Coolshop info

Variert utvalg og gunstige vilkår

Faktasjekket: 02.10.2022

Coolshop skjermbilde Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Ja Besøk Coolshop

Coolshop er en av disse nettbutikkene med et enormt og variert utvalg, nesten som en overdimensjonert roteskuff. Her kan du velge blant en lang rekke varer innen varekategorier som for eksempel skjønnhet, spill, elektronikk, leker, gadgets, sport, hage – og mye mer.

Lav grense for fri frakt og prismatch

Det er først og fremst verdt å merke seg at Coolshop opererer med en særs lav nedre beløps-grense for fri frakt (269 kr). I tillegg bør du være klar over at denne nettbutikken også tilbyr prismatch. Samtlige av varene deres skal du altså ikke kunne finne billigere noe annet sted på det norske markedet. I så fall kan du jo benytte deg av prismatchen deres. Du kan lese mer om vilkårene for denne garantien på nettsiden deres.

Tusenvis av spill – til konsoller og PC

De mest solgte spillene: Her ser du noen av de mest populære spillene i utvalget til Coolshop.

La oss begynne med varekategorien som startet denne nettbutikken i utgangspunktet, nemlig spill. Kategorienbestår av flere tusen produkter og spesielt godt er altså utvalget av spill. Her får du kjøpt spill til både PC og ulike spillkonsoller. Coolshop har også et godt utvalg av diverse retrospill og retro-konsoller. Her kan vi nevne Commodore 64, Game Boy og Nintendo 64.

Kjempeutvalg av leker

Coolshops utvalg av leker er både variert og omfattende, med flere tusen leker å velge blant. Kosedyr, læreleker, puslespill, dukkehus, bygge-leker og NERF-guns er noen eksempler fra dette utvalget. Her får du også kjøpt populære leker fra merker som Lego, samt Barbie-dukker, LOL-dukker, Our Generation-dukker, også videre.

Diverse elektronikk

Coolshops utvalg av elektronikk er tilsynelatende ikke til å få bakoversveis av. Utvalget begrenser seg nemlig til litt over 1.000 produkter. Imidlertid fører jo også Coolshop elektronikk innen rekke andre varekategorier, så det reelle antallet av elektronikkprodukter er betydelig større enn som så. DAB-radioer, mikrofoner, smarthusprodukter og droner er bare noen få av de mange produkttypene du kan finne her.

Det øvrige utvalget

Som nevnt innledningsvis: Coolshop er en av disse nettbutikkene med ufattelig mange varekategorier. Vi kan blant annet trekke frem at Coolshop har en del skjønnhetsprodukter i utvalget, som for eksempel sminke, parfyme, krølltenger og rettetenger. Ellers skal det nevnes at Coolshop fører en del hagemøbler, kjøkkenutstyr, helseverktøy – som fotmassasjeapparater og massasjepistoler, lamper, også videre.

Likevel, her har vi bare nevnt noen få av varekategoriene til Coolshop. Her er det virkelig mye å velge blant.

Besøk Coolshop

Kontakt Coolshop

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.