XXL

Den største sportskjeden i Norden

Faktasjekket: 14/03/2021

XXL skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr. Betal med: Bankkort, Faktura. Retur: 100 dagers åpent kjøp (inkl. gratis retur). Prismatch: Nei. Besøk XXL
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 erfaringer)

XXL er den største sportskjeden i Norden, med hele 36 varehus bare i Norge. Firmaet ble etablert i 2000, og har siden hatt en formidabel suksess. I 2017 åpnet også XXL sitt første varehus utenfor Norden, nemlig i Østerrike. I denne artikkelen skal vi se nærmere på den norske nettbutikken, XXL.no.

Noe for enhver smak

Visjonen til XXL har vært den samme siden oppstarten: Man skal finne det man trenger i butikkene deres, enten man er glad i sport, trening eller friluftsliv. Samtidig skal varesortimentet inkludere produkter fra de beste merkene – og til de beste prisene. Ikke verst, men holder XXL det dem lover?

Bildet viser noen av trimapparatene på XXL.no
XXL har blant annet en del trimapparater i sitt utvalg.

En gjennomgang av varesortimentet avdekker god bredde. Enten man driver med alpint, styrketrening eller innebandy – eller en annen populær sport eller treningsform er denne nettbutikken verdt en titt. Det gjelder også når det kommer til jakt og friluft.

Bare for å illustrere utvalget med noen produkter, så kan man jo nevne: Telt, lavvoer, treningsapparater, sportsutstyr, manualer, balansebrett, yogamatter, også videre.

Når det kommer til prisene – og dette med at XXL ønsker å tilby markedets beste priser – er ikke dette bare tomme ord.

XXL har for eksempel et godt utvalg av sykkel, med stort spenn i prisklasse og type. En del billige sykler inngår i dette utvalget.

Garantier som gir trygghet for kundene

Prisløftet deres er nemlig garantert, for hvis man finner en identisk vare billigere i en annen butikk, vil XXL dekke differansen. Det er riktignok noen betingelser knyttet til dette.

En annen garanti som gir trygghet, er at man kan teste varen i 30 dager. Hvis man ikke er fornøyd kan man bytte til en annen modell. I tillegg opererer nettbutikken med 100 dagers åpent kjøp.

Om du skulle angre på et kjøp får du altså pengene tilbake. Både retur og bytte av vare er gratis. Ved kjøp av sykkel får man også tre år gratis sykkelservice.

Billigkroken

XXL har en del billige treningsklær. For øyeblikket har de over 1.100 varer i billigkroken. Her kan du kjøpe billige sportsklær til dame, herre or barn, inkludert flere t-skjorter til dame for 40 og 50 kr og shorts til 100 kr. For herrene kan man nevne poloskjorter for 100 kr og shorts til 150 kr. I tillegg har XXL et godt utvalg av billige sko. Her får du kjøpt sko til både damer, herre og barn til en rimelig penge. Har for eksempel støvler til 200 kr, og både vintersko og joggesko til 400 kr.

Besøk XXL

Sosiale Medier

Du kan følge XXL på disse sosiale nettverkene.

Kontakt XXL

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 24084000

XXL Erfaringer

Du må være innlogget for å kunne dele erfaringer.

Det er ingen som har delt erfaringer om denne nettbutikken enda. Skriv om dine egne? Det ville vi og andre lesere satt stor pris på!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar