Bestselgende airfryer

Bestselgende airfryerPris: 919 kr Selges hos: KitchenTime Fri frakt: Over 499 kr Betal med: , , , Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 30 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei Gavekort: Nei

Airfryere, eller varmluftsfrityrkokere på norsk, er svært populære om dagen. Modellen AeroFryer XXL er ikke bare ganske billig, men også en av bestselgerne på KitchenTime. 

En av fordelene med disse kjøkkenmaskinene er at du trenger mindre olje enn til tradisjonell frityrkoking. Dette er altså et sunnere alternativ enn den klassiske metoden. Her vender du simpelthen maten i kun litt olje, før du legger maten inn i maskinen. Med rask sirkulasjon av varm luft får du likevel knasende sprø resultater.

I tillegg er prisen er ganske lav sammenlignet med en del konkurrenter, særlig når kapasiteten er såpass god (5,6 liter). Det skal også nevnes at samtlige kunder som har gitt tilbakemelding på produktet, er veldig fornøyde. AeroFryer XXL kan derfor anbefales som et godt gavetips til en rekke anledninger, enten det er snakk om bursdag, jul, morsdag, eller noe annet.

Fakta om AeroFryer XXL

  • Rustfri stål
  • Stor kapasitet – perfekt for familier
  • Still inn temperaturen på 80-200 grader
  • Berøringspanel med forhåndsinnstilte programmer
  • Potetbåter eller pommes frites med noen knappetrykk
Kjøp her

Vi tenker at denne gaven passer til: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

I disse aldrene: , , , , , .

For disse anledningene: , , , , , , .

Kontakt nettbutikken

Har du spørsmål som vi ikke fikk besvart over kan du kontakte nettbutikken.

Telefon: 23962586