Albatros info

Eventyr uten forviklinger

Albatros skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort Prismatch: Nei Besøk Albatros

Dette er et selskap som har spesialisert seg på gruppereiser med reiseledere. Albatros tilbyr over 100 ulike reiser til hele verden, og har kontorer i mange land og verdensdeler. Albatros Travels har etablert seg på det norske, danske, svenske og finske markedet.

Stress ned, og la andre ta seg av alt det praktiske

Det tydeligvis nok av kunder som ønsker seg ferdige opplegg for sine reiser. Når alt er ordnet på forhånd, enten det er snakk om hotell, transport, guiding eller opplevelser, kan man virkelig nyte reisen uten å bekymre seg for alt det praktiske. Det er nettopp dette Albatros har spesialisert seg på, og det går jo åpenbart ganske bra.

Bli guidet inn i eventyret

På nettsiden deres kan man bestille mange ulike typer reiser. Blant annet kan man bestille safari, cruise, langtidsferie, rundreise, storbyferie – og mye annet.

Bildet viser noen av reisene på Albatros.no
Her ser man noen av reiseoppleggene for Afrika. Legg merke til at man både kan bestille gruppereiser og individuelle reiser.

Albatros’ spesialitet er jo ferdige opplegg, og her er det mye å velge mellom. Man kan blant annet filtrere etter hvilket kontinent man ønsker å reise til.

Det må være både behagelig, betryggende og lærerikt å ha med seg kunnskapsrike guider. Disse kan jo fortelle om omgivelser, historie, folk og kultur underveis i reisen.

Bærekraftige holdninger

Det er også verdt å nevne at mottoet til selskapet er: «Reis med hjerte, hjerne og holdning». Albatros er nemlig opptatt av sosial rettferdighet, og miljømessig og økonomisk bærekraft.

Medlemsklubb for de reiseglade

Albatros har også en medlemsklubb kalt «Royal Albatros». Kravet for å bli medlem er at man har reist med dette selskapet to ganger.

Fordelene inkluderer 3 % rabatt på alle reiser, invitasjoner til spesielle arrangementer, og foredrag om reiser. Dessuten får man som medlem informasjon om nye reiser med Albatros før alle andre.

Besøk Albatros

Sosiale Medier

Du kan følge Albatros på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Albatros

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21984545