Miinto info

Utvalg fra mer enn 900 motebutikker

Faktasjekket: 26.11.2021

Miinto skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

Miinto.no selger blant annet herreklær, dameklær og barneklær, samt sko, accessoirer, og enda mer. Denne nettbutikken ble grunnlagt i 2009, og etter mange år med vekst og utvikling, tilbyr Miinto nå varene sine online i 12 europeiske land.

Et kollektiv av motebutikker

Denne nettbutikken skiller seg ut i markedet. Miinto er nemlig et kollektiv av mer enn 900 uavhengige motebutikker. Det er slik at mange fysiske butikker ikke har muligheten til å drive nettbutikk ved siden av den ordinære driften. Miinto har imidlertid gjort det mulig for slike butikker å tilby varene sine over nett. Smått genialt? Når utvalget baserer seg på mer enn 900 motebutikker, da sier det seg selv at utvalget automatisk blir stort og variert.

Wow, for et utvalg av klær

Dette er nok et eksempel på en nettbutikk med såpass mange kategorier – og spesielt underkategorier – at vi ikke skal ta for oss hver og en av disse. La oss i stedet ta noen «stikkprøver» fra enkelte underkategorier.

Bilde fra "Jakker og Kåper"-kategorien på Miinto.no
På Miinto.no kan du lett filtrere varesøk, slik at det blir lettere å finne frem til ønsket produkt.

Vi begynner med dameklær, som jo er en av de store varegruppene på nett, og tar først for oss kategorien Jakker og kåper. Hadde det vært snakk om en ordinær nettbutikk, kunne du antagelig ha forventet deg noen titalls ulike jakker og kåper. Enkelte nettbutikker skiller seg imidlertid ut, og kunne muligens ha vist til et utvalg på noen par hundre produkter. Et utvalg på flere tusen derimot? Det er rett og slett imponerende.

Utvalget i denne varekategorien er ikke enestående for resten av nettbutikken, men snarere en pekepinn om hva du videre kan forvente deg. Her kan du for eksempel velge blant tusenvis av bukser, topper, skjørt, samt hundrevis av bikinier, også videre. Utvalget for damene ligger totalt på mer enn 100.000 plagg.

Utvalget av klær for menn er hakket dårligere, men det er i grunn standard. Utvalget for menn – iallfall når det gjelder nettbutikker som tilbyr klær for begge kjønn – er jo som regel dårligere. Likevel ligger det totale utvalget for herrer på titusenvis av plagg.

Hva med barneklær? Her er det desto færre plagg å velge blant, uten at utvalget på noen som helst måte er dårlig. Utvalget, inkludert sko og accessoirer, ligger på mer enn 10.000 varer. Du finner til og med en betydelig andel designerklær for barn her.

Designerklær og high-end fashion

Miinto tilbyr for øvrig tusenvis designerklær, blant annet fra merker som Gucci, Balenciaga, Burberry, Isabel Marant, og en del andre lignende merker. Designerklær er high-end fashion av topp kvalitet, både material- og designmessig. Utvalget av designerprodukter begrenser seg imidlertid ikke bare til eksklusive klær, men inkluderer også designersko, designervesker og andre accessoirer. Blant annet fører Miinto eksklusive sko fra merker som Prada, Balenciaga og flere andre velkjente luksusmerker.

Sko og vintage

Utvalget av sko – som gjelder både kvinner, menn og barn – er bra, men ikke like bra som det øvrige utvalget av klær. Du finner mange ulike typer sko her, som for eksempel pensko, skinnsko, vintersko, støvletter og pumps. Hver av disse skotypene, som for øvrig anvendes som underkategorier, rommer alt fra noen titalls til et par hundre ulike modeller.

Det er også verdt å merke seg at Miinto har en hovedkategori kalt Vintage, med et totalt utvalg på hundrevis av brukte dameklær, brukte vesker, brukte klokker, også videre. Husk at gjenbruk ikke bare er bra for miljøet, men også for lommeboka.

Skuffende utvalg av møbler

Miinto samarbeider nok ikke med så fryktelig mange nettbutikker som tilbyr møbler, interiørprodukter og den slags. Utvalget her er nemlig ikke er like imponerende som klesutvalget deres. Det er nok slik at de fleste møbelforretninger har ressursene som trengs for å oppnå tilstedeværelse på nett, i motsetning til en del mindre motebutikker som ikke har de samme kapasitetene. Kategorien Småmøbler, for eksempel, inneholder bare noen titalls møbler. Dette inkluderer blant annet noen stoler, puffer og kaffebord.

Perfekt nettbutikk for gavekort

Gavekort funker utmerket som gave. Da kan nemlig mottakeren selv velge sine egne kjøp. Miinto tilbyr gavekort fra 200 kr, og helt opp til 3.000 kr. Nettbutikkens enorme utvalg for både damer, menn og barn gjør at de fleste vil kunne finne noe de ønsker seg her. Ta gjerne også en titt på vår liste over andre nettbutikker som tilbyr betaling med gavekort.

Retur

*For å lese mer om returbetingelsene må du først utfylle et returskjema, blant annet med telefonnummer, bestillingsnummer og e-post.

Sosiale Medier

Du kan følge Miinto på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Miinto

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22413635