Sportamore info

Nordens største sportsbutikk på nett

Faktasjekket: 03.07.2022

Sportamore skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 365 dagers returrett Prismatch: Nei Besøk Sportamore

Sportamore er, ifølge dem selv, Nordens største sportsbutikk på nett. På hjemmesiden deres kan man lese at så lenge Sportamore ikke starter fysiske butikker, kan de konsentrere seg om å tilby markedets beste varer til markedets beste vilkår.

Stort utvalg

Sportamore fører varer for både store og små. De tre hovedkategoriene deres er nemlig Dame, Herre og Barn. Utvalget er generelt godt, og i skrivende stund har Sportamore mer enn 30.000 produkter i sitt sortiment. Blant disse produktene finner du selvsagt alle de kjente sportsmerkene, som for eksempel Nike, Adidas, Puma, Hummel, også videre.

Populære merker: Utvalget kan sorteres etter varemerke, som for eksempel Nike.

Mye klær – og mye mer

For å ta en generell vurdering, kan vi si at Sportamore først og fremst har et kjempeutvalg av treningsklær. Dette inkluderer også sko, med tusenvis av ulike modeller. I tillegg til det mer typiske treningstøyet, har Sportamore også mer spesialiserte klær. Her kan vi nevne sykkeltøy, regnklær, ull- og superundertøy, blant annet.

Dernest kan vi trekke frem at Sportamore også har et greit, men varierende utvalg av diverse sportsutstyr. Kategoriene inkluderer en rekke ulike idretter. Vi kan blant annet trekke frem skateutstyr, rideutstyr, golfutstyr, langrennski, snowboard, også videre.

Samtidig har Sportamore også et greit utvalg av treningsutstyr. Dette inkluderer blant annet treningsbelter, balansebrett, hoppetau og mer.

Det bør nevnes at Sportamore ikke fører noen treningsapparater. Da kan du heller besøke nettbutikker som Gymgrossisten eller Training365.no, som begge fører en del ulike treningsapparater.

Sportamore har også et ok utvalg av produkter knyttet til friluftsliv. Her kan du finne soveposer, telt, hammocker, liggeunderlag, drikkeflasker, termoser, kniver, også videre.

Riktignok er det ikke nødvendigvis slik at hver av disse produktkategoriene er stappfulle, snarere er nok mange av disse ganske slunkne. Når det gjelder friluftsliv og turutstyr, finnes det nettbutikker med et betydelig større utvalg, som for eksempel Outnorth.

Verdt å nevne

Sportamore har toll og moms inkludert i sine priser.

Besøk Sportamore

Sosiale Medier

Du kan følge Sportamore på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sportamore

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 800 31 800