.08.2022

Vita skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers gratis angrerett Prismatch: Nei

Vita er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære, med mer enn 100 butikker fordelt over hele Norge. Vita har et stort utvalg av sminke, hår- og hudpleie, parfyme, også videre. 

Massevis av sminke

La oss begynne med sminke – eller Makeup – som også er deres første varekategori. Underkategoriene er delt opp på en smart måte, nemlig ved å bruke de fire sentrale områdene for sminking som utgangspunkt: Øyne, hud, lepper og negler. Disse er igjen delt opp i en rekke underkategorier. Dette systemet er oversiktlig og enkelt å forholde seg til.

Underkategoriene er selvforklarende, som for eksempel Mascara, Lipgloss, Foundation og Neglelakk. De fleste kategoriene består minst av et par hundre produkter. 

Populært merke: Her ser du noen av bestselgerne i kategorien Hår. Ikke helt overraskende er det snakk om det populære varemerket fra kjendisen og stylisten Jan Thomas.

Mer enn bare sminke

Som nevnt fører Vita også en rekke andre skjønnhetsprodukter. Dette inkluderer blant annet kroppspleieprodukter, hårprodukter, solpleie, parfyme og helsekost. Utvalget inkluderer også en god del billige parfymer

Videre kan vi nevne at du får kjøpt hårfarger her, samt en del ulike stylingverktøy, blant annet hårfønere, krølltenger og rettetenger

Det øvrige utvalget

Vi kan også trekke frem at Vita har en kategori kalt Intimpleie og lyst, som blant annet består av kondomer, glidemidler, intimvask, truse-innlegg, graviditetstester, massasjeoljer og den slags. Her får du altså litt av hvert, selv om utvalget ikke er så stort. 

I tillegg får du kjøpt noen sexleketøy her. Heller ikke dette utvalget er så stort, men byr likevel på noen ulike vibratorer, som for eksempel trusevibratorer og g-punktvibratorer. Et par sexleketøy for menn inngår også i denne kategorien, blant annet penisringer og penispumpe. Dersom du er ute etter et større utvalg av sexleketøy, bør du heller sjekke nettbutikker som Kondomeriet eller noen av de andre nettbutikkene vi har skrevet om, som tilbyr sexleketøy og andre erotiske produkter

Club Vita

Medlemsklubben Club Vita gir en rekke fordeler for medlemmer. Du tjener poeng når du kjøper noe, enten det er på nettbutikken eller i en fysisk butikk. Disse poengene kan senere brukes for å utløse bonuser. I tillegg får du tilgang til eksklusive medlemstilbud og rabatter. Ellers får du også invitasjoner til ulike arrangementer i deres butikker. 

Sosiale Medier

Du kan følge Vita på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Vita

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22576950