Miinto info

Utvalg fra 400 lokale motebutikker

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Miinto skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps Sender fra: Norge Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

Miinto.no selger blant annet herreklær, dameklær og barneklær, samt sko, accessoirer, og enda mer. Denne nettbutikken ble grunnlagt i 2009, og etter 10 år med vekst og utvikling, tilbyr Miinto nå varene sine i 6 europeiske land.

Et kollektiv av motebutikker

Denne nettbutikken skiller seg ut i markedet. Miinto er nemlig et kollektiv av mer enn 400 uavhengige norske motebutikker. Det er nemlig slik at mange fysiske butikker ikke har muligheten til å drive nettbutikk ved siden av den ordinære driften. Miinto har gjort det mulig for slike butikker å tilby varene sine over nett. Smått genialt? Og, hva er det som først og fremst skjer når et nettsted tilbyr varer på vegne av mer enn 400 norske motebutikker? Jo, utvalget blir automatisk imponerende stort og variert.

Wow, for et utvalg av klær

Dette er nok et eksempel på en nettbutikk med såpass mange kategorier – og spesielt underkategorier – at vi ikke skal ta for oss hver og en av disse. La oss i stedet ta noen «stikkprøver» fra enkelte underkategorier.

Bilde fra "Jakker og Kåper"-kategorien på Miinto.no
På Miinto.no kan man lett filtrere varesøk, slik at det blir lettere å finne frem til ønsket produkt.

Vi begynner med dameklær, som jo er en av de store varemarkedene på nett, og tar først for oss kategorien «Jakker og kåper». Hadde det vært snakk om en ordinær nettbutikk, kunne man ha forventet seg noen titalls ulike jakker kåper. Enkelte nettbutikker skiller seg imidlertid ut og kunne muligens ha vist til et utvalg på noen par hundre produkter. Men, hva sier man til et utvalg på nærmere 5.300 jakker og kåper?

Utvalget i denne varekategorien er ikke enestående for resten av nettbutikken, men snarere en pekepinn om hva man videre kan forvente seg. Bukser? Nesten 5.000 produkter. Topper? Mer enn 4.500. Skjørt? Nesten 2.200. Hva med bikinier? Nærmere 400.

Utvalget av klær for menn er nok hakket dårligere, men det er i grunn standard. Utvalget for menn – iallfall når det gjelder nettbutikker som tilbyr klær for begge kjønn – er generelt dårligere. Menn kan blant annet velge mellom nærmere 4.000 jakker, nesten 3.200 skjorter og mer enn 2.300 ulike bukser. Slett ikke verst det heller.

Hva med barna? Her finner man blant annet mer enn 600 ulike jakker, 100 heldresser og mer enn 600 kjoler og skjørt. Temmelig bra utvalg her også. «Sport», som er en egen hovedkategori, har litt i overkant av 2.600 produkter. Sistnevnte kategori byr i all hovedsak på diverse treningstøy og sportstøy.

Designerklær og high-end fashion

Miinto har for øvrig en rekke designerklær i utvalget, fra merker som Gucci, Balenciaga, Burberry, Isabel Marant, og en del andre lignende merker. Designerklær er high-end fashion av topp kvalitet, både material- og designmessig. Utvalget av designerprodukter begrenser seg imidlertid ikke bare til eksklusive klær, men inkluderer også sko, vesker og andre accessoirer. Blant annet fører Miinto eksklusive sko fra merker som Prada, Balenciago og flere andre velkjente luksusmerker.

Sko og vintage

Utvalget av sko – som gjelder både kvinner, menn og barn – er bra, men ikke like bra som det øvrige utvalget av klær. Man finner mange ulike typer sko her, som for eksempel pensko, skinnsko, vintersko, støvletter og pumps. Hver av disse skotypene, som for øvrig anvendes som underkategorier, rommer alt fra noen titalls til noen par hundre ulike modeller.

Det er også verdt å merke seg at Miinto har en hovedkategori kalt «Vintage», med et totalt utvalg på mer enn 7.400 ulike produkter. En stor del av dette utvalget er vesker, men klokker, sko og skjørt dukker også opp her. For øvrig har Miinto et godt utvalg av vesker, og har også mer eksklusive vesker, blant annet ulike vesker fra Dolce Gabbana.

Skuffende utvalg av møbler

Miinto samarbeider nok ikke med så fryktelig mange nettbutikker som tilbyr møbler, interiørprodukter og den slags. Utvalget her er nemlig ikke er like imponerende som klesutvalget deres. Det er nok slik at de fleste møbelforretninger har ressursene som trengs for å oppnå tilstedeværelse på nett, i motsetning til en del mindre motebutikker som ikke har de samme kapasitetene.

Kategorien «Småmøbler», for eksempel, inneholder bare i overkant av 40 produkter. Dette inkluderer blant annet noen stoler, puffer og kaffebord. Kategorien «Til kjøkkenet» rommer i overkant av 260 produkter, hvorav mesteparten er ulike flasker, kjøkkenkluter og kjøkkenhåndklær. «Til badet» har over 240 produkter.

Varierende prisnivå

Når man tilbyr varer fra så mange ulike nettbutikker, vil prisnivået naturligvis variere en del. Man finner nemlig en del rimelige produkter her, for eksempel en god del billige klær, men samtidig finner man også en del litt mer eksklusive varer, for eksempel klokker til over 3.000 kr.

Retur

* For å lese mer om returbetingelser på denne nettsiden må man først utfylle et returskjema, blant annet med telefonnummer, bestillingsnummer og e-post.

Sosiale Medier

Du kan følge Miinto på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Miinto

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22413635