Gymgrossisten info

Treningsklær, kosttilskudd, treningsapparater og mer

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Gymgrossisten skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Sender fra: Sverige Toll: Prisene er inkludert toll Retur: Fri retur i 14 dager Prismatch: Ja

Denne nettbutikken har altså fokus på trening, kosttilskudd og god helse. Gymgrossisten er et av de største firmaene i Norden når det gjelder salg av kosttilskudd. Gymgrossisten har en sterk posisjon i det norske, såvel som det svenske, danske og finske markedet.

Kjempeutvalg av kosttilskudd

Fettforbrennere, måltidserstattere, gainere, fettsyrer, proteinpulver: Gymgrossisten har et imponerende utvalg av ulike typer kosttilskudd. I motsetning til andre nettbutikker som tilbyr kosttilskudd, som for eksempel Apotek 1 eller XXL, har Gymgrossisten et mer spesialisert utvalg.

Bildet viser noen av varekategoriene for kosttilskudd på Gymgrossisten.no
Gymgrossisten har mange ulike typer kosttilskudd for aktive mennesker.

Gymgrossistens utvalg av kosttilskudd har gjerne fokus på ting som økt muskelvekst, bedre restitusjon, fettforbrenning, og lignende.

… og treningsutstyr!

Utvalget er minst like bra når det kommer til treningsutstyr og -tilbehør. Det er verdt å merke seg at Nettbutikkinfo.no regner sport og trening som to ulike kategorier. Førstnevnte dreier seg om spesifikke idretter, og trening dreier seg mer om fysisk aktivitet generelt.

Gymgrossisten har en rekke ulike treningsapparater, som for eksempel tredemøller og romaskiner. I tillegg kan nettbutikken by på alt fra vektmanualer til balanseputer – og alt i mellom. Ellers har også Gymgrossisten et visst utvalg av matvarer og skjønnhetsprodukter.

Kundeklubb

Gymgrossisten har en egen Kundeklubb, hvor man som medlem får tilgang til eksklusive tilbud, prioritert tilgang til salg, samt medlemspriser på utvalgte produkter.

Sosiale Medier

Du kan følge Gymgrossisten på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Gymgrossisten

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22333330