Verktøysett fra vidaXL

Verktøysett fra vidaXL

vidaXL tilbyr 40 ulike verktøysett i flere ulike prisklasser. Egner seg for enhver som har egen bolig med behov for litt småfiks, eller for dem som liker å mekke og fikse ting. Dette utvalget byr på verktøysett med kun noen få deler til verktøysett med godt over 100 ulike deler.

Pris: fra 493 kr til 3.849 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon, Morsdag.
InfoKjøp
Morsø Forno Pizzaovn i støpejern

Morsø Forno Pizzaovn i støpejern

Dette er en utendørsovn av støpejern med innebygd keramisk stein, som gjør det mulig å oppnå en utrolig høy temperatur. 500 grader er nemlig den anbefalte temperaturen for en pizzaovn, noe som ikke går i en vanlig ovn. Dette er en eksklusiv gave som kommer til å gi gavemottakeren glede i mange år fremover. Fri frakt inkludert.

Pris: 9.999 kr. Anledning: Bryllup, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Spillkonsollen Xbox Series S

Spillkonsollen Xbox Series S

Denne spillkonsollen er den minste og slankeste fra Xbox noensinne. Sammenlignet med en del andre konsoller er prisen overkommelig, og 19 kunder har til sammen gitt produktet nærmest full score. Xbox Series S er et godt gavetips som kan fungere til både barn, tenåringer og voksne som liker spillkonsoller.

Pris: 3.290 kr. Anledning: Bursdag, Jul, Konfirmasjon.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Bestselgende airfryer

Bestselgende airfryer

Airfryere, eller varmluftsfrityrkokere på norsk, er svært populære kjøkkenmaskiner om dagen. Modellen AeroFryer XXL er ikke bare ganske billig, men også en av bestselgerne på KitchenTime. Kapasiteten er på 5,6 liter og modellen egner seg derfor godt for familier. Samtlige kunder som har gitt tilbakemelding på produktet er dessuten strålende fornøyde.

Pris: 1.299 kr. Anledning: Bryllup, Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Gullbryllup, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Foto trykket på aluminium

Foto trykket på aluminium

Fotoknudsen.no tilbyr trykk på aluminiumsplate med dine egne bilder. Sluttresultatet er utrolig flott, med skarpe detaljer og nydelige farger. Last opp et bilde av barnebarna, av familien, av hytta, av et flott naturmotiv – hva som helst, og bestill en helt unik fotogave.

Pris: fra 209 kr til 1.899 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Bærbar dusj

Bærbar dusj

Denne praktiske dusjen kan tas med overalt, enten du skal på hytta, båten, camping, festival eller noe annet. Dusjen er oppladbar og enkel å bruke. Leveres med pumpe, dusjhåndtak, og 1.8 meter dusjslange. Kan enkelt henges opp med en krok.

Pris: 649 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon.
InfoKjøp
? Personaliserte annonser vises bare dersom du ga samtykke re:member Medox TF Bank
Oppladbar LED-lommelykt

Oppladbar LED-lommelykt

Denne kraftige LED-lommelykten lades opp via USB, slik at du slipper å tenke på eksterne batterier. Fungerer like bra på tur som til arbeidslys, eller som en ekstra trygghet i bilen. En praktisk og ganske rimelig gave som passer til både små og store.

Pris: 454 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Konfirmasjon.
InfoKjøp
Arbeidssko

Arbeidssko

Timarco har et godt utvalg av solide og komfortable arbeidssko. I utvalget finner du blant annet sko fra Crocs, som mange arbeidstakere sverger til, men også arbeidssko fra merker som Birkenstock, Åse+Medical og Scholl.

Pris: fra 249 kr til 1.299 kr.
InfoKjøp
Kjøleskapskaraffel

Kjøleskapskaraffel

Denne kjøleskapskaraffelen fra Eva Solo finnes i mange flotte farger. Stoffutteralet gjør at karaffelen holdes avkjølt i lang tid, og selve karaffelen er konstruert på en måte som gjør at det ikke blir noe søl ved servering. Tåler oppvaskmaskin.

Pris: 389 kr. Anledning: Bursdag, Jul.
InfoKjøp
Hyttespillet

Hyttespillet

Dette spillet er et artig spørrespill uten konkurranse og tapere! Spillet er rett og slett laget for å skape festlige samtaler og livlige diskusjoner. Dette spillet kan være redningen i situasjoner hvor man er redd for at samtalene skal gå i stå.

Pris: 199 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
Kjølebrønnen Cool-Well

Kjølebrønnen Cool-Well

Hold drikkevarene avkjølte på miljøvennlig vis med denne kjølebrønnen. Simpelthen grav en grop i bakken, plasser Cool-Well i gropen, og fyll på drikkevarer. Denne metoden er basert på en eldgammel avkjølingsmetode og skal angivelig fungere overraskende godt.

Pris: 799 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul.
InfoKjøp
Blåmeis glassfigur

Blåmeis glassfigur

Er hun eller han glad i fugler og har sansen for flott dekor? Denne munnblåste blåmeisen er en særs vakker pyntegjenstand designet av Maud Gjeruldsen Bugge. Passer like fint i gave til eldre som yngre folk. Gjør seg også godt som gave til ansatte, kollegaer eller lignende, for hvem har vel ikke plass til en nydelig blåmeis av glass i vinduskarmen?

Pris: 349 kr. Anledning: Bryllup, Bryllupsdag, Bursdag, Farsdag, Jul, Morsdag.
InfoKjøp
«Norske utedoer»

«Norske utedoer»

Denne boken handler rett og slett om utedoens historie, helt fra middelalderen og frem til i dag. Boken er rikt illustrert, og belyser blant annet sosialhistorie, kulturhistorie, sosiologi, psykologi, og kjønnsroller – alt med utgangspunkt i noe så trivielt som utedo. Artig!

Pris: 399 kr. Anledning: Bursdag, Farsdag, Jul.
InfoKjøp
TF Bank
re:member