Gymgrossisten info

Prismatch og fri retur

Faktasjekket: 17.05.2022

Gymgrossisten skjermbilde Fri frakt: Over 699 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt) Prismatch: Ja

Denne nettbutikken har altså fokus på trening, kosttilskudd og god helse. Gymgrossisten er et av de største firmaene i Norden når det gjelder salg av kosttilskudd. Gymgrossisten har en sterk posisjon i det norske, så vel som det svenske, danske og finske markedet.

Kosttilskudd for et aktivt liv

Fettforbrennere, kreatin, måltidserstattere, gainere, fettsyrer, proteinpulver, også videre: Gymgrossisten har et imponerende utvalg av ulike typer kosttilskudd. I motsetning til andre nettbutikker som tilbyr kosttilskudd, som for eksempel Apotek 1 eller XXL, har Gymgrossisten åpenbart et mer spesialisert utvalg. Gymgrossistens utvalg av kosttilskudd har gjerne fokus på ting som økt muskelvekst, bedre restitusjon, fettforbrenning, og lignende, og er altså relatert til et aktivt liv med trening, enten du trener styrke, kondisjon, eller noe annet.

Fra treningsstrikk til vektvester: Kategorien for treningsutstyr byr på litt av hvert.

Massevis av treningsutstyr

Gymgrossisten fører også et stort utvalg av treningsutstyr generelt. Her får du blant annet kjøpt vektskiver, vektstenger, hoppetau, trenings-matter, balanseputer, og mye mer av den slags.

Ellers byr utvalget også på diverse trenings-apparater, som for eksempel benker til benkpress, knebøystativer, stakemaskiner, tredemøller, romaskiner, ergometersykler, også videre.

Du finner nok det du trenger her, men er du på jakt etter en nettbutikk med bedre utvalg av treningsapparater, kan du sjekke Training365.no.

Resten av utvalget

Du finner også noe sportsutstyr her, nemlig relatert til kampsport. Boksehansker og bokse-sekker, samt diverse beskyttelsesutstyr inngår i dette utvalget. I tillegg har Gymgrossisten et stort utvalg av treningsklær, med mange hundre klesplagg å velge blant for begge kjønn, samt også yogautstyr, vannflasker, shakers, og den slags.

Trene hjemmefra?

Har du behov for noen tips når det gjelder treningsutstyr til hjemmebruk? Les gjerne vår artikkel om hva slags treningsutstyr du bør ha hjemme. Her gir vi deg tips om hvilket treningsutstyr som egner seg godt til hjemmebruk. I tillegg trekker vi frem noen av de beste nettbutikkene for treningsutstyr. Samtidig kan du også lese vår artikkel om treningsapparater som egner seg til hjemmebruk. Her går vi nærmere inn på noen av de mest populære treningsapparatene og gir deg noen konkrete eksempler på gode treningsapparater.

Verdt å nevne

  • Medlemskap i kundeklubben gir deg 10 % rabatt på ditt første kjøp, først adgang til salg, samt egne medlemspriser.
  • Bruk returskjema dersom du angrer et kjøp, slik at du får sendt varen tilbake kostnadsfritt.

Sosiale Medier

Du kan følge Gymgrossisten på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Gymgrossisten

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22333330